- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #46.981
insan anlayışsız olunca oluyo işte kuzum boşver.sanırım aranızda mesafe var yeterince o mesafey her zaman koru.sınırını bilsin herkes
günaydın çifte kavrulmuş lokumlarım,tontişlerim.
özgişten haber var mı ?
bebiki nasıl olmuş ?
oğluşu hala hastaymış.geldi ama şe.biraz şler varmış gelcek sohbete bu arada günaydın şekeriimm
yazıl kız yazıl.ama zor gelmezmi akşamları spora gitmek
Hoca vardır bence hocasız öyle tek başınıza bırakmazlar size
sabah dolmuşta adamın kolu kapının demirine sıkıştı.dirseğinden altı mosmor oldu ya çok kötüydü.
şoför nası panikledikisu iç su diyo
ben zpor salonuna gitmem. en son gittiğim faciaydı54 kg ken gitmiştim. kuzenim tek gitmek istemediği içün. hoca bana dedi ki 4 kg versen afeti devran olcan ben bu halimlede öyleyim. sen ilk önce yan taraftaki yağları erit göğüse kas çalışmakla olmuyo bi git dedim adam sonra benle ilgilenmedi bi daha kendi çapımda takıldım
kızlar bugün gidio aşkım çok üzgünüm çokkk
kızlar bu arada eşimin annesinden babasından kardeşlerinden bir kere daha nefret ettim
çocuğun ateşi 2 gün 40 a çıktı düşüremedik acile gittik gece
gerizekalılar eve gelme zahmetinde bile bulunmadılar bir iki kez telefon ettiler
kaynanam millete gider gece 2 lere kadar oturur gün gezmekten gelirken uğradı 3-5 dakika oturdu gitti oğlu gelcekmiş yemek yapçakmış
nefret ediyorum o gerizekalılardan
4700.sayfamız vatana,millete ve tüm kk hatunlarına hayırlı uğurlu olsunallah çenemize zeval vermesin
dolmuşun istikameti sanayi stesinden sonra devlet hastanesiydi zaten canım.götürceklerdi
http://www.kadinlarkulubu.com/hicbir-basliga-uymayan-yazilar/432207-dayanamiyorsaniz-okumayin.html
tüylerim diken diken oldu.erkeklerden bi kez daha nefret ettim
Ayy iyi bari
Lanet olsun
böylelerini asmak lazım hadım etmek lazım
İdam cezası geri gelsin istiyorumhadım etmeyi geçtim hapishanede tecavüzcülere yapılan muamelenin arttırılmasını istiyorum böylelerine
senin bişi istemene gerek yok ki naf okumuyor musunuz ? duymuyor musunuz ?
hapishaneye giren tecavüzzcüler, yaşattırdıkları olayları yaşıyorlar.
hele ki cocuk tecavüzcüleri genelde şişleniyor.
bütün dünyada böyle.
demek ki kötülerinde kendilerine göre etikleri var.
ne acı ya , hayat ne kadar kötü,aslında acımasız olan hayat değil insanlar.
ya da insan diyebilir miyiz bunlara.
vicdan ve zekaya sahip değiller. hayvan bile diyemiyorum ki.
belalarını bulsunlar.
Okuyorum.. Duyuyorum zaten bu yüzden yapılan muameleler arttırılsın dedim cnm
kızlar size bişey danışcam bliyorum sizde sıkıldınız ama napmalıyım bilmiyorum :26:
babam ee nası geçti günün nasılsın falan diyo.ne bilim karşısına oturup konuşmamı ister gibi bi tavrı var.ama cesaret edemyorum yaakıyamıyorum onlara çok zor bşey bu napim sizce ben mi konuşim anneme bastırmaya devam mı ediyim
kızlar size bişey danışcam bliyorum sizde sıkıldınız ama napmalıyım bilmiyorum :26:
babam ee nası geçti günün nasılsın falan diyo.ne bilim karşısına oturup konuşmamı ister gibi bi tavrı var.ama cesaret edemyorum yaakıyamıyorum onlara çok zor bşey bu napim sizce ben mi konuşim anneme bastırmaya devam mı ediyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?