- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #47.001
özge ne yidin yavrıı
bir tane karnıyarık ı didikledim yemek sayılırsa
birde yoğurt
merhaba arkadaşlar... bundan önce bi cok kez baska gruplara katıldım ama olmadı yarım bıraktım bugün ilk kez bu grubu gördüm ve yeniden baslamaya karar verdim...11 aylık evliyim ama olmadı hatta evlendiğimde 87 86 lara cıktım...suan 82 dim düğünümde 79 anlıcagınız sürekli sorunum vardı ....ama artık hayatımı değiştirmeye karar verdim herseyiyle...saçımın değiştirdim siyahtan kızıl oldum yakın zamandada cocuk istiyorum eşim zayıflık takıntısı olan biri boyum 1 65...o yüden bence dur deme zamanı geldi ....
canım ceee diyip gitmiceksen.bi gün gelip ertesi gün gelmemezlik yapmicaksan hoşgeldin
hoşgeldin aramızamerhaba arkadaşlar... bundan önce bi cok kez baska gruplara katıldım ama olmadı yarım bıraktım bugün ilk kez bu grubu gördüm ve yeniden baslamaya karar verdim...11 aylık evliyim ama olmadı hatta evlendiğimde 87 86 lara cıktım...suan 82 dim düğünümde 79 anlıcagınız sürekli sorunum vardı ....ama artık hayatımı değiştirmeye karar verdim herseyiyle...saçımın değiştirdim siyahtan kızıl oldum yakın zamandada cocuk istiyorum eşim zayıflık takıntısı olan biri boyum 1 65...o yüden bence dur deme zamanı geldi ....
slm kızlar
gittimi askerin :98:
üzülme canım şafak kaçtı az kalmış galiba
gitti cnm 4 de otobüsü kalkacak :97:şafak 48
oo az kalmış canım bunu düşün mutlu olgitti cnm 4 de otobüsü kalkacak :97:şafak 48
aysen benimde canım pizza çekiyo yaaaaaa :84::84::84::84:
slm culiii üzülme amaaaa
ben haftada bi gün ödüllendiriyorum kendimi
Afiyet olsun canımbende leblebi yiyorum mesela akşam yemeğinden önceki ara öğünümde :97:
Bana biri yap dedi mi inadına yapasım gelmiyo :97: herkes pantolon giyerse sen çok göze batarsın :97: orta yol dersen senin dediğin mantıklı kuzum ilk iki gün pantolon giyip üçüngü gün elbiseyi giydinmi adamın yüz şeklini merak ediyorum
Not: Öyle erkeklerden nefret ediyorum. O badem bıyıklarını yolasım geliyo :76:
Kızz o göğüs egzersizi nası bişe oliyi
Günaydın tatlım
Günaydın hayatım
göğüs egzersizini bende merak ettim kevser tarif etsene kuzu
allah hayırlara çıkarsn canm.bende kötü rüyalar gördm bugün..insanı çok etkiliyo gerçekten sabah etkisinden kurtulamadm bende bayaGünaydın kızlargünaydın mervecimm
Bugün moralim bozuk biraz :2: gece çok kötü rüyalar gördümuyandım sabah sabah ağladım yarım saat eşimde ben burdayım korkma uyu didi :97: ama uyuyamadım :97: Allah hayırlara çıkartsın inşallah :97:
özgecm çok çok gemiş olsun..yemeğe iniyorum ben
kızlar size bişey danışcam bliyorum sizde sıkıldınız ama napmalıyım bilmiyorum :26:
babam ee nası geçti günün nasılsın falan diyo.ne bilim karşısına oturup konuşmamı ister gibi bi tavrı var.ama cesaret edemyorum yaakıyamıyorum onlara çok zor bşey bu napim sizce ben mi konuşim anneme bastırmaya devam mı ediyim
ben haftada bi gün ödüllendiriyorum kendimi
az kaldı ama canm biraz daha sabır..gelebilmek için gdiyo bunu düşün.gitti cnm 4 de otobüsü kalkacak :97:şafak 48
aysen benimde canım pizza çekiyo yaaaaaa :84::84::84::84:
slm culiii üzülme amaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?