- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #47.041
heee anladım canımmdoyuruyo ama çabuk acıktırıyo
hani şu süte konup yenen şeyler varya mısırgevreği :86:
eşşe dayı diyoninnk koptum dur kız azcık dinlenmm lazım kahkaha atıncada egzersiz yerne geçiyo buarada :82:
hoşgeldin aramıza
hemen hemen aynı kilolarımız inşlh istediğin kiloya ulaşırsın sende [/COLO.........
inş :)))) hatta ben suan bardakta corbamı içiyorum sebze hemde lezzetliiiitavsiye ederim:) 72 kalorimiş :)
neyse kızlar ben çıkıyorum şimdilk biraz işlerim var görüşürz:79::79:
hoşgeldin aramıza
hemen hemen aynı kilolarımız inşlh istediğin kiloya ulaşırsın sende [/COLO.........
inş :)))) hatta ben suan bardakta corbamı içiyorum sebze hemde lezzetliiiitavsiye ederim:) 72 kalorimiş :)
canım aysen,sen,ben aynı kilolardayız...bizimle birlikte daha çok gaza gelirsin tahminimce.
her cuma saat 15:00 a kadar kilo bildirimi var.
hergün menülerini paylaş bizimle (ki yorum yapabilelim nerde yanlış yaptıgını bilelim )
yaptıgın egzersiz içtiğin suya kadar yaz buraya.
ve bence diyet günlüğü tut
öldürüyolar zaten daha ne yapcaklar
ne garip di mi ? ben hiç tecavüze ugrıyan erkek,şiddet gören koca,namus cinayetine kurban giden erkek duymadım.
Bu dünyanın bizim cinsimizle ne alıp veremediği var ?
yemeğe iniyorum ben
kızlar size bişey danışcam bliyorum sizde sıkıldınız ama napmalıyım bilmiyorum :26:
babam ee nası geçti günün nasılsın falan diyo.ne bilim karşısına oturup konuşmamı ister gibi bi tavrı var.ama cesaret edemyorum yaakıyamıyorum onlara çok zor bşey bu napim sizce ben mi konuşim anneme bastırmaya devam mı ediyim
ya kızlar öğlen ne yiycem ben yaaa offf kabaklarım kötü olmuş dolapta çöpe yolladım:97:
sulu köfte var onumu yesem akşamada patlıcan oturtma yapıcam :97::97:
öğlen menüm:
-1 kase mercimek çorbası
-sulu izmr köfte (2 köftesinden bide 1 elma dilimi patatesinden yedim o da zoraki.yemek çok kötydü)
-sadece 1 kaşık muhallebi(2 kase vardı açılmamış.tuttum kendimi)
merhaba arkadaşlar... bundan önce bi cok kez baska gruplara katıldım ama olmadı yarım bıraktım bugün ilk kez bu grubu gördüm ve yeniden baslamaya karar verdim...11 aylık evliyim ama olmadı hatta evlendiğimde 87 86 lara cıktım...suan 82 dim düğünümde 79 anlıcagınız sürekli sorunum vardı ....ama artık hayatımı değiştirmeye karar verdim herseyiyle...saçımın değiştirdim siyahtan kızıl oldum yakın zamandada cocuk istiyorum eşim zayıflık takıntısı olan biri boyum 1 65...o yüden bence dur deme zamanı geldi ....
hemen trif edeyim kızlr..oturur pozisyonundayken arkanza yaslann..iki elinize yarm lt pet şişesi alın kollarınızı yana açın kocaamn ve birine sarılır gibi şişeleri birleştirin....sonra yine ayakta yapabilirsinz..anlatamıyorum çok fazla ama yerde yatark yapılışı var ayakta var..googlede çıkar sanırım resimli anltım
Anladım canım bende yapim bari
allah hayırlara çıkarsn canm.bende kötü rüyalar gördm bugün..insanı çok etkiliyo gerçekten sabah etkisinden kurtulamadm bende baya
Amin canım seninde hayırlara çıksın inş. rüyan
özgecm çok çok gemiş olsun..
mervişm bence sen konuş artık..annen cıtlatmış zaten..devamnı sen getirsen daha ii olur..baban senden duymak ister..baba kız olarak konuşman daha doğru bence.güzele konuşup anlaşırsınz..hem baabınnda aklında bisoru işareti kalmaz daha çok rahatlar senn ağzından duyarsa...
kvser hafta boyu yapılan sporları cuma günü bi araya toplayarak yazcaz.mesela hergün 10 mekik çektiysek cuma günü 70 mekik dicez.değerlendrmede büyük ihtimalle kalori hesabına göre olcak.ben birazdan kalorileri araştırcam.
kız ben iş yerinden ajanda yürüttüm:yüzsüzmervesmilesi:
pazartesi salıyı yazdım. bile
Ben geldimmm :81:
Öğlen
k-fleks
2 tane kurupasta
2 dilimde bitter çikolata :78:
o da bişey mi bende göbeğime televizyon koyuruyorumaklına nelerde geliyo yaa manyak kız
k-fleks ne :44::44::44:
bak o aklıma gelmemişti:26:ama en etkili yöntem tlfn diye düşünüyorum:86::86:
denedim oldu..farkı sizde görün
neyse kızlar ben çıkıyorum şimdilk biraz işlerim var görüşürz:79::79:
Ben geldimnapıyonuz nen
Ben geldimnapıyonuz nen
naff tekrardan kürkçü dükkanına döndüm aşkitom gitti
ekmek yerine bi kaşık tatlı yedim nafımadetim yaklaştı gözümün önünde un kurabiyeleri,çikolatalr uçuşuyo
ya bikaç siteye bakalım aşağı yukaru aynıdır bunlar zaten nafım :44:
çene çalıyozben çilenkli sakız caklatıyom
hosgeldin :81:
Benim canım sıkılıyoo:97::97:
Farkettim farkettim48 gün sonra unutursun sen bizi
Bende hafta sonu tahinli kurabiye yapmayı düşünüyorum kocişimeregl dönemim geliyi benimde
Bende leblebi yiyom
Hoşgördüm bebişneden canın sıkılıyo yafrum
pilmemki öyle genel bi can sıkıntısı :86:
bende şimdi yarım paket peynirli çıbık yicem (110 kl)
Bende seviyorum peynirli çubuk krakeriafiyet olsun canım
Hımmm :97: napsak acebaaabenimde sabah iki tane tırnağım kırılmış saçıma takılınca farkettim ona canım sıkıldı :95: tam uzadı diyom nazarmı değiyo nedir kırılıyo uyus :95:
gel beraber yiyek yavrımm
bende cuma akşamı eve gidince ya kandil simidi yada un kurabiyesimi yapsam ne
Benim tırnaklarım çok sağlamdır. Hiçbimem kırıldığını anca biyere çarparsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?