Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızlar ben kendimi dışarı atıcem

yürüyüş yapmıcektim ama belki deşarj olurum

kadın dergileri çıktıysa bi kaç tane alırım

ALINTIDIR
üstündeki yeşil rengi ıspanak mı veriyor fıstıkmı yoksa
Olişş ıspanaklı pasta böyle bişey tatlıı ama ıspanak tadı yok kesinlikle

hmmmm yorucu ve iç karartıcı mı pekii

ben dün göbek korsesi baktım ama büyütücü nonla bi de extra non giyersem 3 kat çamaşır çok komik olur diye alamadım siz halinize dua edin bence
yok cnm senin için artıdır inan buna . Bendede birde göbek çıkıyor sivri karnım her taraftan eşit dağılan kilom olsun isterdim
bi buluşabilsek son dkda ekicem

ama hep önceden ekiyor maalesef bu 4. oldu kota doldu
çoktan dolmuş kotası hiç sevmem böyle insanları ....
Arkadaş şansını çok zorlamış olişim

bencede ...
Birde bunun evde buluşma versiyonu var benim başıma geldi bikaçkere onca hazırlık yaparsın gemiyceğini söyler son dakka ama sonra oturup söylene söylene sinirle yersin bütün hazırladıklarını .

Fıstık yok canım içinde rengi tamamen ıspanak veriyo

evde buluşma versiyonu benimde başıma geldi canım :97: 7-8 kişi olacağımız toplanmada 3 kişiydik :97: bende tüm hazırlıklardan paket yaptım annemlere,gelen arkadaşıma ve başka bir arkadaşıma götürdüm yoksa bir hafta yerdim oturup

merhaba arkadşlar ben aranıza yeni katıldım.
bu konuyu yemek bölümüne açsaydınız keşke
forumda çok karışıklık oluyor dikkat edilirse memnun olurum...

böyle yapanlara bir daha hazırlık yapmıyorum kasmıycam kendimi hazır tatlı çay Bir gün önceden başlıyorsun yemek yapmaya kolay değil ki .. . ölüm kalım hastalık olmadığı sürece olmamalı tabii.

diyetin yemek bölümünde ne işi var :26:diyet gruplarınn içinde olması en mantıklısı ama

Burda düzen böyle....

Evet haklısın canım :87:

Ay mali müşavir bastı alelacele kapadım forumu

Kızlar ben müsadenizle çıkıyorum masamı, işleri toparlayayım pazartesi görüşürüz nasipse :80: kendinize dikkat edin

Hadi NaF kaçar

Bu arada cuma tablosunu da gördüm Kilo veren herkezi tebrik ederim Aygüncüm birinci olmuşsun bravo cnm

Son düzenleme:
aygünncüm tebrikler canımm borva snaaaaaa

sağol maliscim..
saol canımm:86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…