- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #46.861
hoşbuldum canım. kimseler yok yineee..
Sağol tatlım sana da iyi haftalar
Akşam leblebi aldımkarışık aldım merviş hem sarı hem beyazlı çerezciden aldım tazecik
Bu erkekler dünyayı kendi etraflarında dönüyo sanıyolar galiba :97: sanki biz kadınların onlardan başka meşguliyeti yok yada olamaz
kesinlikle öyle canm
Günler uzadı diye ara öğünümü çok yaptın nenyirim afiyet olsun
Karalahana yiyesim varafiyet olsun bebik
oh oh sporlar yapılmış28.03.2011
Sabah
1 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
1 kupa çay
Ara
Limonlu yeşil çay
6 tane kuru üzüm
Öğle
3 tyk türlü
1 dilim ekmek
1 kk peynir
200 gr yoğurt
1 bardak şekersiz çay
Ara
10 tane kuru üzüm
Ara
1 avuç leblebi
Akşam
3 kalem pirzola
1 kase sirkeli salata ( 1 tk yağ ile )
3 tane çiğköfte
Ara
1 kuru incir
2 tam ceviz
Beşibiyerde çay
Spor: 30 dk yürüyüş - 30 dk parkta aletlerde spor - 100 bacak hareketi - 100 bel hareketi
Su: 2,5 lt (Bitki çayları ve çay hariç)
konuşursan geçmiş olsn dilklermizi ilet canm.neyi varmış..Günaydın bebikim ivit benimm o hayalet
Günaydın kızlarrrrr
Dün özgeyle konuştum oğluşu çok hastaymış bugün de işe gelmeyecek haberiniz olsun kızlar
28.03.2011
kahvaltı
-yarım simit
-2 kk beyaz peynir
-çay
ara:
1 kupa form çay
öğlen:
1 tabak tavuk sote
-1 lase cacık
ara:
-1 avuç sarı leblebi
-form çay
akşam:
-1 tabak karalahana
-5 sarma
ara:
-1 kupa ot çayı
-yarım paket peynirli çubuk kraker (110 kl )
*yarım litre su (form çaylar ve normal çaylar hariç)
spor:
-20 dk yürüyüş
-20 mekik (10 tam + 10 yarım)
-80 bacak egzersizi (40 sağ + 40 sol )
-100 yan egzersizi (oklavayı enseye koyarak yapılan)
-50 bisiklet (yere uzanıp bacakları kaldırarak yapılan)
aynen mervşm doğru diyosun ben artık oturdum yerdn faln yapıyorm inş faydasını görücz.ki oan bile hissediyorum sankiyazalım dimi nafım.ama ayrıntılı yazıyoruya değerlendirmesi zor olur diye düşünüyorum.he şöyle olur ama herkes hafta içi not etsin.cuma günüde toplayıp yazsın.mesela pazartesiden cumaya 20şer mekik çektiyse toplam 100 mekik yazsın.böyle yapalım.
hesabm okadar kuvvetli değil benm nen
inşallah canım.insan gerçekten motive oluyo.yetiyo canım yürüyüş.ama sen örneğin tv izliyosun.uzan koltuga mekikde çek.müthiş sıkılaşıyosun
Spor yarışına girdikmerve,kevser bide ben sende katıl canım her gün menülerin altına yazıyoz :97: cuma günü de toplu olarak yazalım diyorum ben ama merviş ne der bilmiyom :92:
bana hertürlü uyar
Ol kız ol süper oliyibaşka topiklerede gidiyosun hiç ses etmeden bakınıp çıkıyosun
gerçektn insanı motive ediyo..mesela ben bugün spor yapmadım daha sizlern okudum hemmen başlıyorum bende birazdanben ıssız yerlerde yürümicem cadde boyu tempolu yüricem takcam kulaklıkları ohhhhzten bi cadde var burda mübarek gidip gelcem 1 saati geçer
canım evet yazalım gaza gelelim.mesela aaa aysende 50 mekik çekmiş benim yükseltmem lazım falan
Nasıl bişe yapıcazdüzen olarak nasıl yapmak lazım beyin fırtınası yapalım :81: :81:
düşünelim bakalım
Biz dünden başladık ama yeni katılanlar bugünden başlasın cnm
Spor listesi yapıcam onda da birinci seçicezisteyen katılabilir herkes katılacak diye bişe yok cnm
nerdesin kız kevser yalnız bıraktın beni buralarda
burdayım kız yavruşkom yettim
evet bikaç gündr yoklarbende 1 litre su bitirdim.yeter garii
yaa kızla bu arada oliş dün gece girmemiş.ee minikte yok.nerde bu kızlar
acıktım nen pis boğaz merveöğlen bi tabak yemek yedim sadece.10-15 dk lık işim kaldı leplebmi yicem
yapıyom zaten kız.sağa sola dönüyom sürekli görseler deli dicekler
ben daha yapmadım..yan taraflar çok benmyaaa
kevser bendede yan var.oklavayla yapılan egzersiz varya mutlaka yap çok faydası oluyo.
naffffffff kız merveye yolladığın mavi bileklik çok hoşş
incilerde öyle bende isteremmm
güle güle kullan mervecima anm bekleidm koymadın kaçıyom gari
naf aklıma bişey geldi.herkes hergün yaptıgı sporu yazıp not alcakya hani.işte egzetsiz yaparken dk tutalım.örnek veriyim
spor:
-10 mekik
-10 şınav
-10 karın hareketi
-10 bacak hareketi
(15 dk)
-20 dk yürüyüş
toplam spor:35 dk gibi bişey olsun.en azından değerlendrme açısından daha kolay olur
merhabalar. bu sabah şeytanın bacağını kırdım:) koşu bandı mı alsam? mekik aleti mi alsam? yan binanın altındaki spor salonuna mı gitsem kızımla? hanımlar lokaline mi kaydolsam? derken sabah yürüyüşüne başladım bugün. ilk tur çok zorlandım. birde 8 ve 5 yaşında 2 kızım var akşamdan onlarla konuştum. izin aldım onlardan. zaten geç uyanıyorlar sabahları. siz uyurken gidip geleceğim dedim üzerlerinden kapıyı kilitleyip çıktım. ama aklım evde kaldı hep. yürüyüş yolu olan bir parkımız var evime 2 dk mesafede. kızları kilitleyip çıkmak fikri beni panikletti ama geldiğimde uyuyorlardı. 20 dk yürüyüş 10 dk egzersiz yapıp geldim. duşumu aldım yediklerime de dikkat edeceğim. eşim yaza izne gelicek inşallah beni incecik görsün istiyorum. zaten artık ima falan etmiyor açıktan söylüyor zayıfla diye daha da önemlisi sağ dizimden çok önemli bir ameliyat geçireceğim fakat kilomdan dolayı yapmadı doktor ameliyatımı 78 kiloyum en az 5 kilo vermelisiniz dedi çünkü ameliyat sonrası nekahat dönemi çok uzun 3 ay yataktan çıkmayacak 3 ayda üstüne basmayacaksınız dedi koltuk değnekleriyle idare edecekmişim. bu dönemde de çok kilo alınıyormuş zayıflamam şart oldu birde yediklerimi dengeleyebilirsem başaracağım inşallah. birde bu sitedeki elmalı tarçınlı zayıflama çayını yapıyorum inşallah fayda görürüm başka önerileriniz varsa açığım arkadaşlar. evde sauna belt var ama cildimde yanık oluştu kullanmıyorum
ayyy içimi döktüm rahatladım arkadaşlar inşallah zayıflayabiliriz seviyorum hepiniziiiiii
öğlen:
- tabak kıymalı patates yemeği
çorba iğrençti kokusu bile kötüydü tadına bile bakmadım
pilav zaten yemiyorum
selaaam herkesee. özge bugünde yokmuu yaa. nasıl oldu acaba oğluşu. kıyamam geçer tez zamanda inşallah. dünkü menümü yazayım
Sabah : yarım simit ve peynir
Öğlen : bir tabak kapuska ve büyük bi tabak salata
Akşam :İki parça tavuk şinitzel ve salata yedim
bide arada ik parça kızımın tuzlu kurabiyesinden yürüttüm o kadar
Spor olarak Lesli 2 mili yaptım yarım saat falan sürdü. inşallah bu hevelse devam ederim yaa..
oh oh sporlar yapılmış
konuşursan geçmiş olsn dilklermizi ilet canm.neyi varmış..
100 he vay
aynen mervşm doğru diyosun ben artık oturdum yerdn faln yapıyorm inş faydasını görücz.ki oan bile hissediyorum sanki
gerçektn insanı motive ediyo..mesela ben bugün spor yapmadım daha sizlern okudum hemmen başlıyorum bende birazdan
bende 1 litre su bitirdim.yeter garii
yaa kızla bu arada oliş dün gece girmemiş.ee minikte yok.nerde bu kızlar
acıktım nen pis boğaz merveöğlen bi tabak yemek yedim sadece.10-15 dk lık işim kaldı leplebmi yicem
yapıyom zaten kız.sağa sola dönüyom sürekli görseler deli dicekler
Alayım kız aşkolsunadres yolla bana
Sen hızlı ben yavaş spor yapıyosam nolcek
anamm dedim noliyiii hadi gözünaydın şekerim :92: :92:
Bugünde kıymalı patates günü sanırım
2 mil 2 mildir neşe tam gaz devam
Sporunu yap tabi bebik
yapmammı hiç siz yaparsınızda
ensene koyuyosun kuzu.faydası inanılmaz var.inatla dewam etbana sanki o işe yaramıyomuş gibi geldi ama yapıyorm 3gündr..kollarım hala ağrıyo alışkın olmadındanensenemi koyuyosun canm elindemi tutuyosun
Alayım kız aşkolsunadres yolla bana
Sen hızlı ben yavaş spor yapıyosam nolcek
o da doğru.kız o zaman göz kararı değerlendirme yaparsın.maksat motive
anamm dedim noliyiii hadi gözünaydın şekerim :92: :92:
Bugünde kıymalı patates günü sanırım
evet yaaa
2 mil 2 mildir neşe tam gaz devam
Sporunu yap tabi bebik
Olişi aramak istiyorum da
Bende demin yidim leblebimi
bende şimdi yyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?