Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kevser anladım neyden bahsettiğin.onuda katarım egzersizlerime bundan sonra

kilo verdimmi bilmem cuma günü görücem ama o çok şişim diye size dert yandıgımdaki şişliğim kalmadı.sabah uykudan uyanında bilem yüzüklerim dönüyo barnaamda şişlik yok yani hayırlısı

cuma günü sporları nasıl yapıcaz canm karr verildimi

niye az yiyosun özge bu kadaarr :26:

yemekleri beğenmiyorum

aramıza hoşgeldin

selam canımm

kvser hafta boyu yapılan sporları cuma günü bi araya toplayarak yazcaz.mesela hergün 10 mekik çektiysek cuma günü 70 mekik dicez.değerlendrmede büyük ihtimalle kalori hesabına göre olcak.ben birazdan kalorileri araştırcam.

Eki Görüntüle 169858

işte benim yaptığım pizza bu canım kk ya eklemiştim daha önce
ayy inanmıyorum çok güzel görünüyo resmen ye beni diyo.nezmamndr aklımda canmda istiyo..kilo verrm inş.buhaftada..benm ödülüm olur

aa defter tutmadım ben..hemen yazayım ozaman burdan

bende napıyorum bilyomusun kız..konuyla alakalı değil ama..göbeğim var sinir oluyorum çıktıkça..oturdum zamanlar böyle tlfnu göbüşüme koyuyorum erisin yağlar die..hakket koydum an hareketlilik başlıyo..yağları kırıp geçiriyo snırımsende koy kız egzersizler arasına

delü yaaaa üşengeçlikten eşşee dayı diyon,neymiş telefonu göbeğinize koyun eritsin

eşşe dayı diyoninnk koptum dur kız azcık dinlenmm lazımkahkaha atıncada egzersiz yerne geçiyo buarada :82:
doyuruyo ama çabuk acıktırıyo
evet oyüzden sordum canm bende denedim ama yapamdm hiç tokluk hissedemedm ben

hani şu süte konup yenen şeyler varya mısırgevreği :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…