Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

o adamaları varyaaa şuan içimden geçenleri söyleyemiyorum tahmin etmişsinizdir zaten
evet bende sayıyorum böyle insan dışı varlıklara
birde kadının kocası bırakmış kadını

tamam canım zaten öyle
ayy çok kötü geçen yıl arkadasla biz yürüyoduk 6.30 dan 7.30 a kadar sonra bizide böye bişeyler söyleyip korkuttular bizde gitmedik bi daha

benim yengemler yürüyolardı burda toprak bi saha var çocuklarda çimenlerde oturoymuş diyoki gözüm onlarda bi baktım admaın teki oturmuş onların biraz arkasına nasıl koşup gittim yanlarına adam beni görünce kaçtı
ayy allahım kötü insanlarla karşılaştırmasın

Kocasınında Allah cezasını versin lanet olsun böyle erkekciklere hani iyi günde kötü gündeydi noldu ? offf sinirlerim bozuldu :95: :95:

Biber gazı eşime al dedim hala alcak bi dürteyim bakimmm ben onu :94:

Şerefsizzzlerr çocuklardan ne istiyolarsa :95: :95:

Allahım korusun herkesin yavrusunu böylelerinden

mervişş senin için gelin başınıda koydum belki fikir olur

merveeeeeee siliyommm kızzzzzzzz baktınmı ses verrrrrrrr
canımmmm çok tatlı birisin sen yaaa çok beğendim ben seni.ayrıca gelin başınada bayıldım kız :78: çok hoş yapmışlar
benimde aklıma sürekli dolmuş geliyo
merveee nere kayboldun sigaramı yakıyorum bitince kalkcam :97:
yemek yapıcam sonra pazara gidicem yengemle sebzeleri toplayıp gelicem yine
canım ya ancak gelebildim kusura bakma beklettim senide

:95::95::95::95::95: böyle şeyleri okuyınca çok agresif oluyorum :95::95:

Kızlar ben bankaları halledeyim öğle yemeğinden sonra kosgeb' e gidicem işleri bitirip gelirim öptüm sizi

aynen kadının psikolojisi nasıldır kim bilir
al canım 5 tl bişi zaten :)
ay gerçekten manyak çok geçen haftada kavacıkda kızın biri anayol kenarından yürüyomuş işlerk bi yer düşünün kızda kapalıymış yürüyomuş adam takip et kızı yeşillik bi alan var oraya çek kızz nasıl haykırmış allahtan yoldan iki çocuk geçiyomuş hemen aramışlar polis adam onlarıda duyunca kaçmış
eşim diyo bi gttik kız nasıl titriyo üstü başı çamur olmuş
adamıda yakalamışlar

öenmli değil canım

haydin gari ben yemek yapmaya

naffffffff kız merveye yolladığın mavi bileklik çok hoşş
incilerde öyle bende isteremmm

güle güle kullan mervecima anm bekleidm koymadın kaçıyom gari

naf aklıma bişey geldi.herkes hergün yaptıgı sporu yazıp not alcakya hani.işte egzetsiz yaparken dk tutalım.örnek veriyim

spor:
-10 mekik
-10 şınav
-10 karın hareketi
-10 bacak hareketi
(15 dk)
-20 dk yürüyüş
toplam spor:35 dk gibi bişey olsun.en azından değerlendrme açısından daha kolay olur

Bende inşallah başlıycam bugün sporaaa yarim gelene kadar fit olimm

merhabalar. bu sabah şeytanın bacağını kırdım:) koşu bandı mı alsam? mekik aleti mi alsam? yan binanın altındaki spor salonuna mı gitsem kızımla? hanımlar lokaline mi kaydolsam? derken sabah yürüyüşüne başladım bugün. ilk tur çok zorlandım. birde 8 ve 5 yaşında 2 kızım var akşamdan onlarla konuştum. izin aldım onlardan. zaten geç uyanıyorlar sabahları. siz uyurken gidip geleceğim dedim üzerlerinden kapıyı kilitleyip çıktım. ama aklım evde kaldı hep. yürüyüş yolu olan bir parkımız var evime 2 dk mesafede. kızları kilitleyip çıkmak fikri beni panikletti ama geldiğimde uyuyorlardı. 20 dk yürüyüş 10 dk egzersiz yapıp geldim. duşumu aldım yediklerime de dikkat edeceğim. eşim yaza izne gelicek inşallah beni incecik görsün istiyorum. zaten artık ima falan etmiyor açıktan söylüyor zayıfla diye daha da önemlisi sağ dizimden çok önemli bir ameliyat geçireceğim fakat kilomdan dolayı yapmadı doktor ameliyatımı 78 kiloyum en az 5 kilo vermelisiniz dedi çünkü ameliyat sonrası nekahat dönemi çok uzun 3 ay yataktan çıkmayacak 3 ayda üstüne basmayacaksınız dedi koltuk değnekleriyle idare edecekmişim. bu dönemde de çok kilo alınıyormuş zayıflamam şart oldu birde yediklerimi dengeleyebilirsem başaracağım inşallah. birde bu sitedeki elmalı tarçınlı zayıflama çayını yapıyorum inşallah fayda görürüm başka önerileriniz varsa açığım arkadaşlar. evde sauna belt var ama cildimde yanık oluştu kullanmıyorum
ayyy içimi döktüm rahatladım arkadaşlar inşallah zayıflayabiliriz seviyorum hepiniziiiiii

selaaam herkesee. özge bugünde yokmuu yaa. nasıl oldu acaba oğluşu. kıyamam geçer tez zamanda inşallah. dünkü menümü yazayım
Sabah : yarım simit ve peynir

Öğlen : bir tabak kapuska ve büyük bi tabak salata

Akşam :İki parça tavuk şinitzel ve salata yedim

bide arada ik parça kızımın tuzlu kurabiyesinden yürüttüm o kadar

Spor olarak Lesli 2 mili yaptım yarım saat falan sürdü. inşallah bu hevelse devam ederim yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…