- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #48.101
julia seninki izinde nası yanına geldi kızz.çocugun ailes orduda değilmi
nennn culiii msnden bi cöö diyon kaçıyon bi belke cvp verim nen
benimde işim vardı ara öğünümü yeni yapabildim.
naber aygün[i
iyiyim tatlım takılıyom işte nette..birazdan yemek yapcam.
günler uzadı yaa bitane ara yetmiyo kız kaçırdım bugübn valla..
canım arkdaşım niahnaım yaa akşamalrı yada anenedeyken gelceksin neysekii özleden mns nini kaydetimm geldimiii özleriz seniselam kızlar iyisiniz umarım
yeni yerimde 1 bayan bi ben varım
şefimizde eski çalısma arkadasım iyi biri
ama bizimle durmuyor
çalışma saatlerimiz fazla tek kötü yanı bu yazın 7 buçuğa kadar cumartesileride aynı sekil
bi pazar tatil nasıl geçer bilmiyorum ama sabahları 9 da gidicem
bilgisayar yok o yuzden annemlere geldikçe geceleri yazarım size zayıflayamadan mezun olamadan ayrılcam aklıma gelmezdi valla
bu arada nafım aradı beni sağolsun ama bu yeni yer çok yoğun ve geç çıktığım için musait diilsindir riye dönmedim
kendinize iyi bakın kızlar iyi muhabbetler:80:
kevser kankaacımm naber ankryamı geliyon sennii gceler kızlar geçmişi okuyamıyorum yazıp çıkıcam acil..yarın ankaraya gidiyorum..bugün habermz oldu hazırlık yapayım derken giremedm topiğe aklımdaydı hep.işlerim şimdi bitti..nezmaan dönerim bilmiyorum belli değil ayr benmle ilgili bişiy yok şükür.teyzem sınava girecek orda kardeşimde orda oyüzden..melise msj atamdm..görür sanırım haftaiçi çalışlıyosun sanırm canm haftasonu çıkabilcekmiym bilmiyorum annemle olcaz evde diğerleri çalışıyo ulaşmak istersen nafta numarm var..nafcm sana gelincebildirm günü sana ulaşsam msj atsamolurmu acaba:26: dayımlarda net yok sanırım tartıda vardır inşallah bulabilirsem bildirrmi yaparım sana tlden..olmassada eğer boşuna rahatsız etmim seni..istersen izinli göster canm..neyse aklıma gelen bu şimdilk görüşürüz kızlar kendnze ii bakın..buarada mervişim gidişim bilmiyorum nasıl olacak amma dönüşüm muhteşem olacak kilo vermeden gelmicem innnş
çok öptüm sizi ii geceler:79::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?