- Konu Sahibi lightcola fun
-
hg özledim seni
5-12 ocak arasi diyet yarismasinda olanlar
sympathique-----------------59.8
mehay-------------------------61.9
myocean76 -----------------58
dimplehawk------------------ 62.9
whitehall.......................73
adasu ..........................77
periza...........................91
kuzuzuzumbambino.......71.8
serenay.30....................62.4
HERKESE BASARILAR ARKADASALAR
zayiflamayana ceza var :mymeka:
ne cezası kaydirigubbakcemile :uhm:
ben süpriz olsun diye o 5 ocaktan beri tartılmıyorum ama şuan hiç vermişim gibi hissetmiyorum.. ama belli de olmuyo bazen şişkinlikte kilo almış hissi veriyor. belki de öledir :sm_confused:
dettt:mymeka: siskinlik miskinlik anlamam ben herkes gram dahi olsa dusmus olacak...klava:
:roflol: alemsin yaa
yoksa ???:1shok:
aynen bizimkilerde sanki kaybolacağım 73 kiloyum bizimkiler böyle iyi zayıflama diyolar geçen gece duydum annemle kardeşim konuşurken kendini parçalıyo veremeyecek dedi annem kardeşimde hava yastığı gibi oldu anne nasıl gelin olacak bu benim böyle nişanlım olsa bi dakika durmam iyi dayanıyo dedi nişanlım için sırf onlara inat vericem görsünler hava yastığı nasıl oluyo
iyiyiz cnm sen nasılsın diyet ne alemde
mrb kizlar nasilsiniz, bende kendi derdime dustum pek ugrayamadim buraya
nasil gidiyo diyetler ,benim iyimi diyim kotumu diyim bilmiyorum
bu hafta cok kotu bi gundu, nerdeyse 3 gundur dogru durust bisey yemdim ,bugunde oglen hamburger yedim zorla artik aksam yemicem ,hic bisey istemiyo canim midem kuculdu iyice
mrb kizlar nasilsiniz, bende kendi derdime dustum pek ugrayamadim buraya
nasil gidiyo diyetler ,benim iyimi diyim kotumu diyim bilmiyorum
bu hafta cok kotu bi gundu, nerdeyse 3 gundur dogru durust bisey yemdim ,bugunde oglen hamburger yedim zorla artik aksam yemicem ,hic bisey istemiyo canim midem kuculdu iyice
bu habere artik gittikce aliscam galiba hic bisey yolunda gitmiyo ,hep kotu ve gittikce zor bilmiyorum canim allah yardimcmiz olsun
sen nasilsin nasil geciyo diyetin ,pazartesiye insallah vermis olursun ,ben verdim azcik artik pazartesi yazarim
gercekten tatlinin yerini bisey tutmuyofena sayilmaz malum zaman yaklastigi icin sanirim tatli istegim tavan yapmis durumda...onu baska seylerle yatistirmaya calisiyorum...ama tatlinin yerini tutmuyor tabi...
gercekten tatlinin yerini bisey tutmuyo
ben light biskui yiyorum ,yinede azcik cikolata falan aliyorum napalim canim can bu istiyo tabi bu hafta daha bisey canim istemedi[/COLOR]
periza canim tek bu degildi
2 gun once dayimin oglunun beyninde tumor varmis dun ameliyat oldu ona uzeldum
ve bikac saat sonra kaynanamla baya tartistim ona kotu oldum , ve dun bu haberi aldim oyuzden hepsi ust uste geldi ,hic iyi seyler gelismedi , ama yine yemek yemesemde ufak tefek atistirmalarim oluyo
sabah bisey yemedim esim oglen hamburger almis onu zorla yedim ,aksamda bisey yemem ancak atistiririm ,cunku kaynanamin yuzunu gorunce canim istemiyo
ne guzel canim bi tane bebgin olmus ,insallah darisi mehayin ve benim basima
5-12 ocak arasi diyet yarismasinda olanlar
sympathique-----------------59.8
mehay-------------------------61.9
myocean76 -----------------58
dimplehawk------------------ 62.9
whitehall.......................73
adasu ..........................77
periza...........................91
kuzuzuzumbambino.......71.8
serenay.30....................62.4
HERKESE BASARILAR ARKADASALAR
zayiflamayana ceza var :mymeka:
periza canim tek bu degildi
2 gun once dayimin oglunun beyninde tumor varmis dun ameliyat oldu ona uzeldum
ve bikac saat sonra kaynanamla baya tartistim ona kotu oldum , ve dun bu haberi aldim oyuzden hepsi ust uste geldi ,hic iyi seyler gelismedi , ama yine yemek yemesemde ufak tefek atistirmalarim oluyo
sabah bisey yemedim esim oglen hamburger almis onu zorla yedim ,aksamda bisey yemem ancak atistiririm ,cunku kaynanamin yuzunu gorunce canim istemiyo
ne guzel canim bi tane bebgin olmus ,insallah darisi mehayin ve benim basima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?