- Konu Sahibi lightcola fun
-
canim sirkeli balli su bi sabah yapimm dedim midem bulandi nasil iciosunuz?incelme sagliomus anladigim kadariyla sen gece yatmadan oncemi sadece iciyosun bi bardaga kac kasik koyuosun sen cnma.s.
sağol canım ama bisiklet kalça yapıyor bunu biliyor musun :uhm:
bende korktumm valla cunku senelerdir kondisyon bisikletiyle formumu korudum son bi sene icinde bazi olaylar yasadim babamin vefati depresyon ilaclar falan derken 63 kilo oldum bisiklet cevirmeye devam ediorum ama diyete baslayamadigim icin kilo veremedim spor yuruyus diolar ama yapamiorum bisiklet ceviriorum onun yerine umarim kilo verir incelerim
özür dilerim kızlar yanlış bildiğim bir şeyi size de aktardım a.s.
antrenör bir şey sorabilir miyim, spor bölümünde sormam daha iyi biliyorum ama hazır bulmuşken
basen ve kalça bölgesi için neler önerirsin bana ? ya da özel mesajla mı sormalıydım :uhm:
slm kızlar
antrenörüm peki mide olaylarını nasıl halldeicez
bende göbüş değilde doğumdan sonra mide kaldı cnm yaaa
mekik de yapıcam hatta bi spor salonuna yazılmayıda düşünüyorum ama sen ne önerirsin cnm benim
antrenörcüm hangi üniv mezunusun,benim nişanlımda beden öğretmeni de merak ettim :)
İnanmıyorum kendime ya =( Hep akşam oluyo =( 1 tabak (pilav + kuru fasülye ) yedim ya =( Nefret tettim şu an kendmdenBi 15 dk dha yürüdüm ama belki birazdan step yaparım evde tur atarım az bi kısmını da olsa yakmaya çalışıcam =(
spor yapmadan öncesinde ve spordan sonra nasıl beslenmek lazım :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?