Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

iyi kuzu ne olsun ayaklarım ağrıyo küfür ediyolar bana resmen

ben sana verim hemen sulu köfte makarna yaptım yanınada yaz salatası domates salatalık soğan biber eşliğinde taze tazeee

Sulu köfte sevmiyom ben ama makarnayı kaçırmam bebişş çok sağol tatlışkom

Ben akşama arpa şehriye çorbası , taze barbunya yemeği (dondurucudan) bide köz patlıcan salatası ile yoğurt çıkartıcam nasipse

hmm evet açıklamayı silmişim tmm canım anlatıcam

Ve mervenin yıkıldığı an

Son düzenleme:
bulgur lapası ( not etmeyip bi daha soranı vururum yeminlen )

genellikle adet dönemlerinde yapılır ama ben haftada bir gün yapıyodum füçutumuzun topladığı ödemleri atmamıza yardımcı oluyo.
lapa diyeti boyunca sadece lapa yenilcek
terife gelelim.
her öğün için 1 çay bardağı bulguru 3 çay bardağı suyla haşlıyoruz içine tuz ve yağ koymuyoruz ama baharat koyabilirsiniz.
içerisine domates salatalık kıvırsın soğan her türlü yeşilliği doğrayabilirsiniz.
sabah-öğle-akşam yiyoruz bunu
bu gün boyunca peynir,süt,yoğurt kesinlikle kullanmıyoruz
(ama benim b kaşık yoğurtla yediğim oldu bazen kurallar çiğnenmek içindir )

aralarda yeşil çay,form çay,normal çay ve meyve serbest.

teşekkürler canım
peki kaç gün üst üste yapılması lazım normalde :26:

Domates salatalık kıvırsın derken oynak domates salatlık mı alıcaz mezdeke kasetiyle oynak moda soksamda sonradan oynasalar olur mu

ne gülüyon nen

Gülerimm gülerimm

Ben çıkıyorum kızlar dolmuşu kaçırmayayım :81: iyi akşamlar kendinize dikkat edin yarın görüşürüz :80:

Hadi NaF kaçar

profilime yaptımki gerekli düzenlemeyi resimde koydum yorum kısmınada açıklamayı yapıştırdım artık biri sorar cevap şaaakkkkk hazırrr şekerim profilime bakıver

sağol nafcımm

Özgenin oğluşu hastaymış bugün işe gelmeyecek haberiniz olsun kızlar :2: ben öğlen arayıp sorar yine bilgi veririm size :97:
geçmiş olsunn

ne güzel şeyler yemişsin kuzucumm

oliş selam canım nasılsın göeüşmeyeliii

nafım merve culya şahmaraan tütünaydınnn kızlar
iyiyim tatlım sen nasısın
akşamları uğrasana karşılaşırız belkii

selam nihancım bugün arayıp soracaktım noldu diye ama çıktığımda geç diye aramak istemedim
inş iş konusu tatlıya bağlanır cnm

eferimm kevsoşşş

yaa karalahana benim sevemediğim tek sebzee :26:
yoksa ben mi yanlış pişiriyom acep
hemen tüketilmez de 2. kez yenirse tadı çok acaip oluyo??

kolay gelsin mervişş

genel olarak hangisi göze çok geliyosa o birinci olur diye düşünüyorum.yada yürüyüş brincisi,egzersiz birincisi olsun.aman öylede çok karışık olur işn içinden çıkılmaz
kalori hesabı ve çeşitlilik gözönüne alınabilir

Bizi ihmal etme sakın :2:

Düşünmem lazım biraz :44:

Kalori hesabına göre olabilir aslında :97: önce sağlam bi kaynaktan kalorileri öğrenmek lazım :97:
ivitt zor değil kalorileri hesaplamak

bende 1 litre su bitirdim.yeter garii
yaa kızla bu arada oliş dün gece girmemiş.ee minikte yok.nerde bu kızlar
cnm ben çok yorgundum dün hiç giremedim nete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…