Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Özgeyle konuştum oğlan hastaymış hala boğazları kötüymüş bide kulağı iltihap olmuş yanlış anlamadıysam saftürük ben kafam çok dalgın bu aralar

Sizi söylemeyi unuttum sonra msj attım

Yarın işe gelcekmiş haberiniz olsun kızlar :98:

Kızzz Allah seni neetmesin ben söylediğim yerden uzak yere gitcek olsam farkını bile veriyom

Kızzz Allah seni neetmesin ben söylediğim yerden uzak yere gitcek olsam farkını bile veriyom
amaannn o kadar tacize uğruyoz parada vermiyim arada dimi kız ücretimizi alıyok saysınlar töbe töbe bilmeyende halimden memnunum sancak
Gözler bide renkli olsa çatlatcaksın çocuğu demek

çok tatlı ama yaaaa

kız insan ara yapmayınca akşam çok saldırıyo yemeğe.bende öyle oluyyo valla.bide bilerek saat 4.30-5 gbi yapıyorumki akşama yakın olsun diye.

kız insan ara yapmayınca akşam çok saldırıyo yemeğe.bende öyle oluyyo valla.bide bilerek saat 4.30-5 gbi yapıyorumki akşama yakın olsun diye.

Ben akşam yemeğini 20:00 ' den önce yiyemiyorum canım o yüzden 18:00 gibi bi ara daha yapmam lazım :97: yoksa çok acıkıyorum

planımda perşembe günü lapa yapmak var bi aksilik çıkmazsa
katılmak isteyenlere duyrulur

Yaa aslında bende katılayım dicem ama geçen sefer verdiğimi almıştım ertesi gün ondan çekiniyorum dur bakalım perşembeye daha var

Son düzenleme:
nafım lapa günü tuz ve yağ girmiyoya vücuda ertesi gün girince illaki farkediyo.normalde tuzlu mu yiyosun :26: ne bilim ben abartmadıgım sürece almıyorumda.yada bünyeden bünyeye farklılık gösteriyo demekki

işte benim yemek yememde 7:30 u geçtiği için arayı geç yapıyorum.yaz gelse erikler çıksada kiloylan erik taşırım yanımda

Erik

nafım lapa günü tuz ve yağ girmiyoya vücuda ertesi gün girince illaki farkediyo.normalde tuzlu mu yiyosun :26: ne bilim ben abartmadıgım sürece almıyorumda.yada bünyeden bünyeye farklılık gösteriyo demekki

Normal tuzlu yiyorum canım abartmıyorum ama dediğin gibi bünyeden bünyeye değişebilir :97:

ben normaldede dayanabildiğim kadar tuzsuz yiyorum nafım.anneme babama tuz yasak bende alıştım öyle öyle. ondan normaldede çok az tuzlu yiyorum

pişttttt yavriler :94: napıyonuz bakayım :94:
2 saat pazra çarşı alışverişi dolandım geldim tabanlarım ağrıdı
ama akşam yarım saatte koşu bandına çıkayım diyorum

öğle yemeğim
4 küçük kaşık makarna

ara yeşil çay

akşam yemeğimide yedim az önce erkenden yedim
bir tabak sulu köfte
salata
bir dilm çavdar ekmeği
akşam elma yirim salatalık yirim çok acıkırsam

Son düzenleme:
ben normaldede dayanabildiğim kadar tuzsuz yiyorum nafım.anneme babama tuz yasak bende alıştım öyle öyle. ondan normaldede çok az tuzlu yiyorum

Hımmm ondan alışmışsın sen kuzu ben tuzsun yiyemem herhalde :97: hatta eşim mutlaka tuz ekler yemeğe yerken düşün o benden daha tuzlu yiyo tontiş ay özledim aramadı da kerata

lapa soranı vururum :88::88::88: profilimde albümlerde var tarifi

İyi bebik senden nbr ohh afiyet olsun

Ben daha eve gidicemde yemek yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…