- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #46.881
kızlar size bi sır veriyim mi dün akşam ve bu sabah dolmuşa para vermiyorumbasamakta kalıyorum.içlere doğru geçtiğim zamanda bi hayli zaman geçiyo.şoför unutuyo gidiyo kaynıyom arada bende hiç vermeye teşebbüs etmiyom
çocuga nazarım değdi valla
amaannn o kadar tacize uğruyoz parada vermiyim arada dimi kız ücretimizi alıyok saysınlarKızzzAllah seni neetmesin ben söylediğim yerden uzak yere gitcek olsam farkını bile veriyom
Gözler bide renkli olsa çatlatcaksın çocuğu demek
amaannn o kadar tacize uğruyoz parada vermiyim arada dimi kız ücretimizi alıyok saysınlartöbe töbe bilmeyende halimden memnunum sancak
çok tatlı ama yaaaa
bu arada ara mı yaptımamma çok ara didim
-2 avuç leplebi
-çay
kız insan ara yapmayınca akşam çok saldırıyo yemeğe.bende öyle oluyyo valla.bide bilerek saat 4.30-5 gbi yapıyorumki akşama yakın olsun diye.
planımda perşembe günü lapa yapmak var bi aksilik çıkmazsa
katılmak isteyenlere duyrulur
işte benim yemek yememde 7:30 u geçtiği için arayı geç yapıyorum.yaz gelse erikler çıksada kiloylan erik taşırım yanımda
nafım lapa günü tuz ve yağ girmiyoya vücuda ertesi gün girince illaki farkediyo.normalde tuzlu mu yiyosun :26: ne bilim ben abartmadıgım sürece almıyorumda.yada bünyeden bünyeye farklılık gösteriyo demekki
ben normaldede dayanabildiğim kadar tuzsuz yiyorum nafım.anneme babama tuz yasak bende alıştım öyle öyle. ondan normaldede çok az tuzlu yiyorum
lapa soranı vururum :88::88::88: profilimde albümlerde var tarifi
pişttttt yavriler :94: napıyonuz bakayım :94:
2 saat pazra çarşı alışverişi dolandım geldim tabanlarım ağrıdı
ama akşam yarım saatte koşu bandına çıkayım diyorum
öğle yemeğim
4 küçük kaşık makarna
ara yeşil çay
akşam yemeğimide yedim az önceerkenden yedim
bir tabak sulu köfte
salata
bir dilm çavdar ekmeği
akşam elma yirim salatalık yirim çok acıkırsam
Hımmm ondan alışmışsın sen kuzu ben tuzsun yiyemem herhalde :97: hatta eşim mutlaka tuz ekler yemeğe yerken düşün o benden daha tuzlu yiyotontiş ay özledim aramadı da kerata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?