- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #46.781
sağol yavrum sanadaİyiyim cnm senden nbr
Harikaaaa
Günaydın cnm kendi adıma iyiyim sen nasılsın
Mervişşş afiyet olsun cnmbişi sorucam sporları cuma günü yazıcaz dimi toplu olarak :97:
sporlarımı yazıcaz aa bende bunu sorucaktım kaç gündür
yazalım hırs yapalım
Hoşuma gidiyo görünmez olmakbide genelde online olsamda işe daldığımda cevap veremiyorum foruma :97: en azından görünmediğim için kimse kırılmaz diye düşünüyom amma uzun oldu he
anladım canım bi gün kk pro olursam bende görünmez olcam
öyle çaktırmadan bakmak nasıl oluyomuş bakayım bi
Afiyet olsun merviş
Afiyet olsun cnm
yazalım dimi nafım.ama ayrıntılı yazıyoruya değerlendirmesi zor olur diye düşünüyorum.he şöyle olur ama herkes hafta içi not etsin.cuma günüde toplayıp yazsın.mesela pazartesiden cumaya 20şer mekik çektiyse toplam 100 mekik yazsın.böyle yapalım.İyiyim cnm senden nbr
Harikaaaa
Mervişşş afiyet olsun cnmbişi sorucam sporları cuma günü yazıcaz dimi toplu olarak :97:
Hoşuma gidiyo görünmez olmakbide genelde online olsamda işe daldığımda cevap veremiyorum foruma :97: en azından görünmediğim için kimse kırılmaz diye düşünüyom amma uzun oldu he
Afiyet olsun merviş
Afiyet olsun cnm
hadi inşlh geçersin dersleri
yürümek bana yetmiyo diyodum ama baktım bu sabah üst taraflarım daralmış gibi
sağol yavrum sanada
ben ıssız yerlerde yürümicem cadde boyu tempolu yüricem takcam kulaklıkları ohhhhSaatler alınınca hava geç kararır diye düşünmüş sevinmiştim :97: akşam 20:00 gibi hava karardı moralim bozuldu ortalıkta kimsecikler kalmadı bende 30 dk spor yapabildim dışarıda :97:
Zaten sapık tipli bi adam geçiyodu hemen kaptım suyumu kaçtım eve
Bu akşam leslie ile yürücem çıkmıcam dışarı :97:
sağol yavrum sanada
yazalım dimi nafım.ama ayrıntılı yazıyoruya değerlendirmesi zor olur diye düşünüyorum.he şöyle olur ama herkes hafta içi not etsin.cuma günüde toplayıp yazsın.mesela pazartesiden cumaya 20şer mekik çektiyse toplam 100 mekik yazsın.böyle yapalım.
inşallah canım.insan gerçekten motive oluyo.yetiyo canım yürüyüş.ama sen örneğin tv izliyosun.uzan koltuga mekikde çek.müthiş sıkılaşıyosun
Bende öyle yapalım diyom kuzubütün hafta yapılan sporlar kendi gruplarında toplansın haftalık yapılan spor diye yazılsın
nafım değerlendirmeyi kim yapcek.bunada ayrı bi liste mi yapsak.azınlığız zaten
evet başlıyım bende mekiğe aslında koşu bandında mekik aleti var ayak koyma yerleri ama duvara yapıştırdık yer kaplamasın diye o yüzden iptalyazalım dimi nafım.ama ayrıntılı yazıyoruya değerlendirmesi zor olur diye düşünüyorum.he şöyle olur ama herkes hafta içi not etsin.cuma günüde toplayıp yazsın.mesela pazartesiden cumaya 20şer mekik çektiyse toplam 100 mekik yazsın.böyle yapalım.
inşallah canım.insan gerçekten motive oluyo.yetiyo canım yürüyüş.ama sen örneğin tv izliyosun.uzan koltuga mekikde çek.müthiş sıkılaşıyosun
Spor yarışına girdikmerve,kevser bide ben sende katıl canım her gün menülerin altına yazıyoz :97: cuma günü de toplu olarak yazalım diyorum ben ama merviş ne der bilmiyom :92:
tamam canım zaten ben hergün yürümeye çalışıyorum bazen 40 bazen 60 dk
o zaman ne zaman ayzıcaz toplu olarak söyleyin bende yazam
Ol kız ol süper oliyibaşka topiklerede gidiyosun hiç ses etmeden bakınıp çıkıyosun
nafım hangimiz dha müsait olursak yaparız kız farketmez.Battı balık yan gideronuda ben yaparım
evet başlıyım bende mekiğe aslında koşu bandında mekik aleti var ayak koyma yerleri ama duvara yapıştırdık yer kaplamasın diye o yüzden iptal
ben zaten diğer topiklerede bakınıyorum ama görünüp görünmemeyi hiç düşünmemiştim
İyiyim cnm senden nbr
Harikaaaa
Afiyet olsun merviş
Afiyet olsun cnm
nafım hangimiz dha müsait olursak yaparız kız farketmez.
bende bakıyom başka topiklere.genelde çeyiz topikleri nişan söz topklerine
bugün yaz kuzu.dünkini yaz bugün.ve not et biyere pazartesi sporum diye.cuma günüde toplayıp toptan yaztamam yavrular benide yarışmaya dahil edin
bugünmü başlıyoruz yazmaya :26:
canım istersen eğer.böyle bişey düşünüdk.spor içnide ayrı bi liste yaparsak daha çok gaza geliriz diye düşündüknasıl yani yaptığımız sporlarıda mı yazcaz artık kusura bakmayın geçmiş çok uzundu okuyamadım:78:
sen yine normal şeylere bakıymoşsun
ben bir derdim vara giriyorum amann yarabbim ne yorumlar ne yorumlar
zaten devamlı girdiğim topiklerde var dün gece 90+ topiğine yazdım ordaki kızlarda çok cana yakın orayada yazıyorum artık
ben tam bir gezentiyim
nafım hangimiz dha müsait olursak yaparız kız farketmez.
bende bakıyom başka topiklere.genelde çeyiz topikleri nişan söz topklerine
tamam yavrular benide yarışmaya dahil edin
bugünmü başlıyoruz yazmaya :26:
nasıl yani yaptığımız sporlarıda mı yazcaz artık kusura bakmayın geçmiş çok uzundu okuyamadım:78:
tamam canlar zaten ben hergün menümün altına yazıyodum yürüdüğüm dk yı
ay bak şimdiden hırs geldi
dolap üstündeki zayıf resimlerimi çoğaltıcam
evet başlıyım bende mekiğe aslında koşu bandında mekik aleti var ayak koyma yerleri ama duvara yapıştırdık yer kaplamasın diye o yüzden iptal
ben zaten diğer topiklerede bakınıyorum ama görünüp görünmemeyi hiç düşünmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?