Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Sağol bebişim bizde baharla onu konuşuyoduk kandil simidi yapcakmış akşama börek tarifi veriyodum bende

Benimde sertlikten kırılıyo tırnaklarım keşke biraz yımışak olsaydılar

sorsana içine mahlep koyuyomuymuş.koymuyosa koysun.pastanedeki kandil simitlerini yiyemyorum artık ben.evde yaptıgım harka oluyo

naf ya ben bu egzersiz kalorileriyle ilgili bişey bulamadım.ne kadar gereksiz bilgi varsa yazmışlar ama bzim işimize yariyacak bişey yok
bulaşık yıkamak (15 dk 6 kl), bilgisayar kullanmak (1 saat 90 kl)

kızlar size bişey dicem.belki biraz gaddarca olcak ama ne dersniz bilmem.mesela başka yarışma grubunda olanlar olmasın listemizde.çünkü onlar düzenli bildirime gelmiyolar.orayamı burayamı gelceklerini şaşırıyolar.aramızda yok sanırım öyle.ama yeni gelenlerin çoğu öyle.mesela karaca diye biri geldiya bugün.o başka bi topiktede var

naf ya ben bu egzersiz kalorileriyle ilgili bişey bulamadım.ne kadar gereksiz bilgi varsa yazmışlar ama bzim işimize yariyacak bişey yok
bulaşık yıkamak (15 dk 6 kl), bilgisayar kullanmak (1 saat 90 kl)

Ben günde en az 6 saat bilgisayar kullanıyorum hiçte o kadar kalori yaktığımı düşünmüyorum

naf ne dersin bu fikrme

ACIMASIZ GERÇEKLER (KK' dan Püsküüt arkadaşımızın hesaplamasına dayanarak yazıyorum)

1 dk dans etmek = 7 kalori

1 dk yüzmek = 7 kalori

1 dk orta hızda koşmak = 13 kalori

20 dk orta hızda yürümek = 72 kalori

15 dk merdiven çıkmak = 18 kalori

200 mekik = 10 kalori

30 dk tempolu jimnastik = 270 kalori

20 dk orta hızda bisiklet (saatte 25km) = 150 kalori

mekik çok saçma yaaaa insan kan ter içinde kalıyo. ve ben çok site karıştırdım bugün yürüyüşün ortalama kaloris bu yazılanlardan daha yüksek.nafım biz kalori işinin içinden çıkamayız.ne bilim göze en çok gelen belli eder kendini zaten

naf ne dersin bu fikrme

Öncelikle kusura bakma bebiş ben bu mesajı atlamışım konuya gelirsek eğer bence listeye alınmamasında sakınca yok ben zaten bir hafta bildirime gelmeyeni çıkartıyorum listeden :97: ikinci şans verdiklerimizi geri bile almayacağımı söylemiştim. :97: Kiii bu konuda hemfikirdik topik olarak :97:

Düzenli bildirime geldiği , menülerini paylaştığı ve en azından topikte iki saat geçirdiğini düşündüğümüz arkadaşlarımız kalsınlar bence sorun yok bebişim (Eski arkadaşlardan geçerli mazereti olanlar hariç, yeniler geçerli mazeret sunamaz)

Ama şöyle birşey varr yeni katılıpta benide listeye alın diyenleri almıycam 1 hafta deneme süresi verelim baktık düzenli geliyo liste kurallarımıza uyuyo o zaman alırız listeye :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…