- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #46.801
sen yine normal şeylere bakıymoşsun
ben bir derdim vara giriyorum amann yarabbim ne yorumlar ne yorumlar
zaten devamlı girdiğim topiklerde var dün gece 90+ topiğine yazdım ordaki kızlarda çok cana yakın orayada yazıyorum artık
ben tam bir gezentiyim
tamam canlar zaten ben hergün menümün altına yazıyodum yürüdüğüm dk yı
ay bak şimdiden hırs geldi
dolap üstündeki zayıf resimlerimi çoğaltıcam
nafım bilmiyorumki nası yapcez :26:
ya ne bilim biri mekiği fazla çeker biri yürüyüşü çok yapar bunu nası değerlendircezki.
genel olarak hangisi göze çok geliyosa o birinci olur diye düşünüyorum.yada yürüyüş brincisi,egzersiz birincisi olsun.aman öylede çok karışık olur işn içinden çıkılmaz
yok yavru benim kociş faceye karşı ailecek kullanmıyoruzaysen facen varmı kızvarsa söylede ekliyelim senide.
genel olarak hangisi göze çok geliyosa o birinci olur diye düşünüyorum.yada yürüyüş brincisi,egzersiz birincisi olsun.aman öylede çok karışık olur işn içinden çıkılmaz
yok yavru benim kociş faceye karşı ailecek kullanmıyoruz
ama benimi merak ettin bakam sen
albüme ekliyim resmimi bakıver ama bende görmek sitiyom :98:
Bizi ihmal etme sakın :2:
yok canım her yere yeterim ben
Düşünmem lazım biraz :44:
Kalori hesabına göre olabilir aslında :97: önce sağlam bi kaynaktan kalorileri öğrenmek lazım :97:
kalori hesabı olmaz kız manyak.düşünsene tek tek kalori hesaplayıp öyle yapman gerekcek listeyi.Bizi ihmal etme sakın :2:
Düşünmem lazım biraz :44:
Kalori hesabına göre olabilir aslında :97: önce sağlam bi kaynaktan kalorileri öğrenmek lazım :97:
yok yavru benim kociş faceye karşı ailecek kullanmıyoruz
ama benimi merak ettin bakam sen
albüme ekliyim resmimi bakıver ama bende görmek sitiyom :98:
eni koşu bandında kalori var ama 1 saat hızlı tempoda yürü yürüüüü geber anca 300 küsür kalori yakılıyo 5 km yol gidiyorum
tamam kızlar bende varım bu yarışta benide alın listeye
kalori hesabı olmaz kız manyak.düşünsene tek tek kalori hesaplayıp öyle yapman gerekcek listeyi.
kuzuu benim yanımdaki flashta yeni resimlerim yok.ama dur faceden kopyalayıp albüme koyarım bakarsın kaldırım.
şeyyyyyyakşam karışık ot çayımı içmeye başladım aylar sonra yeniden :78: etkisini yeni gösterdi ben tülalete kaöıyom bi süre yokum öğleden sonra görüşürük dermşim.yok nen inanmayın o kadar uzun sürmez az bardaklarıda yıkayıp gelirim.sonrada resim koyarım albüme
Günaydınnn :92:
sabah kahaltım
kaşarlı kepekli ekmeğe tost
1 bardak neskafe
bu akşam bi aksilik çıkmazsa spor salanuna yazılıyorum
aysennnnnnnngözlerin ne güzel nen bide bidee açık halini daha çok beğendim kızma
ayşeeen sende kilolu durmuyosun ki senin boy kaçtıı
sağol yavrimmmmm
hee ben sadece eşime güzelimbanada kapalı halim güzel geliyo alışmış kudurmuşdan beterdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?