Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ii gceler kızlar geçmişi okuyamıyorum yazıp çıkıcam acil..yarın ankaraya gidiyorum..bugün habermz oldu hazırlık yapayım derken giremedm topiğe aklımdaydı hep.işlerim şimdi bitti..nezmaan dönerim bilmiyorum belli değil ayr benmle ilgili bişiy yok şükür.teyzem sınava girecek orda kardeşimde orda oyüzden..melise msj atamdm..görür sanırım haftaiçi çalışlıyosun sanırm canm haftasonu çıkabilcekmiym bilmiyorum annemle olcaz evde diğerleri çalışıyo ulaşmak istersen nafta numarm var..nafcm sana gelince bildirm günü sana ulaşsam msj atsamolurmu acaba:26: dayımlarda net yok sanırım tartıda vardır inşallah bulabilirsem bildirrmi yaparım sana tlden..olmassada eğer boşuna rahatsız etmim seni..istersen izinli göster canm..neyse aklıma gelen bu şimdilk görüşürüz kızlar kendnze ii bakın..buarada mervişim gidişim bilmiyorum nasıl olacak amma dönüşüm muhteşem olacak kilo vermeden gelmicem innnş
çok öptüm sizi ii geceler:79::79:

günaydın kızlarrrrrr

nihanım inş.bilgisayar koyarlar oraya sende rahat edersin inş.en kısa sürede bebiş te gelir
kevsercim iyi yolculuklar sana da hayatım

günaydın kızlarrrrr

naf yine gelememiş cdden 1 hafta gelemicekm acaba yaa
oliş de gelmemiş dün gece.yorulmuştur
kevserim kuzum tmm canım dönüşünü iple çekiyom
nihancım allah en kısa zamanda sana bebiş verirde hem ordan kurtulursun hemde bebişn büyütürsün mislerrr gibi

bu arada kızlarrr vücudum sanırım direnmeyi bıraktı.
dün akşam eve gidince tartıldım.tok !! karnıma bile geçen haftaki bildirimden aşağıda çıktım çok mutluyum hemde daha pazartesydi dün eve giderken aklımda kurabiye yapıp yemek ve erkende yatmak vardı spora halim yoktu.ama çok pis gaza geldim yemedim kurabiye.sporda yaptım

gözünaydın canım

eveett şimdi dünkü menümü yaziym hemen

04.04.2011 ( pazartesi )

kahvaltı:
-2 kk peynir (kaşar peynir ve beyaz peynir karışık)
-1 domates
-çay

ara:
-1 galete
-çay

öğlen:
-1 kase mercmek çorbası
-3 kaşık pirinç pilavı

ara:
-2 galete
-çay

akşam:
-5-6 kaşık taze fasülye
-karışık ot çayı
-1 elma

*** 1 litre su

spor:
-20 dk yürüyüş
-80 mekik (40 tam mekik + 40 yarım mekik)
-200 bacak egzersizi (100 sağ bacak + 100 sol bacak)
-100 bisiklet
-100 bel bölgesi egzersizi (oklavayla yapılan )

süpersinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…