- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #46.841
evet bende sayıyorum böyle insan dışı varlıklarao adamaları varyaaa şuan içimden geçenleri söyleyemiyorum tahmin etmişsinizdir zaten
tamam canım zaten öyleAyy Allah korusunhergün hergün gittim mi takip ederler diye korkuyom bende havalar iyice aydınlansın ondan sonra çıkıcam dışarı olmazsa :97: sağol bebişim uyarın için
evet canım manyak çokk kalabalıkda yürü ve cebinde göz yaşartıcı spreyi taşımayı unutma ben bazen yorgan iğnesi koyuyorum
eee eşin polis olunca böyle manyakca düşünceler çok mormal demi
Bakmamıştır bence :44: sadece arkadaş listene aç resimlerini istersen canım :97: benim arkadaşım olmayan göremiyo mesela
ayy çok kötü geçen yıl arkadasla biz yürüyoduk 6.30 dan 7.30 a kadar sonra bizide böye bişeyler söyleyip korkuttular bizde gitmedik bi daha
evet bende sayıyorum böyle insan dışı varlıklara
birde kadının kocası bırakmış kadını
tamam canım zaten öyle
benim yengemler yürüyolardı burda toprak bi saha var çocuklarda çimenlerde oturoymuş diyoki gözüm onlarda bi baktım admaın teki oturmuş onların biraz arkasına nasıl koşup gittim yanlarına adam beni görünce kaçtı
ayy allahım kötü insanlarla karşılaştırmasın
mervişş senin için gelin başınıda koydum belki fikir olur
canımmmm çok tatlı birisin sen yaaa çok beğendim ben seni.ayrıca gelin başınada bayıldım kız :78: çok hoş yapmışlarmerveeeeeee siliyommm kızzzzzzzz baktınmı ses verrrrrrrr
benimde aklıma sürekli dolmuş geliyoBoy duruyo enlemesine genişliyom ondan herhalde 1.64 hiçte fena değil yewrum
Dünkü sapık adam geldi bak aklıma yineellerinide cebine sokmuş bakınıyodu mal mal ben spor yaparken anlamıyorum böyle erkekleri hadi bacınız,karınız,kızınız yok diyelim ananızdamı yok bee pislikler
canım ya ancak gelebildim kusura bakma beklettim senidemerveee nere kayboldun sigaramı yakıyorum bitince kalkcam :97:
yemek yapıcam sonra pazara gidicem yengemle sebzeleri toplayıp gelicem yine
kızlar ben kaçıyorum görüşmek üzere kaç gündür ev temizlenmiyo koktu valla bugün iyice bi temizlik yapayım
evet bende sayıyorum böyle insan dışı varlıklara
birde kadının kocası bırakmış kadını
tamam canım zaten öyle
benim yengemler yürüyolardı burda toprak bi saha var çocuklarda çimenlerde oturoymuş diyoki gözüm onlarda bi baktım admaın teki oturmuş onların biraz arkasına nasıl koşup gittim yanlarına adam beni görünce kaçtı
ayy allahım kötü insanlarla karşılaştırmasın
aynen kadının psikolojisi nasıldır kim bilirKocasınında Allah cezasını versinlanet olsun böyle erkekciklere hani iyi günde kötü gündeydi noldu ? offf sinirlerim bozuldu :95: :95:
Biber gazı eşime al dedim hala alcakbi dürteyim bakimmm ben onu :94:
Şerefsizzzlerrçocuklardan ne istiyolarsa :95: :95:
Allahım korusun herkesin yavrusunu böylelerinden
canımmmm çok tatlı birisin sen yaaa çok beğendim ben seni.ayrıca gelin başınada bayıldım kız :78: çok hoş yapmışlar
sağol kuzummmm
daha güzeli senin olsun inşlh bak model olsun sana keşke bu tarafda olsaydın giderdin benim kuaföre
benimde aklıma sürekli dolmuş geliyo
canım ya ancak gelebildim kusura bakma beklettim senide
mervecimmm ne kadar masum güzel bir yüüzn var senin öyle
bi 10 kilo tamamdır yane bu işte
naf aklıma bişey geldi.herkes hergün yaptıgı sporu yazıp not alcakya hani.işte egzetsiz yaparken dk tutalım.örnek veriyim
spor:
-10 mekik
-10 şınav
-10 karın hareketi
-10 bacak hareketi
(15 dk)
-20 dk yürüyüş
toplam spor:35 dk gibi bişey olsun.en azından değerlendrme açısından daha kolay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?