- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #47.081
Öncelikle kusura bakma bebiş ben bu mesajı atlamışımkonuya gelirsek eğer bence listeye alınmamasında sakınca yok ben zaten bir hafta bildirime gelmeyeni çıkartıyorum listeden :97: ikinci şans verdiklerimizi geri bile almayacağımı söylemiştim. :97: Kiii bu konuda hemfikirdik topik olarak :97:
Düzenli bildirime geldiği , menülerini paylaştığı ve en azından topikte iki saat geçirdiğini düşündüğümüz arkadaşlarımız kalsınlar bence sorun yok bebişim(Eski arkadaşlardan geçerli mazereti olanlar hariç, yeniler geçerli mazeret sunamaz)
Ama şöyle birşey varr yeni katılıpta benide listeye alın diyenleri almıycam1 hafta deneme süresi verelim baktık düzenli geliyo liste kurallarımıza uyuyo o zaman alırız listeye :97:
kızlar ben geçmişi okuyamadım ya
varmı bi dğeişiklik bir bilgi bir farklılık
yok canım.sen bitirdinmi işlerini
Hanımlar ben 72 kılo ile dıyete başladım şuan 58 kıloyum. Ve devam edıorum 53 kga kadar.
Ve yaptıgım sey kahvaltı ve sonra sadece meyve.
mekik çok saçma yaaaainsan kan ter içinde kalıyo. ve ben çok site karıştırdım bugün yürüyüşün ortalama kaloris bu yazılanlardan daha yüksek.nafım biz kalori işinin içinden çıkamayız.ne bilim göze en çok gelen belli eder kendini zaten
kızlar ben geçmişi okuyamadım ya
varmı bi dğeişiklik bir bilgi bir farklılık
anladım canım.haklısın.paylaşımını düzenli yapıyosa bişey diyemeyiz
evet deneme süresi verilsin.cee diyip kayboluyolar.selam bile vermek istemiyorum
Hanımlar ben 72 kılo ile dıyete başladım şuan 58 kıloyum. Ve devam edıorum 53 kga kadar.
Ve yaptıgım sey kahvaltı ve sonra sadece meyve.
Vallahi bulduğumu yazdım canımolişşş duy sesimizi bi el bize yavrum
Yok canım
Bende istemiyorum çok sıkıldım çünkü artık :97: biz bize yetiyoruz :76: kaçmak için geleni istemiyoruz :76: :76:
Düzenli beslenmeye geçince o kilolar hızla geri gelecek diye düşünüyorum ben :97: yani bence diyetiniz ! çok sağlıksız :97: size başarılar dilerim
haklısın canım valla...bak mesela aylardan sonra ilk defa benide aranıza alın diyip gitmedi.aysen...geldi ama gitmedi hala bizimle.o yüzden takdir ediyorum.başka topiklere girsede burayı ihmal etmiyo.ama benide aranıza alıp 2 gün sonra kaybolan 20 kişi olmuştur
offfffffffffff çok sıkıldım yaaaaaaaaaaaa
biri gırtlağama yapıştı sankiiii
bende çok takdir ediyorum onu o konuda.hemende uyum sağladı bize canım benim yaaaaAyseni bende takdir ettim o konudaaysene öpücük diğerlerine
offfffffffffff çok sıkıldım yaaaaaaaaaaaa
biri gırtlağama yapıştı sankiiii
iyi akşamlar nafımmmKızlar ben çıkıyorum ancak toparlanırım :97: malum dolmuşla çıkıyorum geç kalmayayım :97: yarın görüşürüz kendinize dikkat edin iyi akşamlar :80:
Özgee oğluşu öp benim yerime
Mervişşş akşama kurabiye yap yarın yirikk
Hadi NaF kaçar
inşallah eve gittiğimde de yiğiti iyileşmiş bulurum huysuz değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?