Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bende fazla yiyince limon sıkılmış sade soda üzerine de bitki çayı içiyom elime ne geçerse hemen sindiryo limonlu suda etkili tabi

Bende bugün diyete başLadım..Önceden dr kontrolünde yaptığım diyeti uyguluyorum
Kahvaltı : 2 ince dilim ekmek
2 kibrit kutusu az yağlı b.peynir
3 Zeytin
Söğüş salata
Açık şekersiz çay
2 günde bir haşlanmış yumurta yiyebiliyorsun ama ben bugün yemedim

Ara öğün : 1 porsiyon meyve
1/2 su bardağı süt veya yoğurt veya 1 su bardağı ayran

Öğle : 4 YK sebze yemeği
4 YK bulgur pilavı
Bol yağsız salata

Şimdiye kadar yediklerim bunlar inş. başarıcam süprizzzzz

merhaba öncelikle...
2,5 aylık evliyim 65 kilo idim evlendiğimde şimdi ise 71,5 kg olmuşumm...:a015:
ve ben nedense sadece göbek çevremden kilo alıyorum.-tatlicadiarzu-kalça basen sorunum yok. boyum 1.64. ya ne yapmalıyımmmm çok kötü görüntüm oluştuuu ve bu beni mutsuz ediyor... kafamçokkarıştımirmirmirmirakşamları hep yemek isteğim doğuyor ve karnım kazınıyor aclıktannncokacimcoook

eşimle bu yüzden çok zıtlaşıyoruz. kızıyor bana gece yarısı yemek yediğim için:mymeka:

canim cok dikkat et kendine diyet ugruna sacma sapan seyler yapma sakin doverim haaklava: once saglik sonra guzel bir vucut en onemlisi saglikli bir vucut...a.s.

canım diyet yapmıyom bgn dra gittim bronşitin astıma çevirmiş dedi o zıkkımı içmeye devam ediyom hala farnjit olmuşum ve bademcikler şiş böbreğimde bişi çıkmadı çok şükür hastane bizim sitede rahat oluyo gitmesi ama ben niyeyse 1 hafta sonra gittim ilaçlarımı aldım inş düzelirim
semave merve canım benim teftiş fena değildi zaten rehberlik amaçlı gelmişlerdi ama hasta olduğum için eziyet gibi geldi bana
bugünki yediklerimi yazım:
sabah bişi yemedim
öğlen 5-6 yemek kaşığı bamya 1 tbk yaprak sarması
ikindi 5 dlm tavuk göğssü 1tane tuzlu kuru pasta(bunlar çok fazla biliyorum)delikafadulden
akşam 3-4 parça haşlanmış et 2 ymk kaşığı pirinç pilavı
bugün yemek kaçtı kabul ediyomlaelaelaelaelaeklava:klava:

arkadaşlar büyük bir sabırla diyetime devam ediyorum bugün sabah 65.8 çıktım tartıda, herkes çok iyi göründüğümü söyledi çok sevindim sanki giydiğim herşey daha çok yakışıyor gibi geldi umarım önümüzdeki haftayıda atlatırım

Merhaba arkadaşlar.Bugünden itibaren ben de sizlerle aynı mücadeleye giriyorum.Şimdiye kadar ciddi anlamda hiç diyet yapmadım desem yalan olmaz.:) Sorun şu ki doğum sonrası hızla kilo aldım(öyle böyle bir kilo da değil)şu an 110.1 kiloyum.sanırım sitedeki rekor bende Bugün biber hapı aldım.kullanmaya başlayacağım.Hadi hayırlısı...Bu arada biber hapı kullanan var mı aranızda?

mrb kizlar nsilsiniz, coktandir yazamiyorum buraya
yazamiyorum diye diyet birakmis degilim, diyet cok guzel gidiyo, hem calisiyorum ,hemde annam yanimda annemi davetlere cagiriyolar, bi gorseniz birsuru pasta borek ,ya azcik tadina bakiyorum yada hic yemiyorum ,veya salata falan yiyorum ,aksamda ona gore cok az yiyorum
tabi zayiflama cayi iciyorum kilo vermemde bi faydasi olmuyo, insani tuvalete goturuyo o cok iyi geliyo bana
insallah herkes istedigi kiloya ulasir
benazcik vereyim ,o gazla devam ediyorum, biraz karnim duzeliyo gibi
optum canlar

sadece bel bölgesinden kilo alan biri olarak sana söyleyebilceim tek sey mekik cek canım...
herkes aman ya egil kalk ne ise yarar ki diye dusunuyor ama ben erittim bu sayede....
gece yemek yemeye gelince bunun bi çözümü yok yemiceksin....
a.s.

Tere tohumu belirli bir süre sabah aç karnına kullanıldığında başta tiroid hormonu olmak üzere genelde metabolizmayı uyarıcı bir etki gösterebilir ve metabolizmanın canlanmasına yardımcı olabilir.

Tere tohumları ,yaklaşık susam çekirdeği ebatlarında ama daha koyu parlak kırmızı renktedir. Tere tohumunu aktif troid rahatsızlığı olanların kullanmasını önermem. Ama troidi yavaş çalışan pek çok kişinin verdiğim önerilere göre bilinçli kullanıldığında daha rahat kilo verdirdiğini gözlemledim.

Tabii ki tere tohumu tek başına zayıflama için bir mucize değildir, asla öyle algılanmamalıdır. Fakat bazı durumlarda ek bir yardım sağlayabilir. Bazı firmalar tere tohumunun haplarını da piyasaya çıkarmışlar. Ancak fiyatları bana biraz yüksek geldi.

Tere tohumunun tadı şiddetli buruk acıdır.Çekirdek halinde değil de öğütülmüş olarak almak daha uygundur.

Püf noktası:

Tere tohumunu balla karıştırın.Üzerine sıcak su için

Tere tohumunu , tadı çok buruk olduğundan 1 veya 2 küçük kahve kaşığı iyi,kaliteli bir balla karıştırıp yerek daha uygun olur.Tere tohumunu sabah aç karnına yuttuktan sonra üzerine bir fincan da sıçak su içmek etkisini arttırarak emilimine yardımcı olur.

Tere tohumu ülkemizde yetişen,pahalı olmayan,doğal bir bitkidir. Tere tohumu kadar olmasa da yeşil,taze tere yapraklarının da kısmen canlandırıcı etkisi olabilir.

Önemli Uyarı:Aktif mide ülseri,kanaması,ve mide rahatsızlığı olanlara tere tohumunun buruk acı tadı daha da rahatsız edici gelebilir.Bu kişilerin tere tohumunu dikkatli kullanmasını öneririm.

Alıntıdır.

Ayrıca ;

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-ve-deneyimlerimiz/63653-tere-tohumu-gaz-sikismasi-yapiyor.html

selam kızlar :çok üzgünüm:

2008 in mart ayından beri kendimce bir diyet uyguluyorum yediklerime dikkat ederek ve az yiyerek 7 kg kadar verdim yaza kadar sonra ramazana girdik ben yine kg aldım huyumdur zaten ramazan dan sonra illa 4 kilo alırım ...Martta 82 kg dım 75 e düştüm şuanda 78-79 arası değişiyor..metabolizmam çok yavaş mütemadiyen bir kabızlık halim mevcut...
doktora gitmem lazım biliyorum ama ihmal ediyorum işi bahane ederek.. :mymeka:

kimse bana bakmıyor bende kendime bakmıyorum hayatımın en güzel yıllarını evde oturarak geçiriyorum..neyse kurban bayramında artık yaşıtlarımı falan görünce iyice asabım bozuldu hepsi manken gibi..ben isee tam bir obez çok utanıyorum bu halimden..artık spora da başladım bugün tam bir hafta oldu

+diyete devam
+bisiklete biniyorum 30 dk, mekik çekiyorum günde (zamanla arttıracağım)
+2 bardak doğadan form çayı içerek kabızlık sorunumuda giderdim..

buna rağmen hala kilomda değişiklik yok çok moralim bozuldu valla..benmi acele ediyorum yoksa bu işte bi acaiplik mi var bilemiyorum...gerçi regl dönemim yaklaştı bugün yarın olacağım ondan olabilirmi diye düşünüyorum umarım öyledir..
ama artık vazgeçmeyeceğim bu işten kafama 118. kez ve son kez takışım -tatlicadiarzu-

a.s.

bcksz60 ben belli bir diet uygulamıyorum ama ac kalmadan zayıflamaya calısıyorum çünkü ac kaldıgım zaman ben kilo veremiyorum ,en az 3 öğün yemem sart yoksa metabolizmam duruyor sanki ,birde kesinlikle beyaz ekmek yemiyorum ve spor yapıyorum düzenli olarak bu arada hosgeldin aramıza :)))

slm kızlar bende aranıza katılmak istiyorum...... ben 4 senelik evli ve 2 yaşında bir kız çocugu sahibiyim:). evlenmeden önce hiç kilo problemim olmadı. balık etli güzel bir bayandım. ancak eşim yemege çok düşkün ve kilolu oldugu için özellikle evlendiktten sonra çok kilo aldım. ideal olmam gereken kilo 55 kilo maksimum 60. 56 kilo ile evlendim ve evlendikten sonra 2 ay içinde 66 kilo oldum. tam diyete başlarken hamile kaldım. dogumdan sonra hastaneden 81 kilo ile çıktım. kızım şu an 2 yaşında ve ben tam 75 kiloyum. bugüne kadar hep bugün yarın diyerek geçti. eşim destek olmadı kilo vermeme. ne zaman diyete başlasam o benden daha çok ydi. özellikle evliler için diyet daha zor. En büyük şansım orantılı kilo vermem ve almam. geçen yaz 76 kiloyken artık bunalıp lida hapına başladım. ve 22 günde 7 kilo verdim. ama 2. ay yan etkiler başladı. hapta yasaklanınca vazgeçtim. ve bırakır bırakmaz 8 kilo olarak aldım büün kiloları. herkes çevremdeki herkes çok güzelsin ama bide kilo versen demeye başladı. son zamanlarda eski resimlerimi görüp beni yeni tanıyanlar bu sen olamasın dediler. yazık ediyosun bu güzelliğine demeye başlayınca 1 aydır kafama koydugum diyete 2 gündür başladım. ve artık karar verdim arkadaşlar sakın sakın özellikle evliler eşiniz baskı yapmıyor sen böle de güzelsin demesine aldırmayın. ben eminimki eger gerçekten kafaya koyarsak başarırız. ben başarıcam ve bu başarı öyküleri bölümüne önceki ve sonraki olarak resimlerimi koyucam. sakın yılmayın arkadaşlar... hepimize kolay gelsin

Benimde Vujudumda hic bi yerde sorun yok bi tek Göbekte var.GEcen Yaz 6 Kilo vermistim sadece yaptiklarim buydu:Istedigmi yedim biseye dikkat etmedim sadece aksam 6dan sonra paydosdu.Yemek Yemedim bitek Bol Su bide Meyve tükettim 6 dan sonra bide Yatmadan önce 100 Mekik cektim o sekilde Göbegim baya bi gitmisti 6 kilo vermistim o sekilde. sonra bi Biraktim eyvahh yine Göbek aldi BAsini gidiyor!Yine Basladim.Mekik Cekmeye.

kızlaar yaşasın:sm_cool: pazartesiden beri 400 gr daha vermisim.hemen çizelgemi değiştirdim.hergün paylaşımda bulunmasamda sizleri takip ediyorum,beni motive ediyorsunuzsütümün azalmaması için de formülü buldum galiba, günde 3 lt su içiyorum artık,yalancı tokluk da yapıyor galiba fazla acıkmıyorum,aksam yemeğinden sonra (en geç 7 gibi) meyve dışında bişey yemiyorum,ve günde 30 mekik çekiyorum.bunlar da benim sırlarımsırnaşık şey .lütfen yarışma devam etsin bu gaz bana iyi geliyor.:enbuyukkk:

merhaba bende aranıza katılmak istiyorum 29 yaşındayım ve 160 boy 77 kilo son 1 yıl içinde 17 kilo aldım bu yaz düğünüm var ve ben gelinlik bile bakamıyorum birşekilde bu kilolardan kurtulmam gerek bugün fx15 adlı tabletede başladım umarım onunda faydası olur yoksa hayatım allak bullak olacak nişanlım artık söylenmeye başladı onu benden daha fazla rahatsız oluyoo:a015:

selam kızlar

bugun tartıldım ve hala basladıgım noktada kaldıgımı gordum tabı buna bugun bulusma ıtıbarıyle yedıgım hamburger papates kızartması ve koca dılım cıkolatalı pastadan sonra baktım hatamı bıle bıle moralım bozuldu senağlama

ben bu arada yesıl cay ıcıyorum sabah ve ozellıkle aksam olmak uzere 1 veya 2 kez gecen sene mate çayı kullanmıstım ve olumlu etkısını gormustum sızın bana tavsıye edebılecegınız ozellıkle kullanıp da olumsuz bır sonucunu gormedıgınız bitkilerden tavsıye verebılır mısınız?

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum.15.12.2008 de diyete başladım. diyete başladığımda 65.1 kg dım şimdi 64 kg olmuşum.hedefim 53 kilo olmak. benidee aranıza alıp motive ederseniz sevinirim. buna ihtiyacım var.

Arkadaşlar kesinlikle karamsar düşünmeyin.. Bende bende öyleydim kendime özgüvenimi yitirdim, psikolojim bozuldu.. Yağmadığım diyet, kullanmadığım hiçbirşey kalmadı.. Ama geçenlerde internette zayıflamayla ve diyetle ilgili yine bir araştırma yaparken "acı cehre" diye bir bitki buldum..
2 ay kullandım ilk on günde 4 kilo verdim ve çok da sıkı diyet yapmadan sadece akşam yemelerimi azalttım.. ilk ayın sonunda 8 kilo vermiştim.. Dedim ki oluyormuş !! 2. ayın bitmesine 4 günüm kaldı ve 17 kiloyu vermiş durumdayım ve artık hihoyyyt
3. aya girmek üzereyim 25 kilo vermekti amacım 3 ay yeterli olacak sanırım.. İnanılmaz birşey...

Kızlar acı cehre bir nevi musli etkisi yapıyormus.Kullandıgın ilk gün bile 4 kiloya kadar kilo veriyormussun.Forumda diyet destek bölümünde ayrıntılı anlatım var.Simdiye kadar olumsuz bir yorum duymadım.Sparis ettim ama henuz gelmedi.Bir arkadasımız aktarlarda tek olarak satıldıgını söyledi ama 10 günde bir kilo vermis,aynı ürün olma ihtimali dusuk.Urunum 1 2 gun içinde gelir diye umuyorum.Umarı öldüren bişi degildir:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…