Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Merhabalar, yeni bir üyeniz daha oldu :) Yaş yakında 31, boy 158, kilo 57. İntiharlık bir durum yok yani ama kutlanacak bir durum da yok. Daha ziyade aklını başına devşirip acil önlemler alma durumu var. Bu sebeple 5 gün önce CLA almaya başladım - bir,haftada 3 kez 30-40 dakika spor yapıyorum - iki, yediklerime dikkat ediyorum - üç. Diyetler listesinden uygun bir diyet bakıyorum bir taraftan. Bakalım ne olacak. Bu arada forumda yazılanları okurken ruhum daraldı. Nedir bizim bu kilolardan çektiğimiz, kızlar? Ne çok üzülen, canı sıkılan, keyfi kaçan var şu fazla kilolar yüzünden. Elis'in optimizmi bir yudum taze hava gibi geldi. Gerçekten de, bir sürü diyet var, bir sürü spor var, bize destek olmaya hazır bir sürü arkadaş var burada. Daha ne olsun :) başarırız muhakkak, neler başarıyoruz. Şansınız bol olsun arkadaşlar kaydirigubbakcemile3

canlarım ben 44 bedenden 38 bedene düştüm şidi ünviversite 3 teyken almış olduklarımı giyiyom çok büyük bi mutluluk iyce gaza geldim keşke kahvaltıdan önce açsaydım neti ozaman bu kadar yemezdim
sempticim senin nası gidiyo inşallah vericez hep beraber kiloları

merhabalar bundan böyle bende katılıyorum size arkadaşlar bu güne kadar tam bir başarısızlık örneği olarak dolaştım hep herşeyi kilo vereyimde sonra diye erteledim ama hayat geçiyor ve ben vermiyorum alıyorum malesef dur demenin zamanıdır bıktım artık mesela hiçbir şey almıyorum verceğim diye hem zaten beğendiğim hiç bir şey bana olmuyor çok moralim bozuk yani

salçanın içine birazda ceviz koy harika olur

ya ben cıkolatadan vazgecemiyorum ... boyle tatlı türü seyler , baklava,seker,cokokrem,bar cikolata falan ... bır vazgecsem zayıflayacagım ama ... bana bunların yerıne ne yememı tavsıye edersınız ?

Günaydın! Evet, regl dönemindeyim aslında, ondan dalgalanıyordur kilolar. Neyse, sabahları aç karnına ve tuvalete gittikten sonra tartılmak gerekiyormuş bildiğim kadarıyla, yarın tartılayım ve başlangıç kilom o olacak. Bir de her gün her gün tartılmayı bırakayım, aklım karışıyor :) Merrsiikaydirigubbakcemile3

ya ben cıkolatadan vazgecemiyorum ... boyle tatlı türü seyler , baklava,seker,cokokrem,bar cikolata falan ... bır vazgecsem zayıflayacagım ama ... bana bunların yerıne ne yememı tavsıye edersınız ?

Canımsın, ben de aynı durumdayım, özellikle PMS döneminde tutamıyorum kendimi. :teselli: Doktorum vardı Ankarada, onun tavsiyesi işime yaradı: 1. krom içeren vitamin alın demişti, şeker seviyesinin dalgalanmalarını önleyecektir. 2.evinizde sağlıklı seçenekler bulundurun, çikolata bar yerine tahıllı barlar, kuru kayısı, kuruyemiş, meyve bol bol vs. 3. üç saatten fazla aç kalmayın, cebinizde, çantanızda otobüste bile ağzınıza atabileceğiniz minik bir atıştırmalık bulunsun, (ben çoğu zaman kuru kayısı taşıyorum). İşte bunları yerine getirebildiğim zamanlarda hem çok rahat hissediyorum kendimi, hem diğer öğünlere de dikkat edersem, spor yaparsam kilo veriyorum. Ama her zaman olmuyor işte, bazen işten geliyorum, yorgun, 2 saatlik yolculuktan sonra bezgin, sinirli. Bir parça çikolata o kadar iyi geliyorki Kolay gelsin hepimize, ne diyeyim.

bu sabah itibariyler 300 gr daha vermişim 1 günde yani.allahım gramlar bile ne kadar kıymetli bizim için değilmi .ama inanıyorumkendime atacam tüm yüklerimi herkese bol sabır ve kolay gelsin

mesajını okuduğumda kendimi gördüm canım arkadaşım.lütfen herşeyden önce kendine inan hem sen daha önce bir kez başarmışın şimdi neden başaramayasın öyle değil mi.bu işe başlarken hep şunu düşün ve aslada unutma bişi yemek istediğinde hep aklına geitr.sen böyle bir hayatı hak ediyor musun,kendine layık gördüğün yaşam bu mu bu soruyu sor kendine sürekli.ayrıca nasıl bir yardım istersen biz hep yanındayız sana çok kolay gelsin.:teselli:

bişey soracağımmm= ))
ben sporun dısında bişeyler daha yapıyım sıkılaşmak için diye düşündüm
araştırıyorum..
vibro shape diye bi kemer var ya, titreşimli size sıkılaşmada yardımcı olur muu??

kızlar şu kiraz sapının tadı aynı kiraz hoşafı gibi çok güzel ödem atmanın yanında zyıflattığını da duymuştum ben aktardan alıyom paket haline ve 1 ytl denemek isterseniz yaoılışı alternatif tıp bölümünde yazıyo

canımcım bazıları yarıyo diyo bazılar yaramıyo. bence spordan sonra göbeğini lahana yağı sürüp freşleyip takarsan baya inceltiyo hcr sadece bu yağla 10 cm incelmişti ben de geçen sene sauna belt kullanmıştım diye ve spor yapmadiğim halde birz incelmiştimkaydirigubbakcemile5

Selam..

Bende girebilirmiyim yarışmaya??? Sabah tartıldım ve kilom...75.2 =(

Eklem ağrılarım yüzünden doktora gitmiştim ve bana boy-kilo oranımın uygun olduğunu söylemişti.Yağ oranı uygunmuş yani vücüudumda.Peki niye sarkık bi göbeğim var acaba =( Neyse karar verdim 27 ocak doğum günüme kadar max.70 kg olucam.Biraz öncede 20 dk yürüdüm.Saydım adımlarımı 1250 adım yürümüşüm.Günde en az 6000 adım yürümek gerekmiş sanırım yapıcam yapıcam kararlıyım =)

teşekurler canım sen nasılsınnnn ?

bende iyiyim tatlım ilk geldiğim günler geldi aklıma ,özlemişim burayı bu sayfa özel benim için,dağıldık hepimiz ,
sen vardın mehayım ,lalam,fiyucem,cemile ,fatima38,kardelenim masalim,çiçek ,
kardelen72, busanise,edda 1985,meres,pıtırcık 85,ravzanur,tweety84,unuttuğum arkadaşlar varsa kusura bakmasın hepinizi çok özledim ,bu arada aranızda zayıflamayı başaran oldumu kızlar merak ediyorum ,
deguşum sen tek diplomalı zayıflayanımızdın sanırım darısı bize inşallah ,bi türlü şu şeytanın bacağını kıramadım ,ama sağlıklı beslenme konusunda bayağı yol kat ettim ,
mesela herkez bayramda kilo aldı ben aksine 1 kilo verdim ,sanırım vucüt yeme şeklime
daha yeni yeni alıştı ve karşılığını vermeyede başladı böylede sürecek artık inşallah

Vallahi bacular lahana çorbasını da öyle iki lokma diyetlerini de önermem kimseye, enn güzel zayıflama yöntemi her şeyi kararında yiyerek hem tok olmak, hem sağlıklı olmak, hem de sağlıklı kilo vermektir. Ben her şeyden kararında yiyorum, çok hareketli bir insan da değilim, ama gayet güzel kilo veriyorum.

Sağlığınızdan önemli değil hiçbir şey, üstelik iki lokma ile kilo da vermiyorsunuz, kas kaybı yaşıyorsunuz. Düzgün, dengeli ve kararında yiyin, biraz da hareketli olun, çok sağlıklı ve şimdi olduğunuz gibi güzel olacaksınız eminim Şeniz

Ooyy oğluşu da varmışş maşallah canım sen onun peşinde zaten kilo verirsin kaydirigubbakcemile3

Benim 3 ay olacak sanırım, ilk zamanlar akşamları dizi izlerken 4o dk.lık bir cd var onu yapıyordum, sitede de var nivea body cd.si. Yediklerime dikkat ettim, şekeri kestim, siyah çayı kestim, beyaz ekmeği kestim, tuz ve yağı aynı kullanıyorum, 6dan sonra yememeye çalıştım (çikolataları saymazsak ) iradeyle alakası yok bence ablacım, yediklerine dikkat et biraz yeter, öyle iki lokma yediğin diyet listelerini uygulamana gerek yok, ayda 2-3 kilo normal. ben artık kestim diyeti falan, haftada 1 kilo veriyorum :1shok:

benim en sevdiğim sözlerden biri

"Uzun zamandan beridir hayatın -gerçek hayatın- başlamak üzere olduğu izlenimine kapılmıştım. Fakat her zaman yolumun üzerinde bir engel, öncelikle erişilmesi gereken bir şey, bitmemiş bir iş, hizmet edilecek zaman, ödenecek bir borç oldu. Sonra hayat başlayacaktı. Sonunda anladım ki bu engeller benim hayatımdı."

Alfred D. Souza

benim hayatımın en büyük engeli şişmanlık ve zayıflama isteği hayatımdaki her şey zayıfladıktan sonra yaparım engeline takılmış durumda gerçi bu halimle istesemde yapamadıklarımda var tabi mesela üzerime istediğim hiç bir kıyafetin beneninin uymaması gibi
neyse anlayacağınız gibi benim kilo fazlam çok ama bu dönüm noktasıdır

herkese meraba.. bigün bıkmıştım gene kilolarmdan nette zayıflama ilaç iksir zayıflama büyüsü gibi şeyler ararken sizleri keşfettim siteyi demiyorum sizleri... bi kaç hafta tek tük baktm cromu gördm aldım koştum bi gun attım öbür gün unuttum şimdi süs gibi duruyo lahana dednz almaya yeltendm vazgeçtm neyse üye girişi yapmadan okudum gizli gizli bugun artk adam akıllı başlıyorum diyetime sizin aranıza kaynaşmaya umarım banada destek olursunuz bıktım artık yani... kim bıkmadıki kısaca anlatym benim sorunumu 22 yaşndym ben ve küçükken gçrdğm hastalıklar neticesnde kortizol insanı olarak hep kilo ötesydm sonra lise1de inatla zayfladm lise sonda süper inceydm 3 sene önce yani bu sonra pat diye şiştm gene çünkü en küçük bi kaçırmam ipin ucunu birden 20 kilo aldırıyo sonra gene zayfladm gene aldm gene gene daha bi sene önce 55 kiloydum 3 ay içnde 96 gördüm :S :C :c kusmayı denedm aç kalmayı denedm artk hiç bişe olmuyor diyetsyene gittim bana para muamelesi yaptı of olmuyo ve itirf ediyorum gene piskoljk bunalm olduğumdn kendmden nefret ettiğimden ne acıkıyorum ne doyuyorm kendime olan sinirimi aynada gördğm kişiye olan nefretimi kat kat duran belimden mishelle reklamı gibi tiksintimden yemekten alıyorum hırsımı sonra kusmaya gidiyorum öfff napıcam bilmiyorum delircem gene diyetsyenemi gitsem diyorum vazgeçtm piskoloğa gitmeye karar verdim!!!! ama siz burda hep beraber elele vermişsiniz eğlenceyle veriyosunuz yarışma yapıyosunuz destek çıkıyosunuz.. son çarem:çok üzgünüm: offf Allah hepimizi kurtarsn bundan :C... merhaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…