- Konu Sahibi lightcola fun
-
merci canimya buun iyim ilk gunleri kotu oluyoiyiyim bitanem sen nasıl oldun, karnın çok ağrıyor mu :1hug:
aslinda canim biz bugun baslamis olduk senide ekleyim
suan kacsin
var canım, bugün dersim yok ondan gitmedim. az sonra yola çıkacağım. cumaya kadar üniversitedeyim.
iyi haftalar tekrar, cuma günü güzel haberlerle görüşmek üzere bacularım Şeniz
77 tam olarak benide eklersen sevinirim zaten bende bugün başladım iyi oldu en azından yarışıyorum diye kısarım birazcık
kıslar ben öğle yemeğimide yedim karnım doydu şimdi çay içicem siz ne yaptınız
var canım, bugün dersim yok ondan gitmedim. az sonra yola çıkacağım. cumaya kadar üniversitedeyim.
iyi haftalar tekrar, cuma günü güzel haberlerle görüşmek üzere bacularım Şeniz
tamam canim ekledim seni
insan yarismada olunca daha iyi motive oluyo
kendi basimiza bi gun yapip diger gun birakiyoruz, burasi daha farkli
arada buraya gel yaz senin icinde daha iyi olur
kilom 91 hedefim 65 diyete dün başladım.beni de ekler misin canım moral olsun bana.inşaallah bu defa başarıcam...kolay gelsin hepimize.arkadaslar bugun baslayalim hepimiz
simdi bana suanki kilonuzu yazin , mehay gelene kadar ben idare edim burayi
ben de biftekli salata yedim zaten şimdide hibisküslü yeşil çayımı içiyorum akşama artık bakarım hafif bişeyler
evet katılıyorum yarışmada olunca daha bir hırslı oluyo insan sagol canım yaa gelir takip ediyodum sizide emzirdigim icin tam giremiyodum işin icine 6 ögün beslenerek 5 kilo verdim sonra gene saldım kendimi ama verdiklerimi almadım şükür ki devam edip vermem gerek hala emiyor kızım tabide diyet yapmıycam ben sadece 6 ögün saglıklı beslenerek yapıcam bakalım bide mekikke başlıycam şimdi hadi hayırlısı
kilom 91 hedefim 65 diyete dün başladım.beni de ekler misin canım moral olsun bana.inşaallah bu defa başarıcam...kolay gelsin hepimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?