Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bu arada hepinize mutluluk dolu bir gün kıslar ankarada hava o kadar güzelki içim açıldı böyle bir kış gününde güneşi görünce

02 - 09 OCAK 2009
86.ETAP SONUÇLARI

1.TAKIM **86. ETAP**

nrymn ( 63,5 / 63,6 / -0,1 / -0,16 % )
neşemeşe (76,9 / 76,9 / 0 / 0% )
gülaybcn (65,5 / 65,5 / 0 / 0 %)
daisy06 (63 / 62/ 1/ 1,59 % )
flawless (69,0 / 68.5 / 0.5 /0.72 % )
hayat70 (61,4 / 60,9 / 0,5 / 0,81%)
topraksuu (61,5 / 61 / 0,5 / 0,81%)
mavideniz ( 69 /69 / 0 /0 %)

1.TAKIM TOPLAM KİLO (529,8 / 527,4 / 2,4 / 0,45 % )

Kızlar bu hafta bildirimi yapacak arkadaşım erken bildirin diye ricada bulunmuştu. Bizim 1. Takım kaptanımız Nrmynciğimin bugün tez teslimi var. İlgilenemeyecek. Benim de toplantım ve derslerim var. O yüzden erkenden bildirmek istedim. 9. takımdan Berith arkadaşım kontrol etti saolsun. Yine de hata varsa hemen söyleyin az sonra çıkıyorum arkadaşlar. Herkese mutlu sağlıklı kilo vermeler diliyorum...

Diyetisyen Naciye İla Deniz, elma sirkesinin insan bedenini içten ve dıştan tedavi edebilen olağanüstü doğal bir sıvı olduğunu söyledi.

Taşıdığı bikarbonat iyonları sayesinde sindirimi kolaylaştıran tek meyve olan elmanın, sirkesinin de genel sağlık açısından büyük önem taşıdığını söyleyen Deniz, 'Kanı temizleyen, bedeni ve zihni yorgunluklarda yatıştırıcı tesire sahip olan, idrar söktürücü özelliği bulunan, karaciğer ve damar sertliği hastalıklarıyla, hemoroid, egzama ve deri hastalıklarına iyi gelen elmanın sirkesi de, kalp kasları dahil olmak üzere tüm kas yapısının güçlenmesini sağlar' dedi.

Deniz, ılık bir bardak suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi ve 1 çay kaşığı bal karıştırılarak yapılan kokteylin sabahları aç karnına içilmesi halinde vücutta biriken fazla yağın atımının kolaylaşacağı hihoyyyt tavsiyesinde bulunarak, şöyle konuştu. 'Elma sirkesi, içerdiği çok değerli ve çeşitli maddeler nedeniyle, en sağlıklı sıvılardan biridir.

Strese karşı koyabilecek dayanıklılık kazandıran, grip, soğuk algınlığı gibi üst solunum yolları enfeksiyonlarının hafif geçilmesini sağlayan elma sirkesi, boğaz ağrısı, öksürük ve ses kısıklığına da iyi gelmektedir. Elma sirkeleriyle yapılan salatanın yüksek kolestrole karşı da iyi geldiğini açıklayan Deniz, 'Elma sirkesinin faydaları saymakla bitmez.

Ergenlik sivilceleri, dış derinin sıkılığı, gaz şişkinliği, kabızlık gibi birçok soruna yararı bilinen elma sirkesinin yüksek potasyum nedeniyle böbrek hastaları, asit değerinin yüksek olması nedeniyle de ülserliler ve gastriti olanlar tarafından tüketilmemesi gerekir' diye konuştu.

Ben daha önce verdiğim 10 kiloyu Allah ın mucizevi meyvesi elmaya borçluyum.. :Saruboceq:

Bu güzel bilgiler doğrultusunda yine elmaya devam arkadaşlar a.s
Yiyin garii kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
hayırlı sabahlar diliyorum herkese.yarım simit,peynir,domates,salatalık ve şekersiz çayla bi güzel kahvaltı yaptım doydum da yani.normal şartlarda doymazdım ama başka seçenek yok idare edicez artık...bugünümü z.yağlı pırasa ve meyveyle geçiricem.sabah tartıldım 5.günüm ve 2 kg.vermişim.1 kilo daha verebilirsem iyi olur.çünkü ilk ay haftada 3 kg.vermeyi hedefledim.azmimin istikrarı için bana destek verin.bazen vazgeçecek gibi oluyorum hemen sizler geliyosunuz aklıma.böyle bi sorumluluk alarak çok doğru bir şey yaptığımı düşünüyorum.sağolun canlarım.öpüyorum hepinizi...

elma sirkesini günde maximum ne kadar içebiliriz? her öğünden önce içsek mideye zarar verir mi?

ben henüz kullanmaya başlamadım ama diğer topikten öğrendiğim kadarıyla sabah ve akşam yemeklerinden önce aç karnına içilmesi öneriliyor a.s

kızlar ben sabahları evden çıkmadan biberiye çayı içiyorum. metabolizmayı hızlandırıyor,zindelik veriyor,yağ yakımını destekliyor.ben çok üşüyen biri olarak sabahları ilk iş biberiyeyle kendimi ısıtıyorum.ayrıca adet sancılarınıda azaltıyor.ben adet dönemimde biberiyeyle papatyayı karıştırıp içiyorum rahatlık veriyor çünkü

kızlar bende araştırmalarıma göre 1 litre suya 4 yemek kaşıgı elma sirkesi 4 yemek kaşıgı bal katılıp her ögün sonrası yarım su bardagı icilmesi öneriliyor hatta ben sürahime yaptım sabahları ac karnına iciyodum şimdi böyle denicem :dance:

bu arada kızlarrr kilo vermişim ama pztesini bekliyorum sonucu yazmak icin :teytey:

evet ölçüler doğru olabilir ama ben hangi sitede okuduysam aç karnına yazıyor yemeklerden sonra hiç duymadım.. :sm_confused:

evet ölçüler doğru olabilir ama ben hangi sitede okuduysam aç karnına yazıyor yemeklerden sonra hiç duymadım.. :sm_confused:

off bende yemekten sonra diye yazılanları okudum hangisi dogru şimdi yaa en iyisi kendi bildigime devam edeyim ben sabahları ac karnına bide yatmadan önce icerim olur 1 litre suya yaptım bugün onu bitireyim bari bugün

sabah 1dilim kepek ekmeği biraz peynir ve zeytin yedim öğlede pilav ve salata yaptım az yağlı ama pilavı yedikten sonra pişman oldum bol bol su içiyorum :içelim: sporumu da yaparım birazdan kendimi ilk defa bu kadar kararlı görüyorum yaza kadar gidecek umarım kilolar :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…