- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #47.021
kevser anladım neyden bahsettiğin.onuda katarım egzersizlerime bundan sonra
kat canm 3 set halinde yapıyosun..15 yap ara ver..15 yap ara ver.toplm 45..göğüs bölgesndeki yağları yakıyomuş ve sıkılaştırıyomuş..
kilo verdimmi bilmem cuma günü görücem ama o çok şişim diye size dert yandıgımdaki şişliğim kalmadı.sabah uykudan uyanında bilem yüzüklerim dönüyo barnaamdaşişlik yok yani hayırlısı
niye az yiyosun özge bu kadaarr :26:
merhaba arkadaşlar... bundan önce bi cok kez baska gruplara katıldım ama olmadı yarım bıraktım bugün ilk kez bu grubu gördüm ve yeniden baslamaya karar verdim...11 aylık evliyim ama olmadı hatta evlendiğimde 87 86 lara cıktım...suan 82 dim düğünümde 79 anlıcagınız sürekli sorunum vardı ....ama artık hayatımı değiştirmeye karar verdim herseyiyle...saçımın değiştirdim siyahtan kızıl oldum yakın zamandada cocuk istiyorum eşim zayıflık takıntısı olan biri boyum 1 65...o yüden bence dur deme zamanı geldi ....
slm kızlar
ayy inanmıyorum çok güzel görünüyo resmen ye beni diyo.nezmamndr aklımda canmda istiyo..kilo verrm inş.buhaftada..benm ödülüm olur
kvser hafta boyu yapılan sporları cuma günü bi araya toplayarak yazcaz.mesela hergün 10 mekik çektiysek cuma günü 70 mekik dicez.değerlendrmede büyük ihtimalle kalori hesabına göre olcak.ben birazdan kalorileri araştırcam.
kız ben iş yerinden ajanda yürüttüm:yüzsüzmervesmilesi:
pazartesi salıyı yazdım. bile
Ben geldimmm :81:
Öğlen
k-fleks
2 tane kurupasta
2 dilimde bitter çikolata :78:
Ben geldimmm :81:
Öğlen
k-fleks
2 tane kurupasta
2 dilimde bitter çikolata :78:
o da bişey mi bende göbeğime televizyon koyuruyorumaklına nelerde geliyo yaa manyak kız
televizyon he o işe yaramıyo be onuda denedimkoptum
televizyon işe yaramıyosa buzdolabı dene kuzu
bak o aklıma gelmemişti:26:ama en etkili yöntem tlfn diye düşünüyorum:86::86:
denedim oldu..farkı sizde görün
doyuruyo ama çabuk acıktırıyobu k-fleks doyuruyomu seni canm
o da bişey mi bende göbeğime televizyon koyuruyorumaklına nelerde geliyo yaa manyak kız
k-fleks ne :44::44::44:
delü yaaaaüşengeçlikten eşşee dayı diyon,neymiş telefonu göbeğinize koyun eritsin
doyuruyo ama çabuk acıktırıyo
evet oyüzden sordum canm bende denedim ama yapamdm hiç tokluk hissedemedm ben
hani şu süte konup yenen şeyler varya mısırgevreği :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?