Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

anladım canım.haklısın.paylaşımını düzenli yapıyosa bişey diyemeyiz

evet deneme süresi verilsin.cee diyip kayboluyolar.selam bile vermek istemiyorum

Hanımlar ben 72 kılo ile dıyete başladım şuan 58 kıloyum. Ve devam edıorum 53 kga kadar.
Ve yaptıgım sey kahvaltı ve sonra sadece meyve.

Hanımlar ben 72 kılo ile dıyete başladım şuan 58 kıloyum. Ve devam edıorum 53 kga kadar.

buraya yazmaktaki amacın ne merak ettim :44:
ne yani örnek mi alalım kendimize
kusura bakma canım ama çok sağlıksız !!! yanlış !!! ve sonu hiç iyi olmayan bi diyet yolundasın !!!

ne diyim inşallah verdiğin kiloyu hoooppp diye geri almazsın...ki %90 alacaksın...

Vallahi bulduğumu yazdım canım olişşş duy sesimizi bi el at bize yavrum

kızlar ben geçmişi okuyamadım ya
varmı bi dğeişiklik bir bilgi bir farklılık

Yok canım

anladım canım.haklısın.paylaşımını düzenli yapıyosa bişey diyemeyiz

evet deneme süresi verilsin.cee diyip kayboluyolar.selam bile vermek istemiyorum

Bende istemiyorum çok sıkıldım çünkü artık :97: biz bize yetiyoruz :76: kaçmak için geleni istemiyoruz :76: :76:

Düzenli beslenmeye geçince o kilolar hızla geri gelecek diye düşünüyorum ben :97: yani bence diyetiniz ! çok sağlıksız :97: size başarılar dilerim

Son düzenleme:

haklısın canım valla...bak mesela aylardan sonra ilk defa benide aranıza alın diyip gitmedi.aysen...geldi ama gitmedi hala bizimle.o yüzden takdir ediyorum.başka topiklere girsede burayı ihmal etmiyo.ama benide aranıza alıp 2 gün sonra kaybolan 20 kişi olmuştur

Ayseni bende takdir ettim o konuda aysene öpücük diğerlerine

Ayseni bende takdir ettim o konuda aysene öpücük diğerlerine
bende çok takdir ediyorum onu o konuda.hemende uyum sağladı bize canım benim yaaaa bendende kocaman bi öpücük diğerlerine
offfffffffffff çok sıkıldım yaaaaaaaaaaaa
biri gırtlağama yapıştı sankiiii

işlerden bunalmışsındır canım.20 dk sonra sakinleşirsin

Kızlar ben çıkıyorum ancak toparlanırım :97: malum dolmuşla çıkıyorum geç kalmayayım :97: yarın görüşürüz kendinize dikkat edin iyi akşamlar :80:

Özgee oğluşu öp benim yerime

Mervişşş akşama kurabiye yap yarın yirikk

Hadi NaF kaçar

iyi akşamlar nafımmm

kurabiyeye gelince avcunu yala kurabiye falan yok merveye

inşallah eve gittiğimde de yiğiti iyileşmiş bulurum huysuz değildir

inşallah canım yaaaa

ay kızlar okuduklarıma çokk memnun oldum yavrilerrrr :94::94:
tutamıycağım sözü vermem ben..ilk diyete karar verdiğimde nereye yazsam karar verememiştim ben okuyodum bakıyodum herkes kendi içinde grup kurmuş dışardan gelenide pek almıyolar içine..sonra buraya yazdım sizleri tanıdım
başka topiklerede yazıyorum ama siz olmayınca
tabiki bunu haklı gördüm çünkü arada gelip iki kelime yazıyolar sonra kayboluyolar doğal olarak insan kendini enayi yerine konmuş gibi hissediyo..hatta bunu kk dan bi arkadaşıma bile anlatmıştım ayrıca listeye alınması kararında bence bi hafta deneme süresindede haklısınız çünkü naf zaman ayırıp liste yapıyo uğraşıyo paylaşımda bulunmayan takip etmeyen alınmamalı kanaatindeyim tabi siz daha iyisini bilirsiniz efemm
ayyy emme uzun oldu

bu arad kızlar herkes kaçmış emmee cal olayına son noktayı bilimsel çalışmama dayanıp koyuyorum

az önce koşu bandından indim
ben program seçiyorum genelde koşu bandında yani bir yavaşlıyo ortalıyo sonra bi dk koşturuyo ama genelde hızlı tempoda yürüyosun
60 dk da 5 km yol gittim ve yaktığım cal 348
kaloriye bakmıyorum yaparken çünkü sinirlerimi bozuyo
onca yürü bi yerlerinden terler çıksın o kadar cal yak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…