Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

günaydın kızlar benim bu sabah ki menümde şöyle ilk kalkar kalmaz ılık elma sirkeli suyumu ictim ardından 1 salatalık 1 tane biber ( normalde hic sevmem bugün canım cok istedi) 1 tane haşlanmış yumurta 1 haftadır yemiyodum zaten kibrit kutusu kadar peynir 4 tane zeytin ve bir dilim kızarmış kepek ekmegi ve cay iciyorum şimdi küp şekerin yarısını kulanıyorum kızlar 2 böldüm :)

anlaşılan bugün SİMİT GÜNÜ arkadaşlar.... :sm_cool:

bende yarım yiyorum. sabah olduğu için farketmez çokk
kalan yarımı da akşama kadar lokma lokma bitiriyorum a.s

gunadin arkidislerrr
nasilsiniz bakem bugun ,hadi kilo bildirimine az kaldi ne alemde kilolar , birinci ikinci ve ucuncu olcak baklaim kim olcak ,pazartesi
ben artik aksamlari bisey yemiyorum yada yemege oturmuyorum sadece bikac atistiriyorum degilse veremiyorum kilo haftada bi kac kez spor yapiyorum yorgun olmadigim zamanlarda
simdide sabah kahvaltimi yaptim bi tane kuason bi bardak yesil cay
oglende ilmem ne yeriz

kızlar selam....

belki bana kızacaksınız ama sizler cok deneyimli oldunuz icin size danısıorum...2 kilo vermem lazım...ama beceremedim bi turlu...

asla yaglı kızartma yemem, cikolata ve tatlı sevmem, ekmek ile aram sadece pazar kahvaltılarında ıyıdır onun dısında sadece gunde 1 dilim kepekli ekmek yerim,ev yemeklerinde asla yag ve yaglı et kullanmam, abur cubur ile aram ayda 1 kere ıyı olur oda sadece bı avuc cekırdek ve 1-2 adet cipsten ibarettir ve her aksam 1 saat yururum..bulnar benim hayat tarzim...yıllardır bole beslenırım ama genede vucut tarzı olarak yaglıyım ve 2 kılo fazlam var....

ne onerirsiniz?

afiyet olsun canım benim kaydirigubbakcemile5

nasıl gidiyor bakalım ?

Hakikaten simit günü herhalde, ben de kahvaltıda simit yedim kaydirigubbakcemile3 ama ben hep yarım simit yerim :icecream:​

afiyet olsun canım benim kaydirigubbakcemile5

nasıl gidiyor bakalım ?

Hakikaten simit günü herhalde, ben de kahvaltıda simit yedim kaydirigubbakcemile3 ama ben hep yarım simit yerim :icecream:​

n&asil olsun canim iyi gidiyo ,biraz verdm ,pazartesi bekliyorum ,ogun bildirim gunumuz
sen nasilsin ,sende dikkat ediyosundur artik ,verdin kilolari
ne guzel simit yiyosunuz bizim o sansimiz yok turkiyenin herseyini cok ozledim ,bazen turk yerinden aliyorum ama turkiye gibi olmuyo

mehaycim nbr bidenem nasilsin bakem gorusmeyeli
ben yine bugun fazla kacirdim oglen 3 dilim pizza yedim artik aksam yemem
zaten bi haftadir aksamlari hic yemiyorum ,cok iyi oluyo ,degilse aksam yesem kilo veremiyorum

mehaycim nbr bidenem nasilsin bakem gorusmeyeli
ben yine bugun fazla kacirdim oglen 3 dilim pizza yedim artik aksam yemem
zaten bi haftadir aksamlari hic yemiyorum ,cok iyi oluyo ,degilse aksam yesem kilo veremiyorum

valla canim karin agrisindan oluyorum yemek falan gormuyor gozum su an ...kahvalti bile yapmadim daha ben:çok üzgünüm: agri gecince birden herseye saldirmam insallah...aksamlari yememek iyide benim canim aksamlari yemek istiyor hep cayin yaninda anlarsinya:jeyyar:

canim bneimya simdi regl sirasi sendemi uff ya sirayala hep
gecmis olsun bitanem bi tane ilac al degilse gecmiyo ,
bende hep once oyleydi
bu kayin,valideyle konusmayali o yapiyoduya yemegi bende oturmuyodum ,nerdeyse bi haftadir daha hic oturmadim alistim bende aksam yememeye, artik bundan sonrada yemem
zaten hic canim istemiyo ,seviniyorum valla yemiyorum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…