Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Saatler alınınca hava geç kararır diye düşünmüş sevinmiştim :97: akşam 20:00 gibi hava karardı moralim bozuldu ortalıkta kimsecikler kalmadı bende 30 dk spor yapabildim dışarıda :97:

Zaten sapık tipli bi adam geçiyodu hemen kaptım suyumu kaçtım eve

Bu akşam leslie ile yürücem çıkmıcam dışarı :97:

sağol yavrum sanada

yazalım dimi nafım.ama ayrıntılı yazıyoruya değerlendirmesi zor olur diye düşünüyorum.he şöyle olur ama herkes hafta içi not etsin.cuma günüde toplayıp yazsın.mesela pazartesiden cumaya 20şer mekik çektiyse toplam 100 mekik yazsın.böyle yapalım.
hadi inşlh geçersin dersleri
yürümek bana yetmiyo diyodum ama baktım bu sabah üst taraflarım daralmış gibi

inşallah canım.insan gerçekten motive oluyo.yetiyo canım yürüyüş.ama sen örneğin tv izliyosun.uzan koltuga mekikde çek.müthiş sıkılaşıyosun

sağol yavrum sanada

Spor yarışına girdik merve,kevser bide ben sende katıl canım her gün menülerin altına yazıyoz :97: cuma günü de toplu olarak yazalım diyorum ben ama merviş ne der bilmiyom :92:

Ol kız ol süper oliyi başka topiklerede gidiyosun hiç ses etmeden bakınıp çıkıyosun

ben ıssız yerlerde yürümicem cadde boyu tempolu yüricem takcam kulaklıkları ohhhh zten bi cadde var burda mübarek gidip gelcem 1 saati geçer
sağol yavrum sanada

canım evet yazalım gaza gelelim.mesela aaa aysende 50 mekik çekmiş benim yükseltmem lazım falan

Bende öyle yapalım diyom kuzu bütün hafta yapılan sporlar kendi gruplarında toplansın haftalık yapılan spor diye yazılsın

evet başlıyım bende mekiğe aslında koşu bandında mekik aleti var ayak koyma yerleri ama duvara yapıştırdık yer kaplamasın diye o yüzden iptal

ben zaten diğer topiklerede bakınıyorum ama görünüp görünmemeyi hiç düşünmemiştim

Battı balık yan gider onuda ben yaparım
nafım hangimiz dha müsait olursak yaparız kız farketmez.

bende bakıyom başka topiklere.genelde çeyiz topikleri nişan söz topklerine

nasıl yani yaptığımız sporlarıda mı yazcaz artık kusura bakmayın geçmiş çok uzundu okuyamadım:78:

sen yine normal şeylere bakıymoşsun
ben bir derdim vara giriyorum amann yarabbim ne yorumlar ne yorumlar
zaten devamlı girdiğim topiklerde var dün gece 90+ topiğine yazdım ordaki kızlarda çok cana yakın orayada yazıyorum artık
ben tam bir gezentiyim

tamam yavrular benide yarışmaya dahil edin
bugünmü başlıyoruz yazmaya :26:
bugün yaz kuzu.dünkini yaz bugün.ve not et biyere pazartesi sporum diye.cuma günüde toplayıp toptan yaz
nasıl yani yaptığımız sporlarıda mı yazcaz artık kusura bakmayın geçmiş çok uzundu okuyamadım:78:
canım istersen eğer.böyle bişey düşünüdk.spor içnide ayrı bi liste yaparsak daha çok gaza geliriz diye düşündük

bir derdim vara bende bakıyorum arada

Nasıl bişe yapıcaz düzen olarak nasıl yapmak lazım beyin fırtınası yapalım :81: :81:

tamam yavrular benide yarışmaya dahil edin
bugünmü başlıyoruz yazmaya :26:

Biz dünden başladık ama yeni katılanlar bugünden başlasın cnm

Spor listesi yapıcam onda da birinci seçicez isteyen katılabilir herkes katılacak diye bişe yok cnm

tamam canlar zaten ben hergün menümün altına yazıyodum yürüdüğüm dk yı
ay bak şimdiden hırs geldi
dolap üstündeki zayıf resimlerimi çoğaltıcam

genel olarak hangisi göze çok geliyosa o birinci olur diye düşünüyorum.yada yürüyüş brincisi,egzersiz birincisi olsun.aman öylede çok karışık olur işn içinden çıkılmaz

benim koşu bandımıda aynışekilde yerleştirdik mekik tarafını kullanamıyorum zaten kullanmazdımda herhalde benim bide ab rocket miydi neydi adı ondan var salak gibi aldımda öylece duruyor hiç bi işe yaradığı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…