J
jelibon17
Ziyaretçi
- Konu Sahibi lightcola fun
-
antrenorum ben spor sevmiorum yillardir formumu kondisyon bisikletiyle korumustum hic kilo almiodum ama son bi senede bazi sorunlar yasadim ve kilo aldim simdieski kilom olan 55 e dusmek istiorum zayiflayabilirmiyim kondisyon bisikletiyle acaba ne kadar cevirimmmhihoyyyt
gunde bi saat veya iki saat ceviriorum ama cok siki deil pedal siz ne onerirsiniza.s.
basen bacak karin genel bi zayiflama her yerden almisim yillardir bisikletle form korudugum icin ona alistim baska spor yapamiorum asla o yuzdennn angarya olarak bi seyi anca bi iki kere yapar birakirim ama kondiyon bisikleti asla bikmiyomm az sertmi cok sertmi hafiftemi cevirimmm???a.s.
canım yaaa buyur gel ben sana yine yaparım,sütlü tatlı hafif olur dimi gerçi hiçte inandırıcı olmadı kendimi kandırıyorum,yedikten sonrada pişman oluyorum(
kızlar baktım gözlerim dönüyo kıvırcık yıkadım yedim sanırım kaysı hoşafı tüm yediklerimi sindirdiği için fena oldum karnıyarık çok sevmememe rağmen nası gözüm kayıyo bu saate kadar durdum yemem artık ama yarın diyetin 3. gününden başlıycam böyle olmuyo
Hasar hoşgeldin senin durumun gayet güzel görünüyor bence, vermen gereken kilon fazla değil kolaylıkla verebilirsin.Allah hepimizin iştahını kessin Bu akşam ben çok sinirliyim ve de durmadan yiyorum şimdi ise çoookkk pişmanım ama işişten geçti artık.İnşallah bundan sonra böyle bir çılgınlık bir daha yapmam.Herkese kolay gelsin.
Teşekkür ederim semihamerve canım.Şu anda da içebilirmiyim acaba ben onun sabahları aç karına içileceğini duymuştum.Eğer öyleyse ben hemen suyu koymaya gidiyorum.Sağolasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?