- 13 Şubat 2008
- 3.492
- 21
- 358
- Konu Sahibi lightcola fun
-
Kızlar tüm oklavalar bana gelsin lütfenklava:
Canı sıkkın olduğunda kendini yemeğe veren ben yine yaptım yapacağımı :mymeka:
Ne diyet kaldı ne birşey halbu ki ne güzel bir azimle başlamıştım.. :1no2: senağlama
Kötüyüm çok kötüyüm iş yerinde de huzursuzum evde de.
Bunlar bahane olmamalı tabi ki ama öyle işte :mymeka:
slm kızlar bende zayıflamak istiyorum ama beceremiorum yemegimi düzene sokamıyorum 24 yaşındayım çalışıorum işyerinde yemekleri dışardan söylüyoruz hep ekmek arası köfte yada adana falan yiyorum sabahlarıda yarım ekmek tost yiyorum 47 kiloydum şimdi 60 oldum göbegim gitse bide belim incelse daha ne isterim ..bende diyetisyen araştırıyım dedim ama ihmallik te var biraz öle kaldı ..dobiş olup çıkıcam yaa durduramıorum kendimi siz ne yapıosunuz banada yardımcı olun lütfennnnnnnnnn...
slm kızlar bende zayıflamak istiyorum ama beceremiorum yemegimi düzene sokamıyorum 24 yaşındayım çalışıorum işyerinde yemekleri dışardan söylüyoruz hep ekmek arası köfte yada adana falan yiyorum sabahlarıda yarım ekmek tost yiyorum 47 kiloydum şimdi 60 oldum göbegim gitse bide belim incelse daha ne isterim ..bende diyetisyen araştırıyım dedim ama ihmallik te var biraz öle kaldı ..dobiş olup çıkıcam yaa durduramıorum kendimi siz ne yapıosunuz banada yardımcı olun lütfennnnnnnnnn...
kızlar mrb ben bgn şimdiye kdr 1 etimek tek yedim vaktim olmadı okuldan eve gelmem 1,5 saati buluyo ve çok yorgunum 1 etimeğin üzerine krem peynir sürüp yatıcam hiç iyi değil bu kdr aç kalmak ama yapabilceğim bişi yok
sizin diyetler ne alemde ben üç gündür hiç bozmadım şu an 58im ama regli bitiminde eğer bozmazsam büyük bi düşüş bekliyom
whitehall ,myocean76 tşkler h.b evet okudum ama nasıl bi diyet uygulamam gerek bilmiorum ..şimdi ögle yemegi yicem ama yine dürüm sölicemoff bu şekilde nasııl zayıflıcam napmalıyım ben diyet listesi denedim ama uygulayamadım daha önce nerden başlamalıyım ..bide bu takvimi nasıl yapıosunuz zayıflama takvimini ..
canım benim zamanım yollarda geçtiği için böyle ve brzdan uyuyacağım için yemek yemek istemiyorum aslında iyi bi diyet yapıyom sebze ağırlıklı bgn okul yüzünden öğünlerimi kaçırdım
ben kiloyu verdikten sonra kolay kolay almıyom çünki çok hareketli bi yaşamınm var aylardan sonra bu hafta tkrar başladım ve iki ayda yediğim o kadar aşırı şey olmasına rağmen almadım
mrb myocean evet belki regl sonunda iyi bir düşüş olacak ama.. metabolizmanı da bozacaksın süprizzzzz ve normal yemeye başladığında vücut tepki vererek birden kilo alabilirsin :1shok: böyle yapma lütfen dikkat et biraz a.s
mesela ben yavaş yavaş ve kalıcı verme taraftarıyım ve bugün kahvaltıda 5-6 parmak büyüklüğünde ekmek arası peynir domates+çay.. öğlende de tavuk döner+bi kaç kaşık pilav+ayran+salata yedim. karnım doyduğu için başka şeylere göz dikmiyorum. böylesi belki yavaş sonuç verecek ama daha kolay ve kalıcı cnm :1hug:
ben de bu sabah abarttım birazcokacimcoook
bir büyük mocha içtim yanındada bir büyük çikolatalı maffin artık akşama allah kerimmirmirmirmirmirmirmirmir
ayrıca senin yediklerin çok değil mi :1shok: ben bu kadarı anca bir günde yiyebiliyorum sanırım midem baya bi küçüldüğü içina.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?