Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

off bende yemekten sonra diye yazılanları okudum hangisi dogru şimdi yaa en iyisi kendi bildigime devam edeyim ben sabahları ac karnına bide yatmadan önce icerim olur 1 litre suya yaptım bugün onu bitireyim bari bugün

en iyisi aç karnına iç sen çoğu haberler onu destekliyor.. bi de günde 1 lt çok değil mi tatlım 2-3 bardak yeter bence.. bi de midene dokunmasın fazlası

ya arkadaşlar bende merak ettim şu lahana çobasını bide nasıl bi program izliosunuz bi anlatsanız kısaca bizde yapsak lahana çorbasının tarifinide bulamadım yaa off niye kimse bişi demiokii ((

:1shok::1shok: nasil yanii artik takimlar kilo bildirimini bizim topigemi yaziyorr?????

Kızlar çok özür dilerim bu başdönmesi bende kötü etkiler yaptı, yanlış yere bildirim yapmışım. Sizin başlığınız değişse ya benimgibi sazanlar atlamasın:))

KIZLAR BEN taylan küpelinin sitesinde okudum akşam yemeklerinden sonra veya yatmadan önce tok karnına tüketin diyor. 1 çay bardağı ılık suya 1 çay kaşığı elma sirkesi yazmış ama bal filan demiyor.bende bu akşamdan itibaren yatmadan önce deneyeceğim . zaten deneye deneye kobaya döndüm bakalım bu nasıl sonuç verecek

kızlar şuana kadar 700 mekik cektim akşama fırsat bulursam gene cekicem bakalım

mrb arkadaşlar ben günü gezmeye gitmeme rağmen az zararla kapattım
sbh 1 etimek üzerine krem peynir sürüp yedim üstüne yeşilçay içtim
gezmede patates salatasıyla doyurdum karnımı pastalardanda az az tattım süper şeyler vardı bgn lük kotamı doldurduğum için akşam yemeği yememe cezası verdim kendime malum epey günden beri ekmek dahil hamur işi yememiştim tıka basa doluyum zaten
şimdi form çayımı içiyom üzerine limon sıkılmış maden suyu içcem yediklerim kiloya dönüşmesin
gzl inceliyom ama regliden dolayı ne kdr verdiğimi bilmiyom
sizller neler yaptınız bakalım

bende sabah peynirli sandöviç+çay öğlende karnıbahar ve 1 dilim kepekli ekmek yedim
aşure vardıı amaaa cokacimcoook
kendimi zor tuttum kaydirigubbakcemile3

tam cekiyorum ilk zamanlar karın kaslarım cok agrıdı kaldıramadım kendimi ama alıştım bide yanlar icinde cekiyom yanıyolar valla inş. 1 ay sonunda farkı görücem:Saruboceq:

ya arkadaşlar bende merak ettim şu lahana çobasını bide nasıl bi program izliosunuz bi anlatsanız kısaca bizde yapsak lahana çorbasının tarifinide bulamadım yaa off niye kimse bişi demiokii ((

lahana çorbasıyla 1 günlük beraberlikten sonra yollarımızı ayırdık...tadı çok kötü olmasada ben daha fazla içemezdim midem bulanıyodu.resmen eziyet .ille de merak ediyorsan google dan lahana diyeti diye girersen çıkr.uygulrsan lütfen yaz sonucu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…