- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi lightcola fun
-
aynen bizimkilerde sanki kaybolacağım 73 kiloyum bizimkiler böyle iyi zayıflama diyolar geçen gece duydum annemle kardeşim konuşurken kendini parçalıyo veremeyecek dedi annem kardeşimde hava yastığı gibi oldu anne nasıl gelin olacak bu benim böyle nişanlım olsa bi dakika durmam iyi dayanıyo dedi nişanlım için sırf onlara inat vericem görsünler hava yastığı nasıl oluyo
kendin için ver canım hiç inat etme bende 68 kiloyken böyle kalsan iyiydi diyorlardı şimdi eski fotoğraflarıma bakıyomda kendime bu kötülüğü nası yapmışım diyorum gerçi kullandığım ilaçlarda kilo yapıyordu ama bende iki porsiyonla doymaz hale gelmiştim 1,5 senede 15 kilo almak ne demek ya 42-44 bdn giyiniyordum şimdi 38 bdn giyiniyom sıfır göbek bende kış olmasına rağmen badilerle salına salına geziyom önceden hep geniş giyerdim göbeğimi saklamak için ve o genişlerin içinde aldıkça kilo aldım
kızlar morelim bir bozuldu ki sormayın senağlamaannemle konuştuk yaa kadın bana balina gibi oldun zayfla az ye artık dedi yaa canım ne kadar sıkıldı ben yemek yiyerek kilo almadımkki 6 ögünü bile zorla yiyorum kadın 60 kilo olmuşum dikkat ettim 1 hafta 58 kiloma geldim dedi yaaa:çok üzgünüm:
:1hug:sen balina ben hava yastığı
bulunduğumuz yer zayıflamak isteyenlerin yeri
hiç canını sıkma annen senin iyiliğini istediği için öyle demiştir seni motive etmek için 2 ay ver kendine sonra bir ilerlemen yoksa annen haklıdır ama bence sen kazanacaksın:dance::dance::dance:
ayy aynen bendeee 1,5 yılda tam 13 kilo aldımmm arkadaşımm
2007 haziranda evlendim 57 kg ile.
şimdii 70 imm :çok üzgünüm:
bende inat ettim vericem ama,sizleri hergün okuyorum motive olmak için kaydirigubbakcemile5
ayy valla sinirimden oturup aglıycam yaa cok dokundu annemin demesi :çok üzgünüm: off yaaa annem böyle diyosa cevrem neler diyodur ozaman cok üzüldüm tamam kiloluyum biliyorum ugraşıyorum işte hırslandım kızım 6ayını gecti ben emzirdigim için bekledim sanki cok meraklıydım kat kat yag taşımaya cok üzüldüm hemen vermem lazım kilo senağlamasenağlama
hepimiz inkar etsekte başkalarının lafını çok takıyoruz ama yanımızdakileri o kadarda dikkate almıyoruz önemli olan yanındaki kişinin söyledikleri eşin ne diyo mesela
benim nişanlım artık zayıfla diyo ama ben 57 kiloykende bana şişko derdi ben takmazdım şimdi bakıyorumda adam kötü yola sapsa ben sana demiştim dinlemedin dese ne yaparım acaba birazda onun için aslında kendim için ama erkeklerin egosunuda tatmin etmek gerekiyo:jeyyar::jeyyar:
evet canım çok iyi motive oluyo insan iki yerdede yarışınca zaten kaçırırsan taylin kızıyo ve listeden çıkarıyo çok sıkı bu konuda ben yeni katıldım orda cuma günleri tartılacaz ve liste çok iyi hem aç kalmıyosunuz hemde haftada 2,5 kilo verme gibi avantajınız var bi yerdede sorumluluk hisediyosunuz
gerçi ben önceki klolarımı mehay sayesinde verdim o şimdi çalışıyo yoğun pek ıuğrayamıyo ama olsun ben iki koldan işe saldırmış oluyom yoksa hamur işi fln bişi olmaz diyerekten kaçırırdımkaydirigubbakcemile2
eşim üzülmemem için bişi demez hayatım 6 ay yeni doldu sen dogum yaptın kolay degil falan diyo :çok üzgünüm:
kizlar bu arada 2 gundur giremedim islerim vardi aramiza yeni arkadaslar katilmis...hosgelmislera.s.a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?