Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

prensesim ben Mecitefendi aldım aktardan. 13ytL verdim 15omL için.

melankoli hoş geldin canım aramıza a.s. Ben içiyorum sirkeli suyu çok mucizevi bir etkisi yok ama sıkılştırıyor ve iştahı kesiyor a.s.

canım ben tam bir pasta ve çikolata manyağıyım ama elimle gidip almam evde duran pastalar var bayramdan kalan benim için canlı bomba özelliği taşıyo bişiler atıştırmak istediğinde yeşllik yıka masanın üzerinde dursun onlardan at ağzına
ben yıllar önce diyet yaptığımda ağzıma attığımda çiğneyip çıkarıyordum bu da yanlış belki ama o zamanki psikolojıyle kendime ceza veriyordum
zaten hcr yukarda çok gzl açıklamış
şimdi hoşafımıda kaynatıyom yarınki diyetime hazırlık yapıyom
dün fazla kaçırdğım için hala çok pşmanım
bence yemeden önce yaşayacağın pişmanlığı düşün ve incecik olacağın zamanları düşün o zaman yemezsin

inşallah canımmm mutlu haberlerini bekliyorum

melankoli zaten tek lahana yağı var, beyaz lahanadan yapılıyor, ama dikkat edin öyle kıytırık markaları almayın cildinizi bozar mazallah

canim sirkeli balli su bi sabah yapimm dedim midem bulandi nasil iciosunuz?incelme sagliomus anladigim kadariyla sen gece yatmadan oncemi sadece iciyosun bi bardaga kac kasik koyuosun sen cnma.s.

ben sadece gece yatmadan önce içiyom 1 bardğa 1 yemek kaşığı sirke koyuyom ılık su tabi benim midem geniş kolay kolay bulanmaz bulansaydı bu kdar kilo almazdım cadde gibi midem var ne olsa geçiyokaydirigubbakcemile3

susam yağı da iyi doğru söylüyorsun, lahana yağını ben ilk sürdüğümde cildimde hafif bir ısınma hissediyorum, hani üşüyünce insan ellerini birbirine sürter de bir ısınma hisseder ya aynen o şekilde, ve streç filmi açtığımda belim su gibi terli oluyor. Ben önceleri çok şüphe ettim acaba yağ mı bu diye, ama yağ koyu kıvamlı, belimdeki terdi resmen :lepi:

dediğim gibi 3 haftada belim 1o cm inceldi benim, çok faydasını gördüm. herkes görür inşallah

evet yeşil çay da çok faydalı, zayıflatmasa bile siyah çayın zararını yaşatmaz sanırım. ben her sabah kalkınca önce sirkeli suyumu içiyorum, yarım saat sonra 5i1 yerde çayımı içiyorum, sonra da kahvaltımı yapıyorum. Eğer vaktim yoksa kahvaltıyla içiyorum çayımı, ya da pet şişeye koyup ders aralarında içiyorum

aslında günde üç ana üç ara öğü beslenmenin sağlıklı olduğu söylenir ama katıldığım şey ben sabah kahvaltısını ne kadar erken yersem okadar çok acıkıyorum ve yiyorum maalesef..geç yediğim zamanlar daha az yiyorum...

cAnimcim benimde kalca 100 cm bisiklet ceviriorum ama incellmedi daha once bel karin surcem yagii baklim insalla bendede faydasi olur canimcimm seninde masallahinda var canimm on kilo vermenn buyuk basari allah nazarlardan korusunn valla cnm

sağol canım ama bisiklet kalça yapıyor bunu biliyor musun :uhm:

aaa bilmiodum canimcim yaklasik on seneden fazla bisiklet ceviriorum son bisenedir birden kilo aldim 55 kiloydum o zamanda bisiklettle formumu koruyodum ama kalcam fazla yoktu canimcim anlamadim napsam acaba

bilemiyorum canım bacaklar için iyi ama kalça için iyi değilmiş :uhm:

gurbetçim ilaçların etkisidir doğru düşünüyorsun, hem kilo yapar hem de tembellik, ama yavaş yavaş halledeceğiz bacum tamam mı a.s.

Spor bölümüne aerobik-plates-yoga videoları ekledim.
Birçokta egzersiz hareketleri var orada..
Bisikletle sınırlı kalmayıp oraya uğrayın derim yerimseniben

antrenör bir şey sorabilir miyim, spor bölümünde sormam daha iyi biliyorum ama hazır bulmuşken

basen ve kalça bölgesi için neler önerirsin bana ? ya da özel mesajla mı sormalıydım :uhm:

özür dilerim kızlar yanlış bildiğim bir şeyi size de aktardım a.s.

canımcım zaten bildiğimiz şeyleri yazıyoz yanlışta çıkabilir tabi bence özüre gerek yok
lahananın kendi gibi suyunun tadıda hoştu
şöyle bir değerlendirme yaptım tatil bayarmve regl olmama rağmen kilo almadım bu süper
yarında mesai başlıyo ve sıkı bi diyet köye gidip geliyom yolum1.5 saat üstelik matemetik dersi yanı sıra fen derslerine de giriyom çocuklarımda allah bağışlasın çok yaramazlar okulda tam gün baya kalori yaktırıyorlar
üstelik demin ölçtüm incelmişim
belim:69 cm
kalçam:97 cm
haftaya daha da incelmiş olurum diyetime sadık kalırsam çok mutluyum şu an hihoyyythihoyyyt

antrenör bir şey sorabilir miyim, spor bölümünde sormam daha iyi biliyorum ama hazır bulmuşken

basen ve kalça bölgesi için neler önerirsin bana ? ya da özel mesajla mı sormalıydım :uhm:

canım spor bölümünde egzersiz topici var.. orada da birçok bilgi var..
Kısaca şöyle söyleyeyim..

yere yan yatıp ayaklarını uzat..tek bacağını yukarı kaldırıp indir..sonra diğer bacağını aynı şekilde yukarı aşağı indir..
ayaktayken bir yerden tut bacağını yanlara aç kapat..
yine ayaktayken bacaklarını sırasıyla geriye uzat..
Ben şimdi çok basit şekilde yazdım .

Sen egzersiz bölümüne bir bak sonra olursa ben sana detaylı program yazarım canım..

Önemli olan egzersizleri aksatmaman..
a.s.

Düz mekikle sınırlı kalma ablacığım..
Yan mekikte ve ters mekikte çek muhakkak..
Egzersizlerde düzenli uygulama ve doğru teknik çok önemli iyice vücudunu ısıt sonra mekik çekmeye başla..
dizler kırık olacak aklında olsun abla..

antrenörcüm hangi üniv mezunusun,benim nişanlımda beden öğretmeni de merak ettim :)

Kocaeli üniv. son sınıf öğrencisiyim..
Fakat ben beden eğit. öğretmenliği okumuyorum.
Antrenörlük okuyorum..Ayrıca profesyonel sporcuyum..
Antrenörlük yapıyorum.
Milli sporcuyum.
Anlayacağınız işim gücüm spor..

Yemek yedikten 2 saat sonra spor yapılmalı bilginize..a.s.

spor yapmadan öncesinde ve spordan sonra nasıl beslenmek lazım :uhm:

Normalde biz(profesyonel sporcular) ve düzenli spor yapanlar karbonhidratlı besinler tüketmeye dikkat ederiz..

Spor sonrasıda karbonhidratlı besinler tüketmeye dikkat edin ki kaslara glikojen yüklenmesi hızlansın.

Ayrıca tavsiyem,spor esnasında suyu birden değil az az için ..yani bir iki yudum alıp bırakın ..susuzluğunuz geçene kadar lıkır lıkır içmeyin..
a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…