Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

merhaba arkadaşlar... bundan önce bi cok kez baska gruplara katıldım ama olmadı yarım bıraktım bugün ilk kez bu grubu gördüm ve yeniden baslamaya karar verdim...11 aylık evliyim ama olmadı hatta evlendiğimde 87 86 lara cıktım...suan 82 dim düğünümde 79 anlıcagınız sürekli sorunum vardı ....ama artık hayatımı değiştirmeye karar verdim herseyiyle...saçımın değiştirdim siyahtan kızıl oldum yakın zamandada cocuk istiyorum eşim zayıflık takıntısı olan biri boyum 1 65...o yüden bence dur deme zamanı geldi ....

canım ceee diyip gitmiceksen.bi gün gelip ertesi gün gelmemezlik yapmicaksan hoşgeldin

canım pizza istiyo mervecim yiyim gııı

yarım tabak sulu köfte
3 kaşık yoğurt yedim :97:

1 lt suyumuda içtim şimdiye kadar kaldı 1,5

yeşil çayımı içiyorum

afiyet olsun sanada

hoşgeldin aramıza
hemen hemen aynı kilolarımız inşlh istediğin kiloya ulaşırsın sende

gittimi askerin :98:
üzülme canım şafak kaçtı az kalmış galiba

gitti cnm 4 de otobüsü kalkacak :97:şafak 48
oo az kalmış canım bunu düşün mutlu ol
sağlıkla gitsin gelsin tüm askerlerimiz polsilerimiz eşimde dahil :) allaha emanet

aysen benimde canım pizza çekiyo yaaaaaa :84::84::84::84:

slm culiii üzülme amaaaa

bacım istediğimiz kiloya ulaşalım ziyafet çekeriz

naneli limonlu yeşil çayı hiç sevmiyorummmmmm :95::95:

markette sadece bu vardı almadım evde var başka yere bakarım diye en sevdiğim 5 1 yerde midemi bulandırmıyo

göğüs egzersizini bende merak ettim kevser tarif etsene kuzu

hemen trif edeyim kızlr..oturur pozisyonundayken arkanza yaslann..iki elinize yarm lt pet şişesi alın kollarınızı yana açın kocaamn ve birine sarılır gibi şişeleri birleştirin....sonra yine ayakta yapabilirsinz..anlatamıyorum çok fazla ama yerde yatark yapılışı var ayakta var..googlede çıkar sanırım resimli anltım
allah hayırlara çıkarsn canm.bende kötü rüyalar gördm bugün..insanı çok etkiliyo gerçekten sabah etkisinden kurtulamadm bende baya
yemeğe iniyorum ben
özgecm çok çok gemiş olsun..

mervişm bence sen konuş artık..annen cıtlatmış zaten..devamnı sen getirsen daha ii olur..baban senden duymak ister..baba kız olarak konuşman daha doğru bence.güzele konuşup anlaşırsınz..hem baabınnda aklında bisoru işareti kalmaz daha çok rahatlar senn ağzından duyarsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…