- Konu Sahibi lightcola fun
-
canım ben sebze ve meyva ağırlıklı diyet yapıyom süt ürünleride ekledim dürüm çok feci onun yerine simit yesen peynirle akşam eve gelincede sebze yemeği pişirirsin ekmeğini değiştir erken ye ve yemeğimni en geç 7 de ye sonrasında 1 porsiyon meyva ve süt içebilirsin aksi halde kilo vermen çok zor dürümle fln
kızlar az önce karnıma sıkılaştırıcı krem sürüyodum bide dedim ölciyim ptesiden bu yana karnım 3 cm kücülmüş:sm_cool::sm_cool:
kızlar az önce karnıma sıkılaştırıcı krem sürüyodum bide dedim ölciyim ptesiden bu yana karnım 3 cm kücülmüş:sm_cool::sm_cool:
ben evrak çantama koyuyom okulda buzdolabımızda var yani kimsenin yadırgayacak durumu yok çünki köyde çalışyom allhtan lokanta fln da yok mecburuz bi yerde diğerleri köfte tost fln yapıp yiyorlar bende mide rahatsızlığımı bahane ederek lıght besleniyom nası taktik
bu arada karnıbaharımı yedim afiyetle eskiden olsa ağzıma sürmezdim bile midem nası şişti
anlıycağınız doymak değilmi maksat bunlada doyuyo kalorili şeylerlede lütfn bahaneler bulmayalım hepimiz incecik bayanlar olucaz
ya bana da yaptıgın listeyi verirmisin ben şimdi öğle yemegi için salata sölicem onu yicem sadece :) karar verdim bende zayıflıcam ya bide bu takvimi nasıl yapılıo benide aydınlatın kızlar bende yapmak istiyorum ..
ya bana da yaptıgın listeyi verirmisin ben şimdi öğle yemegi için salata sölicem onu yicem sadece :) karar verdim bende zayıflıcam ya bide bu takvimi nasıl yapılıo benide aydınlatın kızlar bende yapmak istiyorum ..
diyet yöntemleri ve deneyimlerimiz kısmında ayda 10 kilo verdiren diyet var onu yapıyom ordaki arkdşlarla beraber bu listeye ben süt te ekledim ekmeği çıkardım onunyerine lıght etimek yiyom güne 3-4 tane okdelikafadulden
gerçekten çok iyi düşünmüşsün bende sanki bi gecede vermişim gibi hareket ediyorum kış olduğu için zaten kat kat giyiniyorum verdiğim kilo henüz belli değil ama sonunda hepsini şok edeceğim veremem ha :jeyyar::jeyyar:
Kızlar tüm oklavalar bana gelsin lütfenklava:
Canı sıkkın olduğunda kendini yemeğe veren ben yine yaptım yapacağımı :mymeka:
Ne diyet kaldı ne birşey halbu ki ne güzel bir azimle başlamıştım.. :1no2: senağlama
Kötüyüm çok kötüyüm iş yerinde de huzursuzum evde de.
Bunlar bahane olmamalı tabi ki ama öyle işte :mymeka:
oradada yarışma var değil mi :lepi:
çünki diyet yapıyom desem o kadar vernmişim zayıfsın niye hala veriyosun diycekler ve insanın psiklojisi hemen değişiyo çocuklarım bile hocam niye bu kdr zayıfladınız diyolar bende bilmiyom diyorum dişğerlerinede öyle diyom şakkıdı
aynen bizimkilerde sanki kaybolacağım 73 kiloyum bizimkiler böyle iyi zayıflama diyolar geçen gece duydum annemle kardeşim konuşurken kendini parçalıyo veremeyecek dedi annem kardeşimde hava yastığı gibi oldu anne nasıl gelin olacak bu benim böyle nişanlım olsa bi dakika durmam iyi dayanıyo dedi nişanlım için sırf onlara inat vericem görsünler hava yastığı nasıl oluyo
iyimi siniz geleğin çıtır-güzel hatunları.benim çıkmam lazım ama size bi merhaba demeden çıkmak istemedim.akşam uğrarım.öpüldünüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?