Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Evet canım yaa. oysaki ben aynada kendimi inceciiiik görüyordum. ama gördüm resimde ne kadar inceee olduğumuu.. burda da yazlık o kadar güzel şeyler varkiii. kısa triko ceketler pembe pembee çiçekli gömlekleer. ofluyorum ama kızıyorum kendime hem halimden memnun değilim hemde hiç çaba sarfetmiyorum.. biri bana vursun valla da kendime geleyim.

kendine gel artık neseli bak yaz geldi herkes incecik incecik dolaşcak plajlalarda

valla neşe ne diyim benimde senden farkım yokki

bugün kendime geldim valla canım. bundan sonra resim çekilcem gerçekle yüzleşmek için.. ben iradesizmiyim yaaa. bana kilo yapıcak şeyi yemicem bundan sonra. ve akşamlarıda spooor o kadar..

evet olmuyor canım.. şu yürüyüşle ilgili bişey vardı 2ml 5ml falan ben bi ara onları indirmiştim iki gece onlardan bide mekik falan çekmeye başlıcam kararlıyım bu kez. inşallah hevesim kırılmaz yine. ben artık kaçaaarr yarın inşallah daha uzun uzun yazışırız. iyi akşamlar kızlaar..

lessie evet bende onu yapsam iyi olcak artık
hadi iyi akşamlar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…