- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #1.021
anlaşılan bugün SİMİT GÜNÜ arkadaşlar.... :sm_cool:
bende yarım yiyorum. sabah olduğu için farketmez çokk
kalan yarımı da akşama kadar lokma lokma bitiriyorum a.s
gunadin arkidislerrr
nasilsiniz bakem bugun ,hadi kilo bildirimine az kaldi ne alemde kilolar , birinci ikinci ve ucuncu olcak baklaim kim olcak ,pazartesi
ben artik aksamlari bisey yemiyorum yada yemege oturmuyorum sadece bikac atistiriyorum degilse veremiyorum kilo haftada bi kac kez spor yapiyorum yorgun olmadigim zamanlarda
simdide sabah kahvaltimi yaptim bi tane kuason bi bardak yesil cay
oglende ilmem ne yeriz
kızlar şuana kadar 700 mekik cektimakşama fırsat bulursam gene cekicem bakalım
kız ben diyetteyim ama bi gelişme yokk yani varda enime doğru genişleme var delikafadulden
tübee deeee:1shok: genisledigin icin gayet neselisin bakiyorum:jeyyar:
afiyet olsun canım benim kaydirigubbakcemile5
nasıl gidiyor bakalım ?
Hakikaten simit günü herhalde, ben de kahvaltıda simit yedim kaydirigubbakcemile3 ama ben hep yarım simit yerim :icecream:
bayanlar göğüsleri küçülten bir diyet biliyor musunuz
:sm_cool:
yok anam ne neşesi yaa,aslında çok moralim bozuktaa deliliğe vuruyorum iştee:çok üzgünüm:
yok anam ne neşesi yaa,aslında çok moralim bozuktaa deliliğe vuruyorum iştee:çok üzgünüm:
mehaycim nbr bidenem nasilsin bakem gorusmeyeli
ben yine bugun fazla kacirdim oglen 3 dilim pizza yedim artik aksam yemem
zaten bi haftadir aksamlari hic yemiyorum ,cok iyi oluyo ,degilse aksam yesem kilo veremiyorum
valla canim karin agrisindan oluyorum yemek falan gormuyor gozum su an ...kahvalti bile yapmadim daha ben:çok üzgünüm: agri gecince birden herseye saldirmam insallah...aksamlari yememek iyide benim canim aksamlari yemek istiyor hep cayin yaninda anlarsinya:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?