Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

1 dilim baklava 150 kaloriymis canim pasta ne kadar onu bilmiyorum ama
baklava cok olmamista pastayi yemeseydin keske:1no2:

yemeseydim ii olurdu ama benimde sorunm bu yedimmi çok yiyorum yani önümde varsa o az yiyp çekilemem yedikten sonrada keşke yemeseydim falan işte kararlılk yok..neyse bu hafta daha çok dikkat edicm artık

ben ancak olum orucuna girersem heralde hirsli olmus olcam veremiyorum ,oyuzdende fazla gelmiyodum buraya
dun biraz fazla kacirdim mangal yapmistik ,ama u hafta toplucam insallah kendimi

ben ancak olum orucuna girersem heralde hirsli olmus olcam veremiyorum ,oyuzdende fazla gelmiyodum buraya
dun biraz fazla kacirdim mangal yapmistik ,ama u hafta toplucam insallah kendimi

aynen bende öyle canım ancak aç kalarak verebiliyorum işte oda iyi olmuyor bıraktığın anda hemen geri alıyosun en iyisi yavaş yavaş vermek

iste yavas yavas ancak oyle gidiyo ,inan acsamlari karnim gurular sabah kalkinca kilo ayni
suyulu gunluk 1,5 litre iciyorum ama spor yapmaiyorum ayak parmagimin ustune basamiyorum cok agriyo oyuzden sporda kaliyo
haftada bikac yuz gr bile versem yerde onuda vermiyorum

kızlarr 1 buçuk saat sporumu yaptım.eve geldim kahvaltımı yaptım.yarım salatalık bir küçücük domates 2 kk peynir 2 bardak çay ama kalorisiz tatlandırıcı kullanıyorum.hee kahvaltıdan önce de bir bardan bitki çayı

ayyy ıkı dakka ahmet keremı mıncıkladım almıs basınızı gıtmıssınız ama cıkmam lazım benımde oğlusum uyandı benımde doyurcam onnu ben yıcem falan aksama kadar arada gırerım yıne

ii aman dıkkat et gerısı gelmesın sakıın

60'ı geçtim bu kararlılkla 55bile bulursun bizde en başta o yok..isteyince nasıl kilo verilir azminle bizde görüyorz..ayy inşallah bizde verirzya boshayallersmile

ayyy insallah cnm ya

eveta.s cokta seviyorum ben seni kizzŞeniz

bend eole cnm cok saol bende senı sevıyorum aşkuuuummm

yuryur yuru walla ablacım az kalmıs senın zaten ne varki surda???

2dilim baklava yedim ardından da ıspanaklı pasta yedim oda bidilimdi.sabah sabah canım istedi

oyyyy one kız ole pasta cok olmus bence

tmm cnm yrn sabhaa gorusuruz ıns.

:jeyyar::jeyyar: hep berabermi yapsak ne sırnaşık şeysırnaşık şey

ayy yapalım yapalım anca ıstee

iyi o zaman hadi bakalim once kim olcek:roflol::roflol::roflol:

ben olmek ısteım once gecen muslı yedımı gorunce kayınvaldem one be yemeden ac kal ondan ii ınsan da agız damak tadı olması gerek demesınmı ühühühühühü ama n dedım knedıkendıme hihihi olurum bende

slm kizlar nasilsiniz gorusmeyeli
son gaz diyete devam insallah
evet mehay ben geldim ama sen gidiyosun heralde

h.g cnm

yemeseydim ii olurdu ama benimde sorunm bu yedimmi çok yiyorum yani önümde varsa o az yiyp çekilemem yedikten sonrada keşke yemeseydim falan işte kararlılk yok..neyse bu hafta daha çok dikkat edicm artık

ınsallah hade bakem

kıs size yazık çok gençsiniz önce ben :roflol::roflol:

pesınden gelıyorum o zmn ablacım bunlar benden kucukler wwallah

aramıza hoş geldin mervecim vereliniortak
tebrik ediyorum çok iyi başlamışsın bende şimdi sauna eşofmanıyla yürüyecem
canım tatlandırıcı kullanmamanı öneririm uzun süreli kullanımlarda birçok yan etkisi çıkıyor :uhm:

ben sekersiz hayatta icemiyorumya okdar diyet yaptim yesil caylari sekersiz ictim alisamadim azda olsa yine atiyorum uan esmer seker kullaniyorum beyazdan daha saglikli

once cok yesil cay iciyodum ,midem cok kotuydu doktora gittim doktor yasakladi

ben eczacı b tanıdıga sordum iyice.bu diğerlerine nazaran daha pahalı bişey ve yan etkisi yokmuş.ama ben zayuıflayana kadar kullancam sadece zaten.ve yavaş yavaş şekeri azaltıyorum.tatlandırıcının bir tanesi 1 çk şekermiş.ben 2çk kullanırdım ama şimdi kocaman kupaya bile bi tane atıyorum.böle böle bırakam inşiallah

cıkmak ıstıyorum ama cıkamıyoum yemeğımızı yedık oğlusumla geldık gerı bır porsiyon mercımek corbası bır porsıyon sarımsaklı yoğurtlu mantar yedım geldım hee yrm kepek ekmek bıde :)
aksamı dusunmedım henuz ama arada yoğurt yıcem ıcıne de cılek atıcam bakalım

insallah birakirsin merve ben cok denedim tatlandirici ama birakamadim tamamen
tatlandiricinin zararlari olur diye mecbur simdi esmer seker kullaniyorum zaten yine az atiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…