Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

orasıda doğru nafım ne bilm yaaa.bi 75-76 ya inseydim ondan sonra ekmekde yicem.ama oraya acil düşmem lazım

günaydın canım.hiç sohbete gelmiyosunn :26:

Canımm sende çok iyi biliyosun ki hızlıca verilen kilolar hızlıca geri alınıyo :83: senide anlıyorum ben ama yinede dikkatli ol

İnşallah nafım baya kalabalıktı yaz geliyo ya herkesde bi telaş :86:

işlerim oluyo merviş ondan gelemiyom

Bizim orda da b-fit açılmış kadınların spor merkezi diyo bende cumartesi günü gideyimde bi görüşeyim diyorum hoca varsa çalıştıran bende yazılabilirim spora

günaydın çifte kavrulmuş lokumlarım,tontişlerim.
özgişten haber var mı ?
bebiki nasıl olmuş ?
oğluşu hala hastaymış.geldi ama şe.biraz şler varmış gelcek sohbete bu arada günaydın şekeriimm

yazıl kız yazıl.ama zor gelmezmi akşamları spora gitmek

Hoca vardır bence hocasız öyle tek başınıza bırakmazlar size

sabah dolmuşta adamın kolu kapının demirine sıkıştı.dirseğinden altı mosmor oldu ya çok kötüydü.
şoför nası paniklediki su iç su diyo

ben zpor salonuna gitmem. en son gittiğim faciaydı 54 kg ken gitmiştim. kuzenim tek gitmek istemediği içün. hoca bana dedi ki 4 kg versen afeti devran olcan ben bu halimlede öyleyim. sen ilk önce yan taraftaki yağları erit göğüse kas çalışmakla olmuyo bi git dedim adam sonra benle ilgilenmedi bi daha kendi çapımda takıldım

bende 2 sene önce falan 1 ay gitmiştm spor salonuna.
normalde aslında tekvando salonuydu yan tarafında fitness vardı spor aletleri falan.
kimse ilgilenmiyodu.gidiyodum kendi kendime yapıp çıkyıodum.sıkılıyodum zaman geçmiyodu.onun için devam etmedim

Öylemi dedin nen hakketten

Benim önceden gittiğim yerde öyleydi hoca bikere göstermişti sonra kendi çapımızda takılmıştık. Ama şimdi bütün hareketleri hocayla yaptık bidaha gittiğmizded program vercekmiş

çocuğun ateşi 2 gün 40 a çıktı düşüremedik acile gittik gece
gerizekalılar eve gelme zahmetinde bile bulunmadılar bir iki kez telefon ettiler
kaynanam millete gider gece 2 lere kadar oturur gün gezmekten gelirken uğradı 3-5 dakika oturdu gitti oğlu gelcekmiş yemek yapçakmış

nefret ediyorum o gerizekalılardan

insan anlayışsız olunca oluyo işte kuzum boşver.sanırım aranızda mesafe var yeterince o mesafey her zaman koru.sınırını bilsin herkes

insan torunun hiçmi merak etmez ilginç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…