- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #45.721
sağol canımpek ısınmıştı sabahtan beri açıktı ondan olmuş herhalde
kandırdınmı
bende eşimi kandırdım koşu bandı aldırdım
anam vurma o kadar yazıkbu hafta telafi edersin
anammmm menüye bakkk
benim gibi aç olan bi insana söylenecek yemeklermiydi şimdi bunlar
hafta sonu olmasına rağmen dikkatli yemişsin
afiyet olsun canım
günaydın canım nasılsın
iyiyim nihancım senden naber
ben çok kötü başladım haftaya.dolmuşta zaten tıklım tıkış geliyorumda hergün.bu sabah çocuğun biri dayandı arkama.bişeyde diyemiyorum dolmuş çok dolu.ama bundan istifade etti.neyse ben yan döndüm çantamıda ondan tarafa aldım aramıza çanta soktum.bu defa yan döndüğüm yerden adamın biri arkamdaki demiri tutarken dolmuş sallandıkça elledi.ben kendimi çektikçe onlar dahada yüzsüzleşti.bişey diyemedim emin olamadım bi yönden işin ucunda rezil olmakda vardı.o kadar zoruma gittiki dolmuştan inene kadar zor tuttum kendimi.ağlaya ağlaya geldi.yazarken bile ellerim titriyo.psikolojim bozuldu.acaba kötü gözle bakılcak bi tipm mi var diyorum ya.ne pislik ne bu iğrençlik anlamadım.bu ülkede işimize namuslu düzgün şekilde gidip gelemicekmiyiz lanet olsun ya.çok zor bu ülkede kadın olmak çok.
günaydıngünaydın fıstıklarım.
h.sonu ne yedim naptım bende bilmiyorum
kendimde değildim
falcı falcı gezdim zaten:78:
ben çok kötü başladım haftaya.dolmuşta zaten tıklım tıkış geliyorumda hergün.bu sabah çocuğun biri dayandı arkama.bişeyde diyemiyorum dolmuş çok dolu.ama bundan istifade etti.neyse ben yan döndüm çantamıda ondan tarafa aldım aramıza çanta soktum.bu defa yan döndüğüm yerden adamın biri arkamdaki demiri tutarken dolmuş sallandıkça elledi.ben kendimi çektikçe onlar dahada yüzsüzleşti.bişey diyemedim emin olamadım bi yönden işin ucunda rezil olmakda vardı.o kadar zoruma gittiki dolmuştan inene kadar zor tuttum kendimi.ağlaya ağlaya geldi.yazarken bile ellerim titriyo.psikolojim bozuldu.acaba kötü gözle bakılcak bi tipm mi var diyorum ya.ne pislik ne bu iğrençlik anlamadım.bu ülkede işimize namuslu düzgün şekilde gidip gelemicekmiyiz lanet olsun ya.çok zor bu ülkede kadın olmak çok.
merhaba canım sen kendini hiç kötü hissetme,tıkış tıkış otobüste insanalrın ne niyetle olduklarını elbette bilemeyiz ama bu sen öyle bir kadın olduğundan değil,bazı insanların akıllarının sadece bir tarafından çalışmasından kaynaklanıyor,sen hiç canını sıkma ben böyle birley yaşasam hep derim kendi bacına anana yapılsa ne olur diye allaha havale ederim.dediğin gibi kadın olmak çok zor
günaydın
anammm ne falcısııı
ayy canım yaaa neden sustunkiii allahın belaları sen hemen bağırcaktın bi dk şoför beyy dolmuşta sapıklar var d,ycektin arabanın içindekiler bi gğüzel pataklar aşağı atarlardı..
benim başımada böyle bi olay gelmişti evlendiğimin ilk seneleri teyzewme giderken..
baktım adam ben kaçtıkça sokulmaya başlıyo sen misin sokulan bağırmaya başladımadama çantamlada vurdum bi tana tekme yok abla bişi yapmadım diyo ama minibüz şoförüde geldik koltukdan kalktı oda girişti dedim açmayın kapıyı çekin karokolun önüne eşim ve arkadaşları bi güzel cezasını versin bunun adam tabi abla yapma ayağıma kapancaktı resmen
sessiz kaldıkça bunla daha edepsizleşiyo canım
hee diyo zaten kadınlar utanıyo söyleyemiyo bizde yapışalaım
ayyy sabah sabahh çok sinirlendim şimdi
günaydın
anammm ne falcısııı
ayy canım yaaa neden sustunkiii allahın belaları sen hemen bağırcaktın bi dk şoför beyy dolmuşta sapıklar var d,ycektin arabanın içindekiler bi gğüzel pataklar aşağı atarlardı..
benim başımada böyle bi olay gelmişti evlendiğimin ilk seneleri teyzewme giderken..
baktım adam ben kaçtıkça sokulmaya başlıyo sen misin sokulan bağırmaya başladımadama çantamlada vurdum bi tana tekme yok abla bişi yapmadım diyo ama minibüz şoförüde geldik koltukdan kalktı oda girişti dedim açmayın kapıyı çekin karokolun önüne eşim ve arkadaşları bi güzel cezasını versin bunun adam tabi abla yapma ayağıma kapancaktı resmen
sessiz kaldıkça bunla daha edepsizleşiyo canım
hee diyo zaten kadınlar utanıyo söyleyemiyo bizde yapışalaım
ayyy sabah sabahh çok sinirlendim şimdi
öncelikle hoşgeldin canım.düğünün yakınmış.allahtan herşeyin hayırlısı.kendimi kötü hissetmemin sebebi hiç başıma böyle bişey gelmedi daha önce.öyle bişeyden işkillendisem bile kendimi bi şekilde çekerdim dewamı gelmezdi.ama bu sabah ben kendimi çektkçe bunlar adilik yaptı.allah belalarını versin
caponum hoşgeldşn tatlımmselam bende gleldim düğüüm var ve zayıflamam gerek bu halimden de çok sıkıldımm,
sabah bir dilim ekmek,peynir ve maydonoz yedim ,birlitre su içtim
hala toparlanamadım elim ayağım titriyo ya.eğer bir daha böyle bişey olursa varya allah yarattı demicem.lanet olsun ya.biz para için neler çekiyoruz.eiyet çekiyoruz.kimse keyif için çalışmaz.allah belalarını versin.allahım aynı şeyleri yaşatsın şu psliklere
hayırlısı olsun canım ne güzel.bende yakında nişanlanıcam kısmetse.çok sağol tatlım az kaldı 5 aycık ve bu 5 ayda zayıflamak şart başka yolu yok,sen kendini hiç kötü hissetme imkanıın olsa izin verirmiydin sen kendini bilen birisin o densiz ve kendini bilmez virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusler beyinleri ancak ordan çalışıyor lütfen artık üzülme,bir dahakine aysenin dediği gibi bağır çağır ne olursa olsun içinde kalmasın:84::84:
pardon ayşen cim yaa iyiyim sen nasılsın
bu arada minik ve merve hoşgeldiniz
merve nim sakin olmaya çalış tatlım git bi elini yüzünü yıka hayat böyle işte ben minibüsle işe gidip gelenlere çok üzülüyorum benim servisim olmasa 1 gün çalışmazdım valla
pardon ayşen cim yaa iyiyim sen nasılsın
bu arada minik ve merve hoşgeldiniz
merve nim sakin olmaya çalış tatlım git bi elini yüzünü yıka hayat böyle işte ben minibüsle işe gidip gelenlere çok üzülüyorum benim servisim olmasa 1 gün çalışmazdım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?