Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

valla hepimizin başında bizim şirkette yemek çıkmıyo onun yerine kartla yiyoruz ama dışarıdanda hergün yenmiyor ki ee sefer tasıylada işe gitmek çok itici ne yaptığını belli eder gibi benim çekmeceler dolu valla odada buzdolabıda var allahtan içine bakıyolarsa bilemem ama şimdiye kadar kimseyi yakalamadım incelerken müslim kayısım incirim eksik olmaz meyvede var yeterli ama genede bi sebze yemeğinin yerini tutamaz...

ya bana da yaptıgın listeyi verirmisin ben şimdi öğle yemegi için salata sölicem onu yicem sadece :) karar verdim bende zayıflıcam ya bide bu takvimi nasıl yapılıo benide aydınlatın kızlar bende yapmak istiyorum ..

kızlar az önce karnıma sıkılaştırıcı krem sürüyodum bide dedim ölciyim ptesiden bu yana karnım 3 cm kücülmüş:sm_cool::sm_cool:

ben evrak çantama koyuyom okulda buzdolabımızda var yani kimsenin yadırgayacak durumu yok çünki köyde çalışyom allhtan lokanta fln da yok mecburuz bi yerde diğerleri köfte tost fln yapıp yiyorlar bende mide rahatsızlığımı bahane ederek lıght besleniyom nası taktik
bu arada karnıbaharımı yedim afiyetle eskiden olsa ağzıma sürmezdim bile midem nası şişti
anlıycağınız doymak değilmi maksat bunlada doyuyo kalorili şeylerlede lütfn bahaneler bulmayalım hepimiz incecik bayanlar olucaz

kızlar az önce karnıma sıkılaştırıcı krem sürüyodum bide dedim ölciyim ptesiden bu yana karnım 3 cm kücülmüş:sm_cool::sm_cool:

tbrkler canım 3cm az değil hadi yola devam burdan zayıf her istediğini giyebilen kendiyle barışık fıstık gibi bayanlar olarak çıkcaz
diyet bozmak yok tam gaz devamhihoyyythihoyyyt

gerçekten çok iyi düşünmüşsün bende sanki bi gecede vermişim gibi hareket ediyorum kış olduğu için zaten kat kat giyiniyorum verdiğim kilo henüz belli değil ama sonunda hepsini şok edeceğim veremem ha :jeyyar::jeyyar:

ayy valla sagolun kızlar yaa kutulucam şu nalet göbekten mekike devamm pes etmek yokk:sm_cool:

diyet yöntemleri ve deneyimlerimiz kısmında ayda 10 kilo verdiren diyet var onu yapıyom ordaki arkdşlarla beraber bu listeye ben süt te ekledim ekmeği çıkardım onunyerine lıght etimek yiyom güne 3-4 tane okdelikafadulden

çünki diyet yapıyom desem o kadar vernmişim zayıfsın niye hala veriyosun diycekler ve insanın psiklojisi hemen değişiyo çocuklarım bile hocam niye bu kdr zayıfladınız diyolar bende bilmiyom diyorum dişğerlerinede öyle diyom şakkıdı

canım benim ben de dahil bunu bir çoğumuz yapıyoruz.öyle olmasaydı diyet bölümüne gerek kalmazdı.bak hepimiz buradayız.pes etmek yok kaldığın yerden devam.lütfen kendini koyverme.senin yaptığını defalarca yaptım.hatta dün başladığım lahana diyetine bugün son verdim.kahvaltıda içtim ama artık devam edemycm midem almıyo.anlıycn yalnız değilsin.dur bakalım bugün hayırlısıyla bi geçsin diyetini hiç bozmamış gibi yarın devam et.azmini kaybetme sık sık paylaşımda bulun birbirimize destek olur hep birlikte başarmaya çalışırız.zor olan ilk hafta çünkü beynimiz ortalama 4 günde verilen komutları kabulleniyo.yapabilirmiyim-i düşünme bile.yarın başla ve sürekli aaa yapabiliyorum-başarabilirim gibi olumlu telkinlerde bulun kendine.yedikçe sıkıntıların daha da artar aman dikkat.klava:unut sana bir buketa.s.

oradada yarışma var değil mi :lepi:

evet canım çok iyi motive oluyo insan iki yerdede yarışınca zaten kaçırırsan taylin kızıyo ve listeden çıkarıyo çok sıkı bu konuda ben yeni katıldım orda cuma günleri tartılacaz ve liste çok iyi hem aç kalmıyosunuz hemde haftada 2,5 kilo verme gibi avantajınız var bi yerdede sorumluluk hisediyosunuz
gerçi ben önceki klolarımı mehay sayesinde verdim o şimdi çalışıyo yoğun pek ıuğrayamıyo ama olsun ben iki koldan işe saldırmış oluyom yoksa hamur işi fln bişi olmaz diyerekten kaçırırdımkaydirigubbakcemile2

aynen bizimkilerde sanki kaybolacağım 73 kiloyum bizimkiler böyle iyi zayıflama diyolar geçen gece duydum annemle kardeşim konuşurken kendini parçalıyo veremeyecek dedi annem kardeşimde hava yastığı gibi oldu anne nasıl gelin olacak bu benim böyle nişanlım olsa bi dakika durmam iyi dayanıyo dedi nişanlım için sırf onlara inat vericem görsünler hava yastığı nasıl oluyo

kızlar sohbetinize doyum olmuyo ama ben uykusuzluktan bayılmak üzereyim karnımıda doyurdum size faydam dokunduysa ne mutlu uyanınca görüşürüz akşam kaçırmama inşlh diyetimi bozarsam ço üzülürüm

kendin için ver canım hiç inat etme bende 68 kiloyken böyle kalsan iyiydi diyorlardı şimdi eski fotoğraflarıma bakıyomda kendime bu kötülüğü nası yapmışım diyorum gerçi kullandığım ilaçlarda kilo yapıyordu ama bende iki porsiyonla doymaz hale gelmiştim 1,5 senede 15 kilo almak ne demek ya 42-44 bdn giyiniyordum şimdi 38 bdn giyiniyom sıfır göbek bende kış olmasına rağmen badilerle salına salına geziyom önceden hep geniş giyerdim göbeğimi saklamak için ve o genişlerin içinde aldıkça kilo aldım

iyimi siniz geleğin çıtır-güzel hatunları.benim çıkmam lazım ama size bi merhaba demeden çıkmak istemedim.akşam uğrarım.öpüldünüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…