Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Kızlar tüm oklavalar bana gelsin lütfen klava:
Canı sıkkın olduğunda kendini yemeğe veren ben yine yaptım yapacağımı :mymeka:
Ne diyet kaldı ne birşey halbu ki ne güzel bir azimle başlamıştım.. :1no2: senağlama
Kötüyüm çok kötüyüm iş yerinde de huzursuzum evde de.
Bunlar bahane olmamalı tabi ki ama öyle işte :mymeka:

canım bende senin gibiydim işi tak evi tak yok bu niye böyle dedi bu niye böyle baktı sonunda 1 yılda 20 kilo ama tövbe artık canım sıkıldıkça su içiyorum kendimi buna alıştırdım su sakinleştiriyor adeta sende yemeği unut kendini başka şeyle oyalamaya bak

günaydın kızlar,kuzuzuzubambino arkadaşım, senin yaptıklarını bende yaptım ve bir baktımki kendimi hiç düşünmüyorum.kilolar almış başını gidiyor,psikolojide aynı...öncelikle kendini sevmekle başla herşeye ve sana zarar verecek şeylerden uzak durmaya çalış.benimde sıksık tatlı krizlerim olur ama 1-2 kayısı kurusunu ballandıra ballandıra yemem yetiyor artık.bazi şeyler zamanla alışkanlığa dönüşüyor,eminim sende yeme alışkanlığını değiştirebilirsin,ha gayret o zaman !

kıslar bari bi saat belirleyelim hepimiz bi arada oluruz ben göremiyorum sizi kaç gündür ösledim vallaŞenizŞeniz

selam kızlar nasıl gidiyor bakalım valla ben sizin sayenizde hiç üşenmeden mekik cekiyorum eger yarışma olmasa üşengecligimden yapmazdım valla

slm kızlar bende zayıflamak istiyorum ama beceremiorum yemegimi düzene sokamıyorum 24 yaşındayım çalışıorum işyerinde yemekleri dışardan söylüyoruz hep ekmek arası köfte yada adana falan yiyorum sabahlarıda yarım ekmek tost yiyorum 47 kiloydum şimdi 60 oldum göbegim gitse bide belim incelse daha ne isterim ..bende diyetisyen araştırıyım dedim ama ihmallik te var biraz öle kaldı ..dobiş olup çıkıcam yaa durduramıorum kendimi siz ne yapıosunuz banada yardımcı olun lütfennnnnnnnnn...

Hoşgeldin artist aramıza işallah sende istediğin kiloya ulaşırsın tabi biraz dikkat ederek sengözlerimebaksanab

hoşgeldin
topiğe göz gezdirerek zayıflama hikayelerini okuyabilirsin. a.s

kızlar mrb ben bgn şimdiye kdr 1 etimek tek yedim vaktim olmadı okuldan eve gelmem 1,5 saati buluyo ve çok yorgunum 1 etimeğin üzerine krem peynir sürüp yatıcam hiç iyi değil bu kdr aç kalmak ama yapabilceğim bişi yok
sizin diyetler ne alemde ben üç gündür hiç bozmadım şu an 58im ama regli bitiminde eğer bozmazsam büyük bi düşüş bekliyom

mrb myocean evet belki regl sonunda iyi bir düşüş olacak ama.. metabolizmanı da bozacaksın süprizzzzz ve normal yemeye başladığında vücut tepki vererek birden kilo alabilirsin :1shok: böyle yapma lütfen dikkat et biraz a.s

mesela ben yavaş yavaş ve kalıcı verme taraftarıyım ve bugün kahvaltıda 5-6 parmak büyüklüğünde ekmek arası peynir domates+çay.. öğlende de tavuk döner+bi kaç kaşık pilav+ayran+salata yedim. karnım doyduğu için başka şeylere göz dikmiyorum. böylesi belki yavaş sonuç verecek ama daha kolay ve kalıcı cnm :1hug:

whitehall ,myocean76 tşkler h.b evet okudum ama nasıl bi diyet uygulamam gerek bilmiorum ..şimdi ögle yemegi yicem ama yine dürüm sölicem off bu şekilde nasııl zayıflıcam napmalıyım ben diyet listesi denedim ama uygulayamadım daha önce nerden başlamalıyım ..bide bu takvimi nasıl yapıosunuz zayıflama takvimini ..

canım benim zamanım yollarda geçtiği için böyle ve brzdan uyuyacağım için yemek yemek istemiyorum aslında iyi bi diyet yapıyom sebze ağırlıklı bgn okul yüzünden öğünlerimi kaçırdım
ben kiloyu verdikten sonra kolay kolay almıyom çünki çok hareketli bi yaşamınm var aylardan sonra bu hafta tkrar başladım ve iki ayda yediğim o kadar aşırı şey olmasına rağmen almadım

canım ben sebze ve meyva ağırlıklı diyet yapıyom süt ürünleride ekledim dürüm çok feci onun yerine simit yesen peynirle akşam eve gelincede sebze yemeği pişirirsin ekmeğini değiştir erken ye ve yemeğimni en geç 7 de ye sonrasında 1 porsiyon meyva ve süt içebilirsin aksi halde kilo vermen çok zor dürümle fln

ben de bu sabah abarttım birazcokacimcoook
bir büyük mocha içtim yanındada bir büyük çikolatalı maffin artık akşama allah kerimmirmirmirmirmirmirmirmir

harika o zaman hihoyyyt
malesef :1no2: ben çok çabuk alıyorum elverişli bi bünyem var o yüzden tedbirli olmaya çalışıyorum..
yola devam kaydirigubbakcemile3

ayrıca senin yediklerin çok değil mi :1shok: ben bu kadarı anca bir günde yiyebiliyorum sanırım midem baya bi küçüldüğü içina.s.

ben de bu sabah abarttım birazcokacimcoook
bir büyük mocha içtim yanındada bir büyük çikolatalı maffin artık akşama allah kerimmirmirmirmirmirmirmirmir

akşama hafif şeyler ye bari yemek hakını kaybetmişin
bende haşlanmıl karnıbaharım vardı onu yoğurtlayıp yiycem ve yatıcam akşama yemeğe davetliyiz ne piştiğini bilmiyom kalorili olmasa bari
çok zayıflamışın diye ısrala yedirmeye çalışıyorlar uyandıktan sonra bamya yemeğimi yiyimde tok gidiyim aç aç saldırabilirim herşeye hele tatlı varsa hiç dayanamam regliyim çünki

ayrıca senin yediklerin çok değil mi :1shok: ben bu kadarı anca bir günde yiyebiliyorum sanırım midem baya bi küçüldüğü içina.s.

kaydirigubbakcemile3 bilmem ki aslında yerken bana da fazla geliyor sanırım birazcık daha azaltmalıyım öğün içeriğini CADIARZU.
ama yeme tarzımı değiştiremem. çünkü çalışıyorum ve işyerinde ne çıkarsa onlardan kendime göre olanları seçmeye çalışıyorum fisfisfis

bende tam gün çalışıyom ama yemeğimi evden götürüyom hem hijeniklğinden emini hemde gereksiz kalori almıyom sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…