Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ben sabahları ve akşamları ballı sirkeli su içiyorum
daha öncede onla zayıflamıştım baya faydası oldu bana
geçen günde markette doğadan beşi biyerde gördüm onuda aldım
günde 2 fincan da o yanlız tek sorun su içemiyorum ya

ben şimdilik çıkıyorum kızım uyurken yemek yapayım
gün içinde yine bakmaya çalışıcam yarında muhakkak kilomu bildiricem artık zayıflayayım ya

canım insan diyete başlamaya karar verince ha başladım de başladım derken bakıyoki daha çok yiyo ve kilo alıyo bu hep böyledir.onun için almıştırsın.ve 3 kilosu hemenc,ik gider sudur o zaten gözün korkmasın.bize ayak uydur emin ol sonuçları süper olcak
o çaylarında faydası var canım evet dewam et ona da bende çok içmiştim
ben şimdilik çıkıyorum kızım uyurken yemek yapayım
gün içinde yine bakmaya çalışıcam yarında muhakkak kilomu bildiricem artık zayıflayayım ya

kolay gelsin canım bekliyoruz

anlamıyorum içimde bi sıkıntı var.kardeşimle konuştum ağladım ya.neden doluyum bu ara bu kadar.eski günlerimi özledim.çok neşeliydm hiçbişeyi kafaya takmazdım ya

afiyet olsun yengeçcim...

burda yediklerini bizimle paylaşmaktan başlayabilirsin mesela bilgecim

mervecim ne olursa yiyorum ayırt etmem hiç bişeyi :))) sabah kahvaltısı kepek ekmek arası peynir değişmez hafta sonları hariç bazen arada atıştırmalar öğle yemegi şirkette ne olursa 4 gibi atıştırma akşamda evde ne olursa gnelde tek çeşit

müşteri baklava getirmiş bu muska gibi olanlardan.büyük büyük 2 dilim verdi aşadakiler bana.bende yanımda peynir getirdiğim kahvaltılık kabıma koydum babama götürcem yemedimkiii

form çay içtim
elma çayı içiyorum

bizim burda da baklava dağıttılar yemedim
ama 2 tane N**** (Siyahi) yedim

her zamankii gibii okuyup okuyup yazamadım.. benimde canım sıkıldı bugün. arkadaş fotofraf makinesi almış onu denemek için resim çekilelik dedik kendimin olduğu her resmi silmek zorunda kaldım. çoook kötü görünüyorum yaa. kendimi sıkma zamanı gelmişte geçiyor bile anlaşılan. akşamları biraz biraz spor yapmaya başladım. şu havalar iyice düzelse kızımla yürüyüşede çıkıcam amaa. oooof ne zor şey şu şişmanlııık..

kızlar dün kotonda bir tişörtler vardı incecik bayıldım o kadar güzellerdi ki
birtane incecik hırka gibi bişey aldım kısa kollu göğüslerin altına kadar çok güzeldi
hepsine bayıldım yaa yaza kadar kilo versem süper olur

neşe insan aynaya bakınca bile kendini farketmiyor ama resimde görünce şok oluyor dimi bende öyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…