- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #45.361
Bende alışveriş yapmak istiyorummmmmmm
yengeçç yaaa öyle güzel şeyler var kiii anlatamam ama resmen s ve xs bedenleri
bide salak koton l kadar üretmiş
hehe belki diğer bedenleri bitmiştir
yok l kadar üretiliyor dedi kız
Evet canım yaa. oysaki ben aynada kendimi inceciiiik görüyordum. ama gördüm resimde ne kadar inceee olduğumuu.. burda da yazlık o kadar güzel şeyler varkiii. kısa triko ceketler pembe pembee çiçekli gömlekleer. ofluyorum ama kızıyorum kendime hem halimden memnun değilim hemde hiç çaba sarfetmiyorum..biri bana vursun valla da kendime geleyim.
Evet canım yaa. oysaki ben aynada kendimi inceciiiik görüyordum. ama gördüm resimde ne kadar inceee olduğumuu.. burda da yazlık o kadar güzel şeyler varkiii. kısa triko ceketler pembe pembee çiçekli gömlekleer. ofluyorum ama kızıyorum kendime hem halimden memnun değilim hemde hiç çaba sarfetmiyorum..biri bana vursun valla da kendime geleyim.
bugün kendime geldim valla canım. bundan sonra resim çekilcem gerçekle yüzleşmek için.. ben iradesizmiyim yaaa. bana kilo yapıcak şeyi yemicem bundan sonra. ve akşamlarıda spooor o kadar..
bugün kendime geldim valla canım. bundan sonra resim çekilcem gerçekle yüzleşmek için.. ben iradesizmiyim yaaa. bana kilo yapıcak şeyi yemicem bundan sonra. ve akşamlarıda spooor o kadar..
iyi akşamlar kızlar canım sıkındı pek gelemedim
ben kaçtım
iyi akşamlar kızlar canım sıkındı pek gelemedim
ben kaçtım
evet olmuyor canım.. şu yürüyüşle ilgili bişey vardı 2ml 5ml falan ben bi ara onları indirmiştim iki gece onlardan bide mekik falan çekmeye başlıcam kararlıyım bu kez. inşallah hevesim kırılmaz yine. ben artık kaçaaarr yarın inşallah daha uzun uzun yazışırız. iyi akşamlar kızlaar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?