- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #10.741
1 dilim baklava 150 kaloriymis canim pasta ne kadar onu bilmiyorum ama
baklava cok olmamista pastayi yemeseydin keske:1no2:
iyi o zaman hadi bakalim once kim olcek:roflol::roflol::roflol:
slm kizlar nasilsiniz gorusmeyeli
son gaz diyete devam insallah
evet mehay ben geldim ama sen gidiyosun heralde
sempatiğim çizelgeni nasıl yapıştırıyosun
bende aynı siteden yaptım ama kabul etmiyor
ben ancak olum orucuna girersem heralde hirsli olmus olcam veremiyorum ,oyuzdende fazla gelmiyodum buraya
dun biraz fazla kacirdim mangal yapmistik ,ama u hafta toplucam insallah kendimi
ablam benim pro kart varya oyuzden imza bolumune ekledim
cizelge bolumunde tek adresten yani sizinkinden kabul ediliyo
malesef sizinki olmuyo
kizlar simdi arkadasim kahveye geliyor croissant larla birlikte 1 tane yiycem oglende zaten corbayi ekmeksiz yiycektim ekmek yerine yemis olurum...
ohhh afıyet olsun cnm ama cok kacırma sakın
http://www.pozcafe.net/pics/croissant.jpg bir tanesi 100 kaloriymis bildigime gore...
60'ı geçtim bu kararlılkla 55bile bulursun bizde en başta o yok..isteyince nasıl kilo verilir azminle bizde görüyorz..ayy inşallah bizde verirzya boshayallersmile
eveta.s cokta seviyorum ben seni kizzŞeniz
merhaba kıslar geçmişi okudum tam yazacam net gitti aha dedim kaçmış gibi oldum neyseki hemen geldi
yaaa mehaycım yakalarım işte böyle dedikodu ha sempatiksalakcinni
kıslar sizi okuyunca bende hırslandım bu hafta enaz 1,5 kilo inşallah birazdan sauna eşofmanı giyip koşu bandında 1 saat yürüyecem akşamada parktaki aletlerde bakalım bu hafta en fazla kim verecek
TABİİKİİ BEEEEENNNNNN:lepi:
2dilim baklava yedim ardından da ıspanaklı pasta yedim oda bidilimdi.sabah sabah canım istedi
kizlar oglum uyandi acikmis onu yedireyim sonra arkadasimla kahve iceriz sonra evi toplayip esimi kaldiririm alisveris icin a.s
belki yarina kadar giremem alisveris sonrasi birsuru is cikiyor cunu yemekti bulasikti derken aksam olur sonrada benimki zapteder burayi:a015:
:jeyyar::jeyyar: hep berabermi yapsak ne sırnaşık şeysırnaşık şey
iyi o zaman hadi bakalim once kim olcek:roflol::roflol::roflol:
slm kizlar nasilsiniz gorusmeyeli
son gaz diyete devam insallah
evet mehay ben geldim ama sen gidiyosun heralde
yemeseydim ii olurdu ama benimde sorunm bu yedimmi çok yiyorum yani önümde varsa o az yiyp çekilemem yedikten sonrada keşke yemeseydim falan işte kararlılk yok..neyse bu hafta daha çok dikkat edicm artık
kıs size yazık çok gençsiniz önce ben :roflol::roflol:
kızlarr 1 buçuk saat sporumu yaptım.eve geldim kahvaltımı yaptım.yarım salatalık bir küçücük domates 2 kk peynir 2 bardak çay ama kalorisiz tatlandırıcı kullanıyorum.hee kahvaltıdan önce de bir bardan bitki çayı
aramıza hoş geldin mervecim vereliniortak
tebrik ediyorum çok iyi başlamışsın bende şimdi sauna eşofmanıyla yürüyecem
canım tatlandırıcı kullanmamanı öneririm uzun süreli kullanımlarda birçok yan etkisi çıkıyor :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?