Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bukadar cok kilo vrmisin neden tekrar aldini okadar
yada verdigin kilo sagliksizmiydi
canim ya dikkat et kendine
ha bu arada boyun kac

boyum 1.63.15 kiloyu 6-7 ayda verdim.yaz tatilinde 1 haftada 4 kilo verdim.ben aslında dikkat etsem çabuk veriyorum ama bi okadar da çabuk alıyorum.bakalım ilk defa yarış içerisinde olucam yediklerimi yazıcam bu beni motive eder sanırım.daha şimdiden iştah gitti gibi...hadi hayırlısı...

yaza dugununmu var yoksa , hadi canim insallah verirsin kiloyu
dedigin gibi okadar guzel gelinlikler var hepside hep zayiflara ,valla ben evli oldugum halde gozulm kaliyo
sen kendine hirs yap ver, o zayiflardan bizim neyimiz eksik demi yani

sempatikcim bu bireysel yarışma mı olacak?
evet canim burasi bireysel ,egerki istersen yarisma guruplari var yer varsa oraya girebilirsin tek tek sor, bu sadece bizim kendi aramizdaki yarisma

aslinda 15 kilo 6-7ayda cok iyi ama verdikten sonra is bitmiyo tabi ,onemli olan korumak
insallah canim burda verirsin ,ozellikle gruplarda yer varsa orayada girebilirsin

merhaba arkadaşlar :1hug:
5-12 yarışmasına beni de dahil ettiğin için tşk Sympathique
sabırsızlıkla beklicem sonuçları inş.
bu arada öğle yemeğinde fasülye + 2-3 kaşık pilav yedim. şimdi de kahvemi içiyorum

yaza dugununmu var yoksa , hadi canim insallah verirsin kiloyu
dedigin gibi okadar guzel gelinlikler var hepside hep zayiflara ,valla ben evli oldugum halde gozulm kaliyo
sen kendine hirs yap ver, o zayiflardan bizim neyimiz eksik demi yani

evet eksiğim değil fazlam var ama şaka bir yana son 1,5 yıl içinde aldım kiloyu yaklaşık 20 kilo ama ençokta veremezsin diyenlere inat vereceğim şimdilik sessiz ilerliyorum ve veremezsin diyenlere görünmüyorum bi 5 kilo daha verip çıkıcam karşılarına şok olacak hepside kötükedihüsokötükedihüso

canm azbucuk tahmin ediyodum katilcagina ,zaten diyete nasil olsa hepimiz devam ediyoruz yarisma olunca daha iyi
afiyet bal sugar olsun canumsırnaşık şey

ayy aynı ben yaa:roflol: bende deli oluyorum hatta cogunu görmüyorum dogumdan sonra cok kilo almıştır diyolarmış zayıflıyım bi hırs yaptım cıkıcam karşılarına hepsinin görücekler ozaman kötükedihüso

kızlar biraz işlerim var.bana müsade akşam tekrar girerim.meyvemi yiyip -yeşil çayımıda içtim mi işlem tamam.akşam yemeğimi yazarım...öpüldünüz -boş bırakmayın yazın olur mu yaptıklarınızı .

ya kızlar ben ögle yemegi sadece corba ictim yeşil cayda icsemmi yaa kızım emiyo gerci cok emmiyo beni ama sütte etki edermi sizce??

öf ya hayatım damacana ve lavabo arasında geçiyo ofistekiler bakıp duruyo yine mi der gibi günde kaç kere gidebilir insan tuvalete ben cok gidiyorum hep su yüzünden

öf ya hayatım damacana ve lavabo arasında geçiyo ofistekiler bakıp duruyo yine mi der gibi günde kaç kere gidebilir insan tuvalete ben cok gidiyorum hep su yüzünden

:roflol: aynı şekilde yaa
hatta bazen çokk içesim var ama gene gidicem diye içmiyorum

Kızlar beni de ekleyin 71,8 olarak.

a.s.

4 günlük olan yarış fazla değildi ama şimdi iyi kalabalık olduk, ortalık ısınacak desenize kızlar:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…