Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

allahım kavuştursun biran evvel sizleri de tatlım hayırlısıyla .bende dolmuş kullanıyorum o sıkıntıyı biliyorum tatlım iğrenç birşey servisi olanlara camdan meril meril bakart dururum

allahım kavuştursun biran evvel sizleri de tatlım hayırlısıyla .bende dolmuş kullanıyorum o sıkıntıyı biliyorum tatlım iğrenç birşey servisi olanlara camdan meril meril bakart dururum

malaeef çok canım
boyum 170 kilom 83
evlenmeden önce hiç böyle problemim yoktu benim tiroid çıktı sonra böyle oldukl birazda evde durmak tabi alışmışrım okul iş bi anda evlenince evde durmak
oo ne güzel vermiş kaç saat yürüdü acaba :26:
yok canım rafa kaldırdım bebek fikrini kilolar gidene kadar

Tünaydın kızlar ceyar burda sabahtan beri girdim foruma öyle açık kaldı durdu geçmişi bile okuyamadım yazamadım

Birazdan bilgisayarcılar gelicek proğram güncellemesi için :97: öğleden sonra gelmeye çalışıcam ama gelemezsem diye haber vereyim dedim :97:

Öptüm sizi iyi haftalar canlarım

sen nerdensin canım.boyun kilon hedef kilon yaşın falan anlatsana kendni birazcık

bana dedin sanırım anlatayım canım,ankaradayım 5 ay sonra bingöle gelin gideceğim niaşnlımın işi dolayısıyla.1.70 kilom boyum ve kilom 79 15 kilo fazlalık va,şubatın başındanberi yediklerime dikkat ederek 3 kilo verdim ama daha hızlanmam gerek,yaşımda 27 tatlım

neyse kızlar ben kalkıyım temizlik günüm bugün
sonra yürüyüşümüde yapayım
yemek derdinide çöziyim
gelirim

canım benim seninle yanı sayılırmışız ya hemen hemen vereceğiz inşallah,düğün bir yana bende sen gibi olurum evlenince sıkıntıdan habire yiyecem ve şişecem zaten kiloluyum üstüne alırsam birde düşünümiyorum hamile kalırsam yusyuvarlak olurum heralde,arkadaşım günde 1 saat yürüyordu yediklerine dikkat ediyor ve 3 ana 2 ara öğün yapıyordu ve tabiki bol su tatlım herşeyden önemlisi
işlerini hallet görüşelim ben bugün burdayım gibi iş yok çünkü

ehh biraz daha iyiyim.allah belalarını versin.ne diyimki.allah kimseyi böyle yerlere,böyle işlere bu yollara muttaç etmesin.eziyet çekiyorum resmen

nafım özledim ben seni yaa

benim 14-15 kilo fazlam var canım.82 kloyum 68 e düşmek istiyorum.başlangıcım 110 du...28 kilo verdim.6 ayda verdim.6 aydırda yerimde saYIYORUM

kızlar annem çok büyük bi döşemelik kumaş fabrkasında çalışıyo.öyle kıytırık biyer değil.1000 işçi falan çalışıyo
işç temsilcsinden tut insan kaynakları muhasebesi herşeyi ayrı.ikramiyesi servisi erzağı herşeyi var.
annem insan kaynklarındaki bayanın yanına çıkmış benim durumumu anlatmış.kadında demişki gelsin yarın sabah yanıma bi görüşelim ne yapabiliriz bi bakalım demiş

benim 14-15 kilo fazlam var canım.82 kloyum 68 e düşmek istiyorum.başlangıcım 110 du...28 kilo verdim.6 ayda verdim.6 aydırda yerimde saYIYORUM

ayy inanmıyorum sana canım vallahi bravo nasıl bir azim böle allahım sonunu getirsinde sağlıklı zayıflardan ol inşallah,nasıl yaptın ya nasıl verebildin,sıkıntı yapma şok diyetler sağlıklı değil ama bböyle durumlarda şok diyetlerden yapmak gerekiyormuş ne kadar doğru bilmiyorum
iş olayına da sevindim sanırım sıkıntın var bukonuuda umarım hayırlısı olur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…