Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

evet hatırladım seni princess of rain. güzel paylaşımlarımız olsun İnşaAllah...

slm kızlar nasılsınız?
sbh:ceyrek kepek ekm1zytn hepsınden bır ıkı catal domates salatalık beyaz peynır kasar peynır az az hepsınden yesıl cayım ve bol maydonoz

ara da bol su cnm hıc bısey ıstemıyor oğlen de müsli dusunuyorum aralarda galeta ve yoğurt dusunuyorum aksam yemegıme karar vermedım belkı corba ve salata olabılır

insallah cocostarcigim

iyim nazlim sen nasilsin ohh kahvaltilar yapilmis benim canim hic istemiyor biraz rahatsizim acaip oksuruyorum ya icim yaniyor sanki

bende sabah sicak sut isittim icine biraz bal karistirdim.bir kac parca ekmek atip yedim oyle sicak sicak....

ya kızlar bişi sorucam bu bberiye yada lahana yağını kullandınızmı ben şuan yeşil çay ve sinamekiyi karıştırarak içiorum biberiye çayı içen varmı

ben bu sabah işe gelirken poğaça yedim ama bugünden sonra poğaçaya son veriyorum kısmetse

poğaça çok etkilio canım diyeti özellikle sıcaksa hemen kilo yapıo bende minik poğaçalardan her sabah 5 tane kesin yiiyodum ama artık onun yerine yarım yaprak galete yiyiorum sbah arkdaş yiyordu dayanamadım minik bir poğaçanın yarısını aldım bir lokmadı zatii bu arada ben bu çizelgeyi yine değiştiremiorum ya deliricem herşeyi ayarlıorum kilo kaybımı gösterio ama kaç kilodan kaça inmek istediğimi sölemio bıktım bunda yaaa

sempatim cnm gecmıs olsun

dilekcim bak doktorum proğramının nette adresı ne ender saracın cok gzl bı cayı var emmzırdığımıcın ben ıcemıyorum oncekı yıl ben cok etkısını gormustum bu yıl ıcemıyorumyavas yavas gısıyor onunla cok gzl hızlı vermıstım ben

evet poğaça çok çok yağlı ve sabahları yakınımızdaki bir pastaneden sıcak sıcak alıyorum. Buna hemen bir dur demem lazım.. bend e kilo çizelgesi yapsam mı acababilmiyorumkismile

nazlibahar hangi çay o? tarifini verebilir misin?

baktımda dondurma değerlerini ve yaz çorbası tarifini vermiş çayı bulamaıdm

kilo vermeye çaylarında etkisi çok biberiye ve kayısı çayının sindirem çok ii geldğini biliorum ama henüz ikisinide almadım bi çarşıya gidiyim kullanıp etkilerini paylaşırım şuan 1 tatlı kaşığı yeşil çay şle birbirle bir tutamdan az sinamekiyi bir kupa kaynar suda demleyip süzüp içiorum baya faydasını gördüm sindirim problemi olanlara tavsiye diorum

slm kizlarr nasilsiniz of sonunda geldim ve hatta gidiyorum :)
biliyosunuz annamler vardi ve evde tam 10 kisiydik yatmayla birlikte ,gez ye ic ev temizle yemek hazirla
simdi kimse yok bende hazirlap ise gitcem
bildirime gelince cok ozur dilerim bir dk bile vaktim yoktu ,hem bilgisayar dayimdaydi

benimù kiloya gelince malum o kargasada tartilaadim ama aldim sanirim kilom ancak 62 olmustur yine

ama turkiyeden geldi artik ilaclarim ilk hastaligimla birlikte baslicam insallah

vz suan hemen cikmak zorundayim kusura bakmayin
obur haftalarda tamemn yanliz kalcam kaynanmlarda gidiyo
ohh ne guzel rahatca sporda yaparim

sizlerde masallah ne guzel vermisiiz ben bi baslayamadim ,insallah su hapla birlikte veririrm biraz

banami dedin canim gecmis olsun diyebilmiyorumkismile

cocstar bence hemen yap acaıp motıve edıyor

yaptım bile:)) ama sadece ticker factoryden kabul etti. diğer siteleri neden kabul etmiyor acaba..

ok teşekkürler. bu arada bebeğin kaç aylık, Allah bağışlasın. geçen sene bu zamanlarki halim aklıma geldi:)

selam sympatique, beni hatırladın mı? buralara geçtiğimiz yıl yolum düşmüştü :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…