Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

canim benim insallah yakinca citiy citiy olucaksin ben sana inaniyorum..arada sana takiliyorum beni taniyorsun aslinda cok isterim zayiflamani amacim birbirimizi gaza getirip hedefe daha cabuk ulasmak..alonmiyorsundur umarim...
bende 62 ile hamile kalip bulantilardan dolayi 5-6 ay felaketti cok zayiflamistim artik tartilmaya korkuyordum yine zayifladim diye ama sonra birden kilo aldim ama isteyrekti aslinda normalde 3 kilo alirken son aylarda bebek zayif olabilir diye korkup 2 sise pekmez ictim 1 ayda 6 kilo aldim:kedi:yoksa bende 71 kiloyu gecmezdim dikkatte etmedim zaten....ama dogumdan sonra cabuk dustum o kadarda pasta yedim hastanede kaldigim surede 3-4 gun hep pasta yedim yemek yerine yinede 69 dum eve geldigimdeboshayallersmile
ne kadar tatli yedin mesela CADIARZUhangi tatlidandisabah gayet iyiymis ama boyle devam et...a.s

:jeyyar:iyi fikir aslinda benim belim ince popo proplemi var bende..gerci oldu olasi var o cok zayifda olsam o kucucuk olmuyorb ir turluAllahtan basen yokkafamçokkarıştı

60'ı geçtim bu kararlılkla 55bile bulursun bizde en başta o yok..isteyince nasıl kilo verilir azminle bizde görüyorz..ayy inşallah bizde verirzya boshayallersmile

merhaba kıslar geçmişi okudum tam yazacam net gitti aha dedim kaçmış gibi oldum neyseki hemen geldi
yaaa mehaycım yakalarım işte böyle dedikodu ha sempatiksalakcinni
kıslar sizi okuyunca bende hırslandım bu hafta enaz 1,5 kilo inşallah birazdan sauna eşofmanı giyip koşu bandında 1 saat yürüyecem akşamada parktaki aletlerde bakalım bu hafta en fazla kim verecek
TABııKıı BEEEEENNNNNN:lepi:

60'ı geçtim bu kararlılkla 55bile bulursun bizde en başta o yok..isteyince nasıl kilo verilir azminle bizde görüyorz..ayy inşallah bizde verirzya boshayallersmile

ayy agzindan bal damliyor resmenŞeniz insallah..ama ben 57 kilodan sonra cok zor zayifliyorum boyum 1.70 ondan sanirim yag azaldikca kilo vermekte zorlasiyora.s
sende olursun tatli yemezsen tabi...benimde canim istiyor baklava falan ama yemiyorum sende yeme bu son olsun tamammi??şutarafagitti

disli bir rakip gordum karsimda :jeyyar:dahada hirslandim olum orucumu yapsam ne:roflol::roflol:

kizlar ben 2 hafta once 63.1 gormustum gecen hafta geri aldim abur cubur yuzunden 63.8 olmustum cizelgeye bakmayin onceki haftanin o..bakalim 63.8 den kaca dusmus olucam bu hafta....61.8 olsam ne iyi olur:))

2dilim baklava yedim ardından da ıspanaklı pasta yedim oda bidilimdi.sabah sabah canım istedi

bende yediklerimi yazayım
kahvaltı-klasik kepek ekmeğiyle
ara-türk kahvesi
öğle-yoğurtlu karnıbahar bol pul biberli
ara-1 elma,1 portakal
akşam-fırında balık,bol salata

kizlar oglum uyandi acikmis onu yedireyim sonra arkadasimla kahve iceriz sonra evi toplayip esimi kaldiririm alisveris icin a.s

belki yarina kadar giremem alisveris sonrasi birsuru is cikiyor cunu yemekti bulasikti derken aksam olur sonrada benimki zapteder burayi:a015:

aynenya bende hırslandımhihoyyyt

ayy semposumda gelmis selam canim
ama cikmam lazim vakit tamamm:a015:
muhabbetin en koyu yerinde size hoscakalin demek zorundayim:asigim:
haa bu arada ben yokken cok hirslanmayin heeee:roflol:sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…