- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #45.341
canım insan diyete başlamaya karar verince ha başladım de başladım derken bakıyoki daha çok yiyo ve kilo alıyo bu hep böyledir.onun için almıştırsın.ve 3 kilosu hemenc,ik gider sudur o zaten gözün korkmasın.bize ayak uydur emin ol sonuçları süper olcaktamam yarın bildirimi yaparım
yaşım 25 boyum 1.60cm
kilom 68.2
hedefim şimdilik 60
sonra 57 56 ya kadar inmek istiyorum
bir kızım var aslında bir buçuk ay önce
62 kiloydum bir ayda 69 kadar çıktım
nasıl oldu bende anlamadım
o çaylarında faydası var canım evet dewam et ona da bende çok içmiştimben sabahları ve akşamları ballı sirkeli su içiyorum
daha öncede onla zayıflamıştım baya faydası oldu bana
geçen günde markette doğadan beşi biyerde gördüm onuda aldım
günde 2 fincan da o yanlız tek sorun su içemiyorum ya
ben şimdilik çıkıyorum kızım uyurken yemek yapayım
gün içinde yine bakmaya çalışıcam yarında muhakkak kilomu bildiricem artık zayıflayayım ya
yarın ben tartıda çok eksik çıkcam askım gelio onu görünce ericem
afiyet olsun yengeçcim...
burda yediklerini bizimle paylaşmaktan başlayabilirsin mesela bilgecim
müşteri baklava getirmiş bu muska gibi olanlardan.büyük büyük 2 dilim verdi aşadakiler bana.bende yanımda peynir getirdiğim kahvaltılık kabıma koydum babama götürcem yemedimkiii
form çay içtim
elma çayı içiyorum
müşteri baklava getirmiş bu muska gibi olanlardan.büyük büyük 2 dilim verdi aşadakiler bana.bende yanımda peynir getirdiğim kahvaltılık kabıma koydum babama götürcem yemedimkiii
form çay içtim
elma çayı içiyorum
sağol bebişimmeferinnn kız sanaaa
bizim burda da baklava dağıttılar yemedim
ama 2 tane N**** (Siyahi) yedim
her zamankii gibii okuyup okuyup yazamadım.. benimde canım sıkıldı bugün. arkadaş fotofraf makinesi almış onu denemek için resim çekilelik dedik kendimin olduğu her resmi silmek zorunda kaldım. çoook kötü görünüyorum yaa. kendimi sıkma zamanı gelmişte geçiyor bile anlaşılan. akşamları biraz biraz spor yapmaya başladım. şu havalar iyice düzelse kızımla yürüyüşede çıkıcam amaa. oooof ne zor şey şu şişmanlııık..
kızlar dün kotonda bir tişörtler vardı incecik bayıldım o kadar güzellerdi ki
birtane incecik hırka gibi bişey aldım kısa kollu göğüslerin altına kadar çok güzeldi
hepsine bayıldım yaa yaza kadar kilo versem süper olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?