- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #10.721
canim benim insallah yakinca citiy citiy olucaksin ben sana inaniyorum..arada sana takiliyorum beni taniyorsun aslinda cok isterim zayiflamani amacim birbirimizi gaza getirip hedefe daha cabuk ulasmak..alonmiyorsundur umarim...aynen ole cnm ben 62,5da kalmıstım deevam edememıstım pek ramazanda ıstahım acılmıstı 63,5la hamıle kalmıstım 73le doğum sen hamıleyken gecmıstın benı bana da hep bole olur hamıleyken alamam sonrasında cokta yemem ole abartmam ama yerım ama alırım işte bak sımdı olduğu gıbı ama 2.de akıllandım tez davrandım gamzede 63dü kılom doğmustu gamze ben 76lara cıktım dusun ayyy ya bıde o kıloyla hamıle kalsaydım yuvarlnaarak gezedım sımddıde 80lerde kafayı yerdım amannn ıyı olmus da vermısım sımdıde vereyımde cıtır cıtır ıkı cocuk annesı olduğun bellı deıl dıyıp duruyolar 58olursam offf cıtıy cıty oluyum beaa hihi aama once 60 olmalıyım
ne kadar tatli yedin mesela CADIARZUhangi tatlidandiherkese slm
sabah şekersiz çay,1domates,1kk peynir,2dilim ekmek,4tane zeytin
ara-tutamadım kendimi tatlı yedim:kedi:
öğle-yemeyi düşünmüyorum tatlıyı çok kaçırdım
birazdanda yürüyüşe çıkıcm herkese kolayy gelsiin
aynen cnm yaa katılıyorum sana benım yaglar pek gorunmyuor bol gıyınıyorum ya ebnde de sorun o bol gıyındığım ıcın daha kılolu gorunuyorum onun ıcın cok verıp bol gıyınınce daha fazla gorunmemem lazım nasssı fıkır amma ???
ewet azmıne hayranım ama ıkı gundur bende de basladı ya su reglıye kadar bari devam etse ınsallah
nazlim arada bende kacirmiyorum degil ama sonra pismanlik o bicim tabi...bu ara kendimi cok azimli ve kararli gordum insallah bundan sonra boyle devam edicem...şakkıdıyaz geliyor yaglar kenarlardan cikinca disari cikmak istemiyor insan:smiley-cool: o yuzden benim mutlaka 60 kilo olmam lazim bu ayin sonuna sonra turkiyeye gitmeme 27 gun kaliyor ondada 57-58 olsam daha ne isterim....
tanıyorum tai cnmmmm onlar işin cilvesı bende ole takılıyorum ıste tanıyoruz artık bırbırımızı 3yıl oldu ya
60'ı geçtim bu kararlılkla 55bile bulursun bizde en başta o yok..isteyince nasıl kilo verilir azminle bizde görüyorz..ayy inşallah bizde verirzya boshayallersmile
merhaba kıslar geçmişi okudum tam yazacam net gitti aha dedim kaçmış gibi oldum neyseki hemen geldi
yaaa mehaycım yakalarım işte böyle dedikodu ha sempatiksalakcinni
kıslar sizi okuyunca bende hırslandım bu hafta enaz 1,5 kilo inşallah birazdan sauna eşofmanı giyip koşu bandında 1 saat yürüyecem akşamada parktaki aletlerde bakalım bu hafta en fazla kim verecek
TABİİKİİ BEEEEENNNNNN:lepi:
canim benim insallah yakinca citiy citiy olucaksin ben sana inaniyorum..arada sana takiliyorum beni taniyorsun aslinda cok isterim zayiflamani amacim birbirimizi gaza getirip hedefe daha cabuk ulasmak..alonmiyorsundur umarim...
bende 62 ile hamile kalip bulantilardan dolayi 5-6 ay felaketti cok zayiflamistim artik tartilmaya korkuyordum yine zayifladim diye ama sonra birden kilo aldim ama isteyrekti aslinda normalde 3 kilo alirken son aylarda bebek zayif olabilir diye korkup 2 sise pekmez ictim 1 ayda 6 kilo aldim:kedi:yoksa bende 71 kiloyu gecmezdim dikkatte etmedim zaten....ama dogumdan sonra cabuk dustum o kadarda pasta yedim hastanede kaldigim surede 3-4 gun hep pasta yedim yemek yerine yinede 69 dum eve geldigimdeboshayallersmile
ne kadar tatli yedin mesela CADIARZUhangi tatlidandisabah gayet iyiymis ama boyle devam et...a.s
:jeyyar:iyi fikir aslinda benim belim ince popo proplemi var bende..gerci oldu olasi var o cok zayifda olsam o kucucuk olmuyorb ir turluAllahtan basen yokkafamçokkarıştı
disli bir rakip gordum karsimda :jeyyar:dahada hirslandim olum orucumu yapsam ne:roflol::roflol:
2dilim baklava yedim ardından da ıspanaklı pasta yedim oda bidilimdi.sabah sabah canım istedi
merhaba kıslar geçmişi okudum tam yazacam net gitti aha dedim kaçmış gibi oldum neyseki hemen geldi
yaaa mehaycım yakalarım işte böyle dedikodu ha sempatiksalakcinni
kıslar sizi okuyunca bende hırslandım bu hafta enaz 1,5 kilo inşallah birazdan sauna eşofmanı giyip koşu bandında 1 saat yürüyecem akşamada parktaki aletlerde bakalım bu hafta en fazla kim verecek
TABİİKİİ BEEEEENNNNNN:lepi:
bende yediklerimi yazayım
kahvaltı-klasik kepek ekmeğiyle
ara-türk kahvesi
öğle-yoğurtlu karnıbahar bol pul biberli
ara-1 elma,1 portakal
akşam-fırında balık,bol salata
:jeyyar::jeyyar: hep berabermi yapsak ne sırnaşık şeysırnaşık şey
aynenya bende hırslandımhihoyyyt
senin menu tam benlik
baligada yogurtlu karnibaharada bayilirimmm:lepi:
gel beraber yiyelim a.s. tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?