Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

maşaalla maşaallhh hihoyyyt
ne yapmışsın sen ya.. kıskandırdın beni şimdi:jeyyar:

maşaalla maşaallhh hihoyyyt
ne yapmışsın sen ya.. kıskandırdın beni şimdi:jeyyar:

kocişte akşam kıskandı oturdu benle mekik cekiyo ama benim kadar yapamadı tabi :roflol::roflol:

etkisini hemen görürmüyüm acaba ya 1 ay içinde meselafisfisfis

kocişte akşam kıskandı oturdu benle mekik cekiyo ama benim kadar yapamadı tabi :roflol::roflol:

etkisini hemen görürmüyüm acaba ya 1 ay içinde meselafisfisfis

:roflol:

düzenli yapmak kaydıyla kesinlikle görürsün inş a.s
ben çok faydasını gördüm ve görüyorum a.s

ay inş. canım yaa:Saruboceq: benim en kötü gözüken yer simitler ve göbek zaten tek problemim o bide sezeryanla dogum yaptım göbek kalmasını istemiyorumdelikafadulden

ay inş. canım yaa:Saruboceq: benim en kötü gözüken yer simitler ve göbek zaten tek problemim o bide sezeryanla dogum yaptım göbek kalmasını istemiyorumdelikafadulden

anladım..
o zaman çalışmalara ara vermeden devam hihoyyyt
olucak inş. a.s

ayy bizde bu degişimleri hayırlısıyla görürüz inş. paylaşımın icin teşekkürler a.s.

ben de hep başlayıp bitirenlerdendim hem de sabah başlardım öğlede biterdi yemek görünce dayanamıyodum ama cumartesinden beri rejimdeyim ve hala da bozmadım ve düzenli olarak spor yapıyorum cumartesi tartılmak için sabırsızlanıyorum cumartesiye kdr tartılmıcam tartılırsam bırakacakmış gibi hissediyorum spor dediğim bu sitedeki nivea body cdsi kendm yapınca çok sıkılıyodum bunu yapınca hemen geçiyo zaman bir şey anlamıyorum o yüzden öneririm yani bunu da hacerden(abla) :1hug: duymuştum sağol cnm ayrıca 64 olmuşsun çok güzel sadece 1 kilon kaLdı kaydirigubbakcemile5

kızlar slm net yoktu anca girebildim kardeşimin yaş gününde ben çok kaçırdımcokacimcoook 4 gündürde damla damla regl oluyom sancısı fln öldürdü beni elim yüzüm şiş resmen ve şok bu sbh 59 kilo çıktım bgn sıkı bi diyette başladım bozmak yok aldğm pantolonlara giremiycem yoksa gören ne kadr zayıflamışsın diyince yemek yeme hakkı buluyom kendimde artık dün sondu iki hftada şu şişliklerdende kurtulup 53 e incem sözkaydirigubbakcemile3
bgn 4-5 tane lıght etimek yedim öğlen knorun hazır çorbasından içtim (76 cal)2 tanede susamlı bisküvi yedim üstüne form çayı içtim
eve gelince ıhlamur ve karışık bitki çayımı içtim 1 tanede sütlü nescafe içmiştim
akşam menümde haşlanmış karnıbahar var yoğurtlu ve başka bişi de yemiycem
bgn resmen aç gezdim ama hakkettim:mymeka: değilse iki haftada eski kiloma çıkcam

Herkese slm... Kilolardan çok sıkıldım ve zayıflamak istiyorum. Hipoglisemim var ve bunu yaklaşık 6 ay önce öğrendim. Sürekli denediğim diyetlere rağmen neden kilo veremediğim de böylelikle ortaya çıktı. Gittiğim diyetisyenin yaptığı test sonucu öğrendim ve onun verdiği diyeti uygulamaya başladım. İki saatte birşey yemek zorundaydım ve saate bakarak yaşamaya başlamıştım. Ama o kadar yavaş kilo veriyordum ki... Bazı hafta 200 gram, bazen 250 gram... Şeker direncim kırılana kadar böyle devam edeceğini söylüyordu diyetisyenim, Üstelik listemi de hiç değiştirmiyordu. Sürekli aynı şeylerle beslenmek kabus gibiydi. Ancak aylarca diyet yapıp topu topu 2-3 kilo verince diyetisyene gitmeyi bıraktım... Bunun nedenini sizden iyi anlayacak kimse yoktur eminim... Aylarca kilo vermek için uğraşıp sonuçsuz kalınca moral bozukluğunu düşünebiliyor musunuz?

Sonra bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gentest yaptırdım... Diyetisyenimin verdiği diyetin kalorisinin çok yüksek olduğu ve benim bu listeyle kilo vermemin mümkün olmadığı ortaya çıktı bu kez de... Tekrar sil baştan diyet falan filan... Ardından bu diyeti doğru düzgün yapmaya başlamadan özel problemler nedeniyle kendini salma... Ve şimdi yerinde duran kilolar, moral bozukluğu, kendinde hiçbirşey yapacak güç bulamama vesaire vesaire...

Bu arada pekçok alternatif denedim. Mesela bir sürü diyet hapı, herbalife, detoks ürünleri vesaire vesaire... Geçen gün bu kiloları aldığımdan beri görüşmediğim bir arkadaşımla karşılaştım. İnanın moralim dibe vurdu çünkü kız beni tanımadı... Napıcam ben ya imdat yardım edin :çok üzgünüm:

Günaydınlar herkese, yazdıklarınızı inanılmaz bir ilgiyle okuyor ve faydalanıyorum, teşekkür ederim öncelikle. Sorum şu: eskisi kadar su içebiliyormusunuz? Malum kış ayları, terlemiyoruz ve su kaybı olmuyor fazla, ama yine de içmemiz gereken 2 litre su mutlaka gerekiyor değil mi? Açıkçası ben 1 litreyi zorla içiyorum, çay- kahve hariç. Sizde su durumu nasıl?

ben birşey soracağım reklamını burda gördüğüm meksika biber hapı diye bir ürün var tamamen bitkisel olduğu ve etkili olduğu söyleniyor bu konuda bilgisi olan kullanan arkadaşlar var mı acaba??

kusura bakmayın bu konunun yeri farklı yerde olabilir zayıflamayla alakası olduğu için burada sordum..

şimdiden cvplarınız için teşekkür ediyorum

merhaba canım,11 kiloyu ne kadar sürede ve nasıl verdin biraz anlatırmısın neler yaptın

mesela 1 günde neler yedinn

bende zayıflamak istiyorummmmmmm :çok üzgünüm:

ya canım 3 ay gibi bi sürede verdim diyeti bozduğum çok oldu ama başlarda hiç bozmadım zamanla alışıyo insan bi dönem sporumu hiç aksatmadım bitki çaylarını çok içtim halada içiyom bi ara lahananın her türlü yemeğini yaptım sırf onla beslendim bi ara kaynana çorbasını yaptım gece yatmadan önce mutlaka sirkeli suyumu içerim yani istennice yapılıyo belli ve sürekli bişi yok bazen kilo verme durunca şaşırtmak gerekiyo vücudu sana tavsiyem topikleri iyce araştır ben bura sayesinde verdimhihoyyyt

zayıflamaya etkisi olmaz ama diyet yapıpta kabızlık gibi sindirim şikayetlerin varsa kulan faydasını görürsün

kızlar aman diyim ben regl günümde olmama ve bu kdr kilo vermenin rahatlığında bile yemiyosam aklınızdan tatlıyı çıkarın sonra oklava gelcek
saat altı gibi az pilavla birlikte bamya yemeğimi yedim yanında yağsız salata
şimdi yeşilçayımı içiyorum tıka basa doydum desem
hııı regli döneminde insanın canı nası istiyo ama 53 e biran önce incem kafaya koydum 38 bdn giyiniyorum ama o kloya incem evlenmeden önce o kilodaydım çünki hadi kızlar çıkarın kafanızdaki okötü tatlı isteğini ben iki gndür tkrar başladım ve mşlhh bozmadım

canım sen sirkeli suyu gecemi iciyosunCADIARZU ben sabah erkenden içiyom ama:uhm:

selam blackkitty seninle aynı kaderı bende paylasıyorum.evlendıkten sonra asırı kılo aldım bunun uzerıne careyı diyet haplarında ve diyetısyenlerde aradım ama hıcbı yararı olmadı kılolar katlanarak gerı geldı.artık benım de kılo vermem lazım kesınlıkle!cunku hamıle kalmak ıstıyorum bende 3 aydır diyetisyene gıdıyorum ve topu topu 4kılo verdım ınanılır gıbı deıl mıllette sasırıyo hayret yanı herkes gıdıp kılo veriyo sen nası veremıyosun die garıp garıp bakıyolar cok sınırım bozuluyo:)))

Evet ya herkes konusuo di mi? Sanki senin fazla kiloların gündemin en önemli konusu... Valla benim cevremdeki bazı cins insanlar yediğim her lokmaya karışıyor, kilomun hesabını tutuyorlar. Bu beni daha da delirtiyor. Bakalım bu dertten kurtulacak mıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…