Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Benim boyumda 1.72 ama kilo alınca kısaldım 1.69 - 1.70 çıktığıda oluyo

Benim boyumda 1.72 ama kilo alınca kısaldım 1.69 - 1.70 çıktığıda oluyo

ben kilo olunca boyumun uzaduğını hissediyom nednese
kendimi iri yarı hükümet gibi gacı olarak görüyorum
boy olunca birde işin içine posu eklendimi acayip dikkat çekiyo insan şöle bi süzüyolar dışarda

yavrimmmmmmmm o ne oturuş öyleeee beeee :94::94::82::82::82:
seninde maşallahın var bacım gayetde fit duruyon herhalde sende basenlerdne dert yanıyon

Evet evett bebişim aynen öyle basenlerimden dertliyim :2: :2: 5 kilo daha versem 60 olsam hepsi basenden gitse ne güzel olur

Sağol bebikim

onasıl oluyo nen
anam bu karuların hepsi uzun be ben bucur 1,64 felam

Boy duruyo enlemesine genişliyom ondan herhalde 1.64 hiçte fena değil yewrum

Dünkü sapık adam geldi bak aklıma yine ellerinide cebine sokmuş bakınıyodu mal mal ben spor yaparken anlamıyorum böyle erkekleri hadi bacınız,karınız,kızınız yok diyelim ananızdamı yok bee pislikler

onasıl oluyo nen
anam bu karuların hepsi uzun be ben bucur 1,64 felam
yok canım kısa değilsin gayet normal
benim teyze hala 162 dne yukarı olan yok ben türümün tek örneğiyim sülalede

Evet evett bebişim aynen öyle basenlerimden dertliyim :2: :2: 5 kilo daha versem 60 olsam hepsi basenden gitse ne güzel olur

Sağol bebikim

yan basen hareketi yapsana benim koşu bandında masaj zayıflama kemeri var onu takıyom basenlere
ama benim büyük sorunum şimdilik göbek yanlar bel çevresi :97:
ahhh ahhh biri değnek değdirsede 60 kilo oluversem

benim eşimde o sapıklardna dolayı dışarda tek yürümem izin vermedi en son baktı dırdırımdan kurutlamıycak aldı koşu bandını

en kısaaaaa beniiiiiiiiiiiiiiiimmmm 1.55

Anamm kız ben seni daha uzun düşünmüştüm

Değneğim olsun ilk sana değdircem aysen

merveee nere kayboldun sigaramı yakıyorum bitince kalkcam :97:
yemek yapıcam sonra pazara gidicem yengemle sebzeleri toplayıp gelicem yine

benim eşimde o sapıklardna dolayı dışarda tek yürümem izin vermedi en son baktı dırdırımdan kurutlamıycak aldı koşu bandını

Benim ev kutu gibi onu sığdıracak biyer bulamam vallahi aslında arkadaşın olcak yakınında her akşam çıkacaksın 1-2 saat yürüceksin muhabbet ederek :97:

evet cok haklısın nafcım bende nefret ediyorum böyle erkeklerden

Anamm kız ben seni daha uzun düşünmüştüm

Değneğim olsun ilk sana değdircem aysen
önce bana değdir yavriimmmm :94::94::94::94:
özellikle göbek bölgesine

Benim ev kutu gibi onu sığdıracak biyer bulamam vallahi aslında arkadaşın olcak yakınında her akşam çıkacaksın 1-2 saat yürüceksin muhabbet ederek :97:
evet arkadaş olmayınca olmuyo işte
birde geçen yıllarda biizm yukarı mahde iki arkadaş sabah 6 dan sonra yürümeye gidiyolarmış iki adma takılmış peşlerine almışlar bunları mahvetmişler kadınları kaç kişi kadının biri hastanelik olmuş kan kaybından o yüzden tırsıyorum kalabalık yerlerde yürü aman diyim

o adamaları varyaaa şuan içimden geçenleri söyleyemiyorum tahmin etmişsinizdir zaten

Ayy Allah korusun hergün hergün gittim mi takip ederler diye korkuyom bende havalar iyice aydınlansın ondan sonra çıkıcam dışarı olmazsa :97: sağol bebişim uyarın için

baktımı acep reismlere :26:
kaldırayımda kalkayım

Bakmamıştır bence :44: sadece arkadaş listene aç resimlerini istersen canım :97: benim arkadaşım olmayan göremiyo mesela

ayy çok kötü geçen yıl arkadasla biz yürüyoduk 6.30 dan 7.30 a kadar sonra bizide böye bişeyler söyleyip korkuttular bizde gitmedik bi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…