- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #46.961
orasıda doğru nafım ne bilm yaaa.bi 75-76 ya inseydim ondan sonra ekmekde yicem.ama oraya acil düşmem lazım
günaydın canım.hiç sohbete gelmiyosunn:26:
İnşallah nafım baya kalabalıktı yaz geliyo ya herkesde bi telaş :86:
işlerim oluyo merviş ondan gelemiyom
günaydın çifte kavrulmuş lokumlarım,tontişlerim.
özgişten haber var mı ?
bebiki nasıl olmuş ?
oğluşu hala hastaymış.geldi ama şe.biraz şler varmış gelcek sohbete bu arada günaydın şekeriimmgünaydın çifte kavrulmuş lokumlarım,tontişlerim.
özgişten haber var mı ?
bebiki nasıl olmuş ?
Canımm sende çok iyi biliyosun ki hızlıca verilen kilolar hızlıca geri alınıyo :83: senide anlıyorum ben ama yinede dikkatli ol
haklısın canım doğru söylüyosun :26: daha dikkatl olmam lazım
Bizim orda da b-fit açılmış kadınların spor merkezi diyobende cumartesi günü gideyimde bi görüşeyim diyorum hoca varsa çalıştıran bende yazılabilirim spora
Canımm sende çok iyi biliyosun ki hızlıca verilen kilolar hızlıca geri alınıyo :83: senide anlıyorum ben ama yinede dikkatli ol
Bizim orda da b-fit açılmış kadınların spor merkezi diyobende cumartesi günü gideyimde bi görüşeyim diyorum hoca varsa çalıştıran bende yazılabilirim spora
günaydın çifte kavrulmuş lokumlarım,tontişlerim.
özgişten haber var mı ?
bebiki nasıl olmuş ?
kızlar bugün gidio aşkım çok üzgünüm çokkk
kızlar bugün gidio aşkım çok üzgünüm çokkk
çok alıştık ama cnm yaaaa yollaması çok zor gelio şimdicanım yaa üzülme şöyle düşün bak bu son ayrılık.kıyamam yaaaa
allah kavuştursun canım
Öylemi dedin nen hakkettenben zpor salonuna gitmem. en son gittiğim faciaydı54 kg ken gitmiştim. kuzenim tek gitmek istemediği içün. hoca bana dedi ki 4 kg versen afeti devran olcan ben bu halimlede öyleyim. sen ilk önce yan taraftaki yağları erit göğüse kas çalışmakla olmuyo bi git dedim adam sonra benle ilgilenmedi bi daha kendi çapımda takıldım
bende 2 sene önce falan 1 ay gitmiştm spor salonuna.
normalde aslında tekvando salonuydu yan tarafında fitness vardı spor aletleri falan.
kimse ilgilenmiyodu.gidiyodum kendi kendime yapıp çıkyıodum.sıkılıyodum zaman geçmiyodu.onun için devam etmedim
kızlar bu arada eşimin annesinden babasından kardeşlerinden bir kere daha nefret ettim
çocuğun ateşi 2 gün 40 a çıktı düşüremedik acile gittik gece
gerizekalılar eve gelme zahmetinde bile bulunmadılar bir iki kez telefon ettiler
kaynanam millete gider gece 2 lere kadar oturur gün gezmekten gelirken uğradı 3-5 dakika oturdu gitti oğlu gelcekmiş yemek yapçakmış
nefret ediyorum o gerizekalılardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?