Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ne cezası kaydirigubbakcemile :uhm:
ben süpriz olsun diye o 5 ocaktan beri tartılmıyorum ama şuan hiç vermişim gibi hissetmiyorum.. ama belli de olmuyo bazen şişkinlikte kilo almış hissi veriyor. belki de öledir :sm_confused:

dettt:mymeka: siskinlik miskinlik anlamam ben herkes gram dahi olsa dusmus olacak...klava:

ayy hiç takma böyle şeyleri diyicem ama olmuyo üzülüyoruz doğal olarak.bana da ya nolmuş sana çok değişmişsin falan diyolar tabii bu yüzüme karşı kimbilr arkamdan daha neler neler söyleniyodur.ben de kendime madem öyle sık dişini başar şaşırt onları başaramıyorsanda kabul edip takmadan yaşa.ama ben hayatımın en güzel çağlarını obez olarak geçirmek istemiyorum.kendimiz için sağlığımız için ehh birazda zayıflayamaz diyenler için başaralım kızlar....:dance:

mrb kizlar nasilsiniz, bende kendi derdime dustum pek ugrayamadim buraya
nasil gidiyo diyetler ,benim iyimi diyim kotumu diyim bilmiyorum
bu hafta cok kotu bi gundu, nerdeyse 3 gundur dogru durust bisey yemdim ,bugunde oglen hamburger yedim zorla artik aksam yemicem ,hic bisey istemiyo canim midem kuculdu iyice

canim herseye ragmen zor olsada moralini yuksek tutmaya calis cunku moral cok onemli...

bu habere artik gittikce aliscam galiba hic bisey yolunda gitmiyo ,hep kotu ve gittikce zor bilmiyorum canim allah yardimcmiz olsun
sen nasilsin nasil geciyo diyetin ,pazartesiye insallah vermis olursun ,ben verdim azcik artik pazartesi yazarim

canım benim üzülme rabbim hayırlısıyla vakti gelince bu güzel duyguyu tattırır inş.seni anlıyorum bende az uğraşmadım biriciğime kavuşmak için.sabır ve dua her şeyin ilaci.rabbim benim gibi seni de sevindirsin.kendine dikkat et mazallah hastalanırsın falan.beslenmeni hiç olmazsa 3-4 öğüne çıkar.arada zorlada olsa atıştır sağlıklı şeylerden oldu mu canım...

bu habere artik gittikce aliscam galiba hic bisey yolunda gitmiyo ,hep kotu ve gittikce zor bilmiyorum canim allah yardimcmiz olsun
sen nasilsin nasil geciyo diyetin ,pazartesiye insallah vermis olursun ,ben verdim azcik artik pazartesi yazarim

fena sayilmaz malum zaman yaklastigi icin sanirim tatli istegim tavan yapmis durumda...onu baska seylerle yatistirmaya calisiyorum...ama tatlinin yerini tutmuyor tabi...

periza canim tek bu degildi
2 gun once dayimin oglunun beyninde tumor varmis dun ameliyat oldu ona uzeldum
ve bikac saat sonra kaynanamla baya tartistim ona kotu oldum , ve dun bu haberi aldim oyuzden hepsi ust uste geldi ,hic iyi seyler gelismedi , ama yine yemek yemesemde ufak tefek atistirmalarim oluyo
sabah bisey yemedim esim oglen hamburger almis onu zorla yedim ,aksamda bisey yemem ancak atistiririm ,cunku kaynanamin yuzunu gorunce canim istemiyo
ne guzel canim bi tane bebgin olmus ,insallah darisi mehayin ve benim basima

fena sayilmaz malum zaman yaklastigi icin sanirim tatli istegim tavan yapmis durumda...onu baska seylerle yatistirmaya calisiyorum...ama tatlinin yerini tutmuyor tabi...
gercekten tatlinin yerini bisey tutmuyo
ben light biskui yiyorum ,yinede azcik cikolata falan aliyorum napalim canim can bu istiyo tabi bu hafta daha bisey canim istemedi
[/COLOR]

kıyamam ya valla üzüldüm şimdi.dayının oğluna da çok geçmiş olsun rabbimden şifalar diliyorum.senin için yapabileceğimiz bir şeyler olsaydı keşke.Allah yardımcın olsun inş.çok sürmez üstesinden gelirsin bütün sıkıntılarının.kolay değil tabii dediğin gibi herşey üst üste gelmiş gerçekten.atlatırsın hayırlısıyla.

bence sen hiç diyet yapma insanın psikolojisi bozuluo en iyisi sadece yediğine dikkat et ve bol bol egzersiz yap
ben bunları yapıyorum 2 haftada 2 kilo verdim zaten kendine inanırsan çok başarılı olursun

Ceza mı :1shok: Ben yandım o zaman :1no2:

canım benim kuzenine acil şifalar dilerim işallah en kısa sürede iyileşir ve kayınvalideni boşver onlar zaten can sıkma konusunda uzmanlar en cahilinden en kültürlüsüne içinde insan sevgisi taşımıyorsa boş yere kendini yıpratma en önemlisi senin ve mehay için dua edeceğim işallah allahım sizlere sağlıklı sıhatli ve en önemlsi hayırlı evlatlar nasip etsin kendini hırpalamaktan vazgeç çünkü her doğan güneş yeni bir mutluluğun habercisidir...
a.sa.sa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…