Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Bizi ihmal etme sakın :2:

tamam canlar zaten ben hergün menümün altına yazıyodum yürüdüğüm dk yı
ay bak şimdiden hırs geldi
dolap üstündeki zayıf resimlerimi çoğaltıcam

nafım bilmiyorumki nası yapcez :26:
ya ne bilim biri mekiği fazla çeker biri yürüyüşü çok yapar bunu nası değerlendircezki.

Düşünmem lazım biraz :44:

genel olarak hangisi göze çok geliyosa o birinci olur diye düşünüyorum.yada yürüyüş brincisi,egzersiz birincisi olsun.aman öylede çok karışık olur işn içinden çıkılmaz

Kalori hesabına göre olabilir aslında :97: önce sağlam bi kaynaktan kalorileri öğrenmek lazım :97:

aysen facen varmı kız varsa söylede ekliyelim senide.
yok yavru benim kociş faceye karşı ailecek kullanmıyoruz
ama benimi merak ettin bakam sen
albüme ekliyim resmimi bakıver ama bende görmek sitiyom :98:

genel olarak hangisi göze çok geliyosa o birinci olur diye düşünüyorum.yada yürüyüş brincisi,egzersiz birincisi olsun.aman öylede çok karışık olur işn içinden çıkılmaz

eni koşu bandında kalori var ama 1 saat hızlı tempoda yürü yürüüüü geber anca 300 küsür kalori yakılıyo 5 km yol gidiyorum

Bizi ihmal etme sakın :2:

Düşünmem lazım biraz :44:

Kalori hesabına göre olabilir aslında :97: önce sağlam bi kaynaktan kalorileri öğrenmek lazım :97:
kalori hesabı olmaz kız manyak.düşünsene tek tek kalori hesaplayıp öyle yapman gerekcek listeyi.
yok yavru benim kociş faceye karşı ailecek kullanmıyoruz
ama benimi merak ettin bakam sen
albüme ekliyim resmimi bakıver ama bende görmek sitiyom :98:

kuzuu benim yanımdaki flashta yeni resimlerim yok.ama dur faceden kopyalayıp albüme koyarım bakarsın kaldırım.

şeyyyyyy akşam karışık ot çayımı içmeye başladım aylar sonra yeniden :78: etkisini yeni gösterdi ben tülalete kaöıyom bi süre yokum öğleden sonra görüşürük dermşim.yok nen inanmayın o kadar uzun sürmez az bardaklarıda yıkayıp gelirim.sonrada resim koyarım albüme

kızlar benimde yavas yavas verdiği kilolar belli olmaya basladı her ne kadar bazı insanlar belli olmuyo desede çoğunluk diyor demeseler bile ben fark ediyorum mesala diyete başladığım ilk günlerde düğmesi hiç kapanmayan bi pantolon aldım bilerek dün onu giydim gezmeye gittim bide her 1 kilo verdiğimde resim çekiyorum resimlerde de var baya fark 50 kiloya düştüğümde buraya hepsini eklemeyi düşünüyorum

eni koşu bandında kalori var ama 1 saat hızlı tempoda yürü yürüüüü geber anca 300 küsür kalori yakılıyo 5 km yol gidiyorum

tamam kızlar bende varım bu yarışta benide alın listeye

Tamamdır

Ay anacım uğraşamam ki ben onunla nasıl yapsak acaba :44:

aysennnnnnnn gözlerin ne güzel nen bide bidee açık halini daha çok beğendim kızma

ayşeeen sende kilolu durmuyosun ki senin boy kaçtıı

canım boyum ölçene göre değişiyo
kimine göre 169 kimine göre 170 söylentilere göre 168 bile olabilir ama güvenlik kursunda 169 dum kısalıp uzadıysam bilemiycem

ama o resimlerdne en az bi 15 kilocuk fazlam var canım
işte böyle olmak için yırıtom bi yerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…