Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ben diyet degilde spor yapıyorum az önce 100 mekik cektim 60 sag 60 sol yan olarakta cektim yatmadan bidaha cekerim ara sırada nivea bady cdsindekileri yapıyorum

her birimiz dağılmışız gene neyse bende kendi çapımda spor yapıyorum ama seninki kadar olamam herhalde onu yapmaya belim elvermez

bende akşamları mekik çekmeye çalışıyorum 120-130 civarı
ama 4-5 gündür hasta olduğum için yapamadım
ama devam edicem inş.
çok işe yarıyor

tabi vücudun sıkılaşmasını, verilen kilonun bedene doğru yayılmasını sağlar tabi sporu yaşam tarzı haline getirmek lazım

neyse kızlar ben kaçar akşama misafir var ama ben sınırımı aşmam yarına görüşürüz hepiniz öpüldünüz...

akşam yediklerim sadece salata ve çorba:sonra da 1 elma o kadar.kızlar benim kiloma göre az mı yiyorum sizce.31 ocak ta tartının 82 göstermesi lazım.91 kg.olduğum için ilk ay hızlı vereceğimi düşünüyorum.yanılıyor muyum?

5-12 ocak arasi diyet yarismasinda olanlar

sympathique-----------------59.8
mehay-------------------------61.9
myocean76 -----------------58
dimplehawk------------------ 62,9
whitehall.......................73
adasu ..........................77
periza...........................91
kuzuzuzumbambino.......71.8
hadi arkadaslar haftaya pazartesi en gec 12ye kadar kilo bildirimlerinizi yazin, degilse sayilmayacaksiniz
hepinize basarilar insallah hepimiz veririz azda olsa

Günaydın kızlar...
En son pazar tartılmıştım. 71,8 dim
Bu sabah tartıldım 72,5 çıktım...
İki gündür kabızlık sorunu çekiyorum sanırım ondan.
Neyse öyle ya da böyle reejime devam pes etmek yok..
Sağlıklı zayıflayıp bunun keyfini çıkaracağımız güzel günler temennisiyle
Hepinizi öpüyorum a.s.

hepinize günaydın akşam ki faliyet raporumu vereyim 1 küçük kase kuruyemiş 2 adet incir 1 bardak süt eve gidişim 8 i buluyor o yüzden yemek yemiyorum
bu sabah kahvaltım ise 1 fincan çay,2 dilim kızarmış ekmek,kaşar ve beyaz peynir,(1 er dilim)ve tereyağı-bal şimdi ise kahvemi içiyorum

ya o kadar çok mekik çekmeyi nasıl başarıyorsunuz bravo doğrusu ben en çok 40 yapabiliyorum ,nasıl başarıyorsunuz 130 çekmeyi?

ya o kadar çok mekik çekmeyi nasıl başarıyorsunuz bravo doğrusu ben en çok 40 yapabiliyorum ,nasıl başarıyorsunuz 130 çekmeyi?

bu sayıyı birden yapmak çok zor..
parti parti yapıyorum 20-30 yapıp 5-10 saniye dinleniyorum.
zaten birkaç gün tekrarladıktan sonra daha rahat yapmaya başlıyorsunuz ve yavaş yavaş da arttırmak gerekiyor tabi, beşer beşer mesela..

ama ben hastalandım diye ara vermiştim, tembelleştim 10 gündür yapmıyorum
ama bu akşam bende devam edicem tekrar inş.
kesinlikle işe yaradığını söyleyebilirim. hihoyyyt
yapmaya çalışın, öyle yüksek sayılarla başlamayın yapabildiğiniz kadar 30-40 mesela.. yavaş yavaş hergün arttırılır zaten

kızlar ben geldim günaydın herkeze dün 450 tane mekik cektim kociş bile şok oldu :dance:

bugünde sabah uyanır uyanmaz ılık sirkeli su ictim emziriyorum bide bişi olmaz inş. sudan sonra 100 mekikte şimdi cektim hemen k.kaya girdim kahvaltımıda hazırladım 1 dilim ekmek peynir zetin şekersiz yapılmış cok az pekmez ve cay

karın kaslarım ve sanırım bi hatadan dolayıda az biraz boynum agrıyo neysee devam akşama kadar bi 450 daha yaparsam süper olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…