Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

öncelikle merhabalar herkeze şimdiye kadar okuduğum tüm konularda 10 kilo verdim 5 kilo verdim diyen arkadaşlar var bazı diyet programlarıyla, ama boylarını ve başlangıç kilolarını yazmamışlar.benim durumumda yada bana yakın kiloda olanlar varsa yardımcı olmak amacıyla kilo ve boyumu aynı zaman da uygulamaya başlayacağım programı yazıyorum.sonucunuda paylaşıcam

yediklerime dikkat ederek,
sarımsak-ceviz kürnü uygulayarak
ve body slide denilen spor aletini günde yarım saat kullanarak başlıyorum diyet programıma.

iyi sonuçlarla görüşmek dileğiyle :)hihoyyyt

Normalde kaç dakika çalışıyorsun kondisyon bisikletiyle?
Ayrıca haftanın kaç günü yapıyorsun?
Ve de sana tavsiyem spor yaparken canlı müzikler eşliğinde yap..
Bu isteğini arttıracaktıryerimseniben

Yavaştan hızlıya doğru gidin mesela 1 saat çalışacağınızı düşünelim..
15 dak. yavaş
15 dak. orta
Son yarım saatte hızlı çevirin..

Daha sonra bunu

10 dak. yavaş
5 dak. orta
45 dak. hızlı
şeklinde fazlalaştırabilirsiniz..

Kesinlikle çok hızlıyla başlamayın..
Ayrıca düzenli yapmaya gayret gösterin..
yerimseniben

selam herkese günaydın geçen haftalarda sitemiz 81 etap birincisi seçti beni teşekkürler
ben 5 ci takımdan katılıyorum
hedefim 85 e inip bebek sahibi olmak
benim uyguladığım diyet düzenli beslenme diyeti
yani uymaya çalışıyorum ve onunla kilo veriyorum. spor bazen yapıyorum bel fıtığım var hemen ağrıyor. yürüyüş yapamıyorum iş gereği.
günlük beslenme programım şöyle
sabah aç karnı ılık limonlu su 5 i biryerde çayından 1 bardak yarım saat sonra 1 dilim kepekli ekmek 1 dilim peynir. bazen 4-5 zeytin yiyorum
ara öğün 2 meyva
öğlen 4 yemek kaşığı sebze 4 yemek kaşığı pilav yada makarna 1 dilim ekmek bazen ekmeği yemiyorum bile bazende yanında slata yiyorum çalıştığım için hepsini birarada yiyemiyebiliyorum
ara öğün 2 meyva
akşam yine öğlenki menü
öğlenleri 1 bardak yoğurtta var ama ben işe getirmiyom. bu yediklerimin dışında bişey yemiyorum kaçamak yapmıyorum akşamları yemekden sonra çok acıkırsam 1 meyva yiyorum yada 1 bardak süt. çerez tatlı ekmek hamur işi aşırı meyva yemiyorum.
yemek yerken önce salatadan başlamak mideyi şişiriyor ve 4 yemek kaşığı yediğim yemek çok geliyor.:))

böyle yaparak 5 kilo verdim. kısa zamanda. sporda yapabilsem bu rakam 2 ye katlancak.
şimdiden bütün arkadaşlara kolay gelsin

herkese kolay gelsin kızlar..ben emzirdiğim için çok fazla zayıflıycağımı sanmıyorum ama sağlıklı bi diyet uygulıycam kendi kafamdan..sabah bir dilim kepek ekmeğiyle domates,salatalık,zeytin ve peynir yedim..su içtim şimdiye kadar 3 bardak..bebişle süpermarkete gittik geldik ,1 saat yürüdüm yani..marketten yağı süzülmüş ton balığı,çavdar ekmeği,d-toks bitki aldım extra olarak..inşallah nefsime hakim olabilirim...

kzılar slm hollwood diyetinin ilk günündeyim içecek olarak kaysı hoşafı yapmıştım ama o da çok wc ye çıkartıyo yanımda içeceğimden başka bişi götürmemiştim okula ama şunu gördüm insanlar bu diyeti uygulayıp iki gün boyunca nasıl bişe yemeden durabiliyorlar 1 tane şeker yedim . 1 avuç içi kadr çerez ve öğlende 1 çizi kraker yedim bilsem meyva fln götürürdüm yani yemeden nası ayakta duryorlar benim tansiyonum düştü valla günü meyva ve salata yiyerek geçirecem başım ağrıyo açlıktan uuuuuuuuuufffffffffff yyyyyyyyyyaaaaaaaaaa

kızlar şu geldi aklıma ben dün lahana suyuna başlamıştım acaba o mu tansiyonumu düşürdü bgn içmiycem en azından ilk iki günü atlatıncaya kadar çünki benim kolay kolay açlıktan tansiyonum düşmez bi bakim yarın ne olacak gribim zaten bol bol çay içiyom halsizliğimde var bide regliyim oooooooffffffffff bende de ne kadr çok şey karışmış içiçe

yeme canım yeme...bugüne kadar yediklerine say...
ben öyle yapıyorum,bir şeyi canım çok isterse,bugüne kadar çok yediğimi düşünüyorum...bir de bana aaa ne kadar kilo almışsın diyen gıcıkların sesini kulağımda canlandırıyorum...iştahım kapanıveriyor birden...
benim gibi homini gırtlak yemek yiyennin bile o koca boğazı epey kapandı eminim sizlerin daha da çok kapalıdır...sadece işimize yarayanları yiyelim,diğerleri zararlı unutmayalım...
ben emziriyorum tabii sizin kadar diyet yapamıyorum ama nerdeyse önceki yediklerimin yarısını yemeye başladım...aaaah kızlar aaah sormayın o kadar iştahım açıldı ki...hele tatlısız yaşayamz olmuştum,kilo aldıkça stresten daha çok yemeye başlamıştım,bu gidişe bi dur demek lazımdı artık,inşallah başarıcam...
azmime kendim bile şaşırıyorum,inşallah halledicem bu işi

canım yaaa buyur gel ben sana yine yaparım,sütlü tatlı hafif olur dimi gerçi hiçte inandırıcı olmadı kendimi kandırıyorum,yedikten sonrada pişman oluyorum (

sen büyüme çağındasın ye biz bundan sonra sadece enine büyürüz:roflol:
hem ben diyetteyim bak holwwod işkencesi diyeti
hiç bu kdar açlıktan ölmemiştimcokacimcoook ama inat ettim yemiycem
umarım zayıf bi ceset olmam günün sonunda
ya insanlar nası sadece meyva suyu içip acıkmıyorlar :jeyyar:
yada ben hata yaptım kaysı hoşafı içerek habire wc deyim yarına kadar 10 kilo veresem hiç şaşmayın:roflol:
bide kalktım form çayı içtim oh wc de yaşıyom sanki

canım ben o diyeti yatım hastanelik oldum ve sonrada fazlasıyla geri aldım az kalsın canımdan oluyodum hiç tavsiye etmem canım

merhaba kızlar vericem ya vericem işte daha öncede verdm gene vereblrm okdr insan vermiş onlar insanüstümü bende verebilirim diye içimden geçirirken sizede yazasım geldi bide biber hapı gördüm burda bunuda denicem siparşmide verdm inş veirirm bide okula giderken bi saat tramvayda durmam gerekiyodu hep şikayet ediyodum aksne ayakta durmak bi saat 100 cal fln yakıyomuş .D hehe

ya arkadaslar 3 gundur spor yapıorum dun tartıldım 1 kilo wermıstım bugun meraktan yıne cıktım tartıya o 1 kilo gerı gelmıs neden böyle oluo anlamadım acaba hergun tartılmamak mı lasım

selam bayanlar hihoyyyt

ben de kepeklı ekmek uzerı labne peynırle baslıyorum gune ve yanında lımonlu yesıl cay ıcıyorum
ögle vaktınde cabuk corbalardan yapıyorum kendıme
aksam ıse gelen sebze veya herhangı bır yemek yanında bır yemek kasıgı kadar pılav yıyorum
yatmadan once eger karnım acıkırsa çörek otlu form bıskuvısı yıyorum
arada canım ıstere meyve suyu ıcıyorum zaten gun ıcerısınde bol bol su tuketıyorum
gecen sene bu yolla 4 kılo verdım yıne verırım inşallah

eger lıstemde hatalarım varsa uyarılarınızı beklıyorum :lepi:

herkese başarılar

kızlar herkese merhaba diyetimin 4.gününüde tamamladım herşey iyi gidiyor bugün lpg ye gittim tartıda 66 çıktım sayenizde kilolarım gidiyor çünkü siz aklıma geldikçe yemek aklıma bile gelmiyor umarım 15 güne kadar uyabilirim böylece 60 kiloya düşebilirim HARİKASINIZhihoyyyt

Merhabalar.

Kilo verme isteğinizi anlıyor saygı duyuyorum ama bildiğim bir doğruyu paylaşmak istiyorum..
Sabah kahvaltısı en önemli öğündür hanımlar sakın geçiştirmeyin.
Gün boyu sizi ayakta tutup,enerji verecek olan öğündür kahvaltı.
Yemenize özellikle akşam dikkat etmenizi tavsiye ediyorum..

Sağlık bu şakaya gelmez..
Hepinize kolay gelsin
a.s.

canım ben isveç diyeti yapıyorum arkadaşlarımda harika sonuçlar gördüm denemeye karar verdim protein ağırlıklı bir diyet ben yeni check uptan geçtim kolesterol ve triglesirit oranım çok düşük bu nedenle yapmakta bir sakınca görmedim çok hızlı kilo verdiriyor istediğim kiloya düşünce daha sağlıklı bir diyete geçeceğim

selam arkadaşlar bugunden itibaren zayıflamaya karar verdim.1.73 boyundayım 75 kiloyum çok kısa sürede yedi kilo almışım.şimdi yeşil çayımı aldım içiyorum bana destek olursanız sevinirim iki günde bir tartılıp kilomu yazacağım.

limonlu sıcak su içmeyi dene canım ender saraç tv de söylemişti fazla kalori aldığınızı düşündüğünüzde limonlu sıcak su için diye bir dene istersen

Teşekkür ederim semihamerve canım.Şu anda da içebilirmiyim acaba ben onun sabahları aç karına içileceğini duymuştum.Eğer öyleyse ben hemen suyu koymaya gidiyorum.Sağolasın.

ben ne zaman biraz fazla yediğimi düşünsem bir fincan sıcak suya yarım küçük limon sıkarım hem tadını seviyorum hemde fazla kaloriyi alıyor bende hep işe yaramıştır umarım seninde işine yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…