- Konu Sahibi lightcola fun
-
8 ay önce 94 ten 79 a indim ama hızlı bi şekilde 90 lara çıkış yaptım.bu aralar iki kg verebildim.umuyorumki devam edecek.başka çare yok.aldıkça alıyorum artık bi yerde dur demek lazım.böyle olmuyo.eşimin kariyerli bi işi var.kendime biraz dikkat etmeliyim.
hadi bakalım kıslar daha bir haftamız var önemli olan sağlıklı kilo verip o kiloyu muhafaza edebilmek. bende isallah 2 ay daha dişimi sıkarsam gelinlik içine girebilir hale gelirim güzel gelinlikler hep zayıflara göresenağlama
evet canim burasi bireysel ,egerki istersen yarisma guruplari var yer varsa oraya girebilirsin tek tek sor, bu sadece bizim kendi aramizdaki yarismasempatikcim bu bireysel yarışma mı olacak?
boyum 1.63.15 kiloyu 6-7 ayda verdim.yaz tatilinde 1 haftada 4 kilo verdim.ben aslında dikkat etsem çabuk veriyorum ama bi okadar da çabuk alıyorum.bakalım ilk defa yarış içerisinde olucam yediklerimi yazıcam bu beni motive eder sanırım.daha şimdiden iştah gitti gibi...hadi hayırlısı...
yaza dugununmu var yoksa , hadi canim insallah verirsin kiloyu
dedigin gibi okadar guzel gelinlikler var hepside hep zayiflara ,valla ben evli oldugum halde gozulm kaliyo
sen kendine hirs yap ver, o zayiflardan bizim neyimiz eksik demi yani
evet canim burasi bireysel ,egerki istersen yarisma guruplari var yer varsa oraya girebilirsin tek tek sor, bu sadece bizim kendi aramizdaki yarisma
ben burada olmak istiyorum.devam ederse sonuna kadar varım.inşaallah siz beni 65 kg.ile mezun edersiniz.o günleri görebilecek miyim acaba?gelinlikten bahsetmişken benim ki 38 bedendi.şu an kollarım bile girmiyo.hep hayalim bi evlilik yıl dönümümüzde giyip eşime süpriz yapmak.:asigim:
merhaba arkadaşlar :1hug:
5-12 yarışmasına beni de dahil ettiğin için tşk Sympathique
sabırsızlıkla beklicem sonuçları inş.
bu arada öğle yemeğinde fasülye + 2-3 kaşık pilav yedim. şimdi de kahvemi içiyorum
evet eksiğim değil fazlam varama şaka bir yana son 1,5 yıl içinde aldım kiloyu yaklaşık 20 kilo ama ençokta veremezsin diyenlere inat vereceğim şimdilik sessiz ilerliyorum ve veremezsin diyenlere görünmüyorum bi 5 kilo daha verip çıkıcam karşılarına şok olacak hepside kötükedihüsokötükedihüso
öf ya hayatım damacana ve lavabo arasında geçiyo ofistekiler bakıp duruyo yine mi der gibi günde kaç kere gidebilir insan tuvalete ben cok gidiyorum hep su yüzünden
canm azbucuk tahmin ediyodum katilcagina ,zaten diyete nasil olsa hepimiz devam ediyoruz yarisma olunca daha iyi
afiyet bal sugar olsun canumsırnaşık şey
5-12 ocak arasi diyet yarismasinda olanlar
sympathique-----------------59.8
mehay-------------------------61.9
myocean76 -----------------58
dimplehawk------------------ 62,9
whitehall.......................73
adasu ..........................77
periza...........................91
ya kızlar ben ögle yemegi sadece corba ictim yeşil cayda icsemmi yaa kızım emiyo gerci cok emmiyo beni ama sütte etki edermi sizce??
Canım yeşil çayın süte bir zararı yok güvenle içebilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?