Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

5-12 ocak arasi diyet yarismasinda olanlar

sympathique-----------------59.8
mehay-------------------------61.9
myocean76 -----------------58
dimplehawk------------------ 62,9
whitehall.......................73
kuzuzuzumbambino------

var canım, bugün dersim yok ondan gitmedim. az sonra yola çıkacağım. cumaya kadar üniversitedeyim.

iyi haftalar tekrar, cuma günü güzel haberlerle görüşmek üzere bacularım Şeniz

adasu ..........................77
kuzuzuzumbambino........

77 tam olarak benide eklersen sevinirim zaten bende bugün başladım iyi oldu en azından yarışıyorum diye kısarım birazcık

tamam canim ekledim seni
insan yarismada olunca daha iyi motive oluyo
kendi basimiza bi gun yapip diger gun birakiyoruz, burasi daha farkli
arada buraya gel yaz senin icinde daha iyi olur

var canım, bugün dersim yok ondan gitmedim. az sonra yola çıkacağım. cumaya kadar üniversitedeyim.

iyi haftalar tekrar, cuma günü güzel haberlerle görüşmek üzere bacularım Şeniz

canim sen universtede yatilimi kaliyosun cumaya kadar derken
saol canim insallah sen gelmeye biraz verriz kiloyu

ben de biftekli salata yedim zaten şimdide hibisküslü yeşil çayımı içiyorum akşama artık bakarım hafif bişeyler

tamam canim ekledim seni
insan yarismada olunca daha iyi motive oluyo
kendi basimiza bi gun yapip diger gun birakiyoruz, burasi daha farkli
arada buraya gel yaz senin icinde daha iyi olur

evet katılıyorum yarışmada olunca daha bir hırslı oluyo insan sagol canım yaa gelir takip ediyodum sizide emzirdigim icin tam giremiyodum işin icine 6 ögün beslenerek 5 kilo verdim sonra gene saldım kendimi ama verdiklerimi almadım şükür ki devam edip vermem gerek hala emiyor kızım tabide diyet yapmıycam ben sadece 6 ögün saglıklı beslenerek yapıcam bakalım bide mekikke başlıycam şimdi hadi hayırlısı

canim ya demek bebegin var ve emziriyosun ne guzel
allahim insallah banada nasip eder
sen yine baya vermisin ben daha 2 kilo verdim ,ve bu verdiklerimde bu yarismalar sayesinde ,degilse bende birakip birakip basliyodum ,veya diet yaptigimi zannedip cok kacamaklar yapiyodum
ozellikle abur cubur yiyince verilmiyo, ogunleri kacirmicaksin ,ozaman daha guzel veriliyo
eminim sendeverirsin insallah tabi bende

adasu ..........................77
periza...........................91

8 ay önce 94 ten 79 a indim ama hızlı bi şekilde 90 lara çıkış yaptım.bu aralar iki kg verebildim.umuyorumki devam edecek.başka çare yok.aldıkça alıyorum artık bi yerde dur demek lazım.böyle olmuyo.eşimin kariyerli bi işi var.kendime biraz dikkat etmeliyim.

hadi bakalım kıslar daha bir haftamız var önemli olan sağlıklı kilo verip o kiloyu muhafaza edebilmek. bende isallah 2 ay daha dişimi sıkarsam gelinlik içine girebilir hale gelirim güzel gelinlikler hep zayıflara göresenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…