Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

cnm benim :teselli:... bencede onlara inat daha kararlı olmalısın süprizzzzz
bende aynı şeyleri yaşadım. bundan yıllar öncebi ara baya kilo almıştım. abimde benimle durmadan dalga geçip gururumu kırıyordu. bende o gazla 2,5 ayda 10 kg verdim
bi yandan da iyi olmuş işe yaradı delikafadulden

kesinlikle söyledikleri beni hiç üzmedi bilmiyorum belkide kardeşim deil başkası söylese çok kötü olurdum ben hayatımda hiç 40 beden olmadım şimdi 44 beden oldum ama önemli deil beni idare edecek kadar elbisem var fazla almadım ki zayıflayım diye bide gelinlikçilere bakıp iç çekiyorum beğendiklerim hep zayıflara göre ve ben onlardan birinin içinde evleneceğim

kızlar ben baktım deneyimlerimiz bölümüne ama 10 kg verdiren diyet hangisi bunlardan bir sürü var burda ya ben çok şey sordum biliorum ama bulamadım kii ..

ayy aynen bendeee 1,5 yılda tam 13 kilo aldımmm arkadaşımm
2007 haziranda evlendim 57 kg ile.
şimdii 70 imm :çok üzgünüm:
bende inat ettim vericem ama,sizleri hergün okuyorum motive olmak için kaydirigubbakcemile5

bende 1 yılda 10 kilo aldım nerdeyse .. artık bol salaş giyinmekten tarzım değişti yaa göbegimi saklıcam diye :)))))

ben 1 yılda 20 kilo aldım çok üzgünüm ama zamanı geri döndüremeyeceğimize göre zamanı kendimize göre değerlendiririz işallah hep beraber başaracağız kıslar

kızlar morelim bir bozuldu ki sormayın senağlamaannemle konuştuk yaa kadın bana balina gibi oldun zayfla az ye artık dedi yaa canım ne kadar sıkıldı ben yemek yiyerek kilo almadımkki 6 ögünü bile zorla yiyorum kadın 60 kilo olmuşum dikkat ettim 1 hafta 58 kiloma geldim dedi yaaa:çok üzgünüm:

:1hug:sen balina ben hava yastığı
bulunduğumuz yer zayıflamak isteyenlerin yeri
hiç canını sıkma annen senin iyiliğini istediği için öyle demiştir seni motive etmek için 2 ay ver kendine sonra bir ilerlemen yoksa annen haklıdır ama bence sen kazanacaksın:dance::dance::dance:

ayy valla sinirimden oturup aglıycam yaa cok dokundu annemin demesi :çok üzgünüm: off yaaa annem böyle diyosa cevrem neler diyodur ozaman cok üzüldüm tamam kiloluyum biliyorum ugraşıyorum işte hırslandım kızım 6ayını gecti ben emzirdigim için bekledim sanki cok meraklıydım kat kat yag taşımaya cok üzüldüm hemen vermem lazım kilo senağlamasenağlama

hepimiz inkar etsekte başkalarının lafını çok takıyoruz ama yanımızdakileri o kadarda dikkate almıyoruz önemli olan yanındaki kişinin söyledikleri eşin ne diyo mesela
benim nişanlım artık zayıfla diyo ama ben 57 kiloykende bana şişko derdi ben takmazdım şimdi bakıyorumda adam kötü yola sapsa ben sana demiştim dinlemedin dese ne yaparım acaba birazda onun için aslında kendim için ama erkeklerin egosunuda tatmin etmek gerekiyo:jeyyar::jeyyar:

canim annen senin iyiligin icin demis,belliki isede yaramis ... bundansonra zayiflamak icin daha cok caba harcarsin sanirim..a.s.

eşim üzülmemem için bişi demez hayatım 6 ay yeni doldu sen dogum yaptın kolay degil falan diyo :çok üzgünüm:

simayyytma beni booleeeeeee

5-12 ocak arasi diyet yarismasinda olanlar

sympathique-----------------59.8
mehay-------------------------61.9
myocean76 -----------------58
dimplehawk------------------ 62.9
whitehall.......................73
adasu ..........................77
periza...........................91
kuzuzuzumbambino.......71.8
serenay.30....................62.4

HERKESE BASARILAR ARKADASALAR
zayiflamayana ceza var :mymeka:

eşim üzülmemem için bişi demez hayatım 6 ay yeni doldu sen dogum yaptın kolay degil falan diyo :çok üzgünüm:

eeeeeeee o zaman ne istiyosun ne güzel çaba gösteriyosun 3 cm inceldin de bak kaç gün oldu daha hem sen mekik çekmeye devam et az kaldı az üzülmek yok şişkinlik yapıyomuş ona göreşakkıdı

bugün çok formumdayım acayip enerji doluyum kıslar bi kaç kilo gitti ya bide 10 kilo versem beni tutamazsınız herhaldedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…