- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #46.821
canım boyum ölçene göre değişiyo
kimine göre 169 kimine göre 170 söylentilere göre 168 bile olabilir ama güvenlik kursunda 169 dum kısalıp uzadıysam bilemiycem
ama o resimlerdne en az bi 15 kilocuk fazlam var canım
işte böyle olmak için yırıtom bi yerimi
Delübenim resmimde NaF albümümde bebik bakabilirsin fotolarıma
Benim boyumda 1.72 ama kilo alınca kısaldım 1.69 - 1.70 çıktığıda oluyo
Benim boyumda 1.72 ama kilo alınca kısaldım 1.69 - 1.70 çıktığıda oluyo
yavrimmmmmmmm o ne oturuş öyleeee beeee :94::94::82::82::82:
seninde maşallahın var bacım gayetde fit duruyon herhalde sende basenlerdne dert yanıyon
onasıl oluyo nen
anam bu karuların hepsi uzun beben bucur 1,64 felam
ben kilo olunca boyumun uzaduğını hissediyom nednese
kendimi iri yarı hükümet gibi gacı olarak görüyorum
boy olunca birde işin içine posu eklendimi acayip dikkat çekiyo insan şöle bi süzüyolar dışarda
yok canım kısa değilsin gayet normalonasıl oluyo nen
anam bu karuların hepsi uzun beben bucur 1,64 felam
Evet evett bebişim aynen öylebasenlerimden dertliyim :2: :2: 5 kilo daha versem 60 olsam hepsi basenden gitse ne güzel olur
Sağol bebikim
Boy duruyo enlemesine genişliyom ondan herhalde 1.64 hiçte fena değil yewrum
Dünkü sapık adam geldi bak aklıma yineellerinide cebine sokmuş bakınıyodu mal mal ben spor yaparken anlamıyorum böyle erkekleri hadi bacınız,karınız,kızınız yok diyelim ananızdamı yok bee pislikler
en kısaaaaa beniiiiiiiiiiiiiiiimmmm 1.55
yok canım kısa değilsin gayet normal
benim teyze hala 162 dne yukarı olan yok ben türümün tek örneğiyim sülalede
yan basen hareketi yapsana benim koşu bandında masaj zayıflama kemeri var onu takıyom basenlere
ama benim büyük sorunum şimdilik göbek yanlar bel çevresi :97:
ahhh ahhh biri değnek değdirsede 60 kilo oluversem
benim eşimde o sapıklardna dolayı dışarda tek yürümem izin vermedi en son baktı dırdırımdan kurutlamıycak aldı koşu bandını
merveee nere kayboldun sigaramı yakıyorum bitince kalkcam :97:
yemek yapıcam sonra pazara gidicem yengemle sebzeleri toplayıp gelicem yine
Boy duruyo enlemesine genişliyom ondan herhalde 1.64 hiçte fena değil yewrum
Dünkü sapık adam geldi bak aklıma yineellerinide cebine sokmuş bakınıyodu mal mal ben spor yaparken anlamıyorum böyle erkekleri hadi bacınız,karınız,kızınız yok diyelim ananızdamı yok bee pislikler
önce bana değdir yavriimmmm :94::94::94::94:Anamm kız ben seni daha uzun düşünmüştüm
Değneğim olsun ilk sana değdircem aysen
evet arkadaş olmayınca olmuyo işteBenim ev kutu gibi onu sığdıracak biyer bulamam vallahiaslında arkadaşın olcak yakınında her akşam çıkacaksın 1-2 saat yürüceksin muhabbet ederek :97:
Wcye gitti ordan da bardakları yıkayıp gelcekmiş
önce bana değdir yavriimmmm :94::94::94::94:
özellikle göbek bölgesine
evet arkadaş olmayınca olmuyo işte
birde geçen yıllarda biizm yukarı mahde iki arkadaş sabah 6 dan sonra yürümeye gidiyolarmış iki adma takılmış peşlerine almışlar bunları mahvetmişler kadınları kaç kişi kadının biri hastanelik olmuş kan kaybındano yüzden tırsıyorum kalabalık yerlerde yürü aman diyim
birde geçen yıllarda biizm yukarı mahde iki arkadaş sabah 6 dan sonra yürümeye gidiyolarmış iki adma takılmış peşlerine almışlar bunları mahvetmişler kadınları kaç kişi kadının biri hastanelik olmuş kan kaybındano yüzden tırsıyorum kalabalık yerlerde yürü aman diyim
baktımı acep reismlere :26:
kaldırayımda kalkayım
o adamaları varyaaa şuan içimden geçenleri söyleyemiyorum tahmin etmişsinizdir zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?