- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #11.121
merhaba cocostar hosgeldin gecen senede gelmistim buraya guzelde paylasim yapiyordun.insallah bu seferde guzel paylasimlar yaparsin kilo bildirme gunleri cumartesi canim.hergunde ne yedigini ne spor yaptigini yazacaksin bu kadar canim.tekrar hosgeldin.
ben bu sabah işe gelirken poğaça yedimama bugünden sonra poğaçaya son veriyorum kısmetse
poğaça çok etkilio canım diyeti özellikle sıcaksa hemen kilo yapıo bende minik poğaçalardan her sabah 5 tane kesin yiiyodum ama artık onun yerine yarım yaprak galete yiyiorum sbah arkdaş yiyordu dayanamadım minik bir poğaçanın yarısını aldım bir lokmadı zatiibu arada ben bu çizelgeyi yine değiştiremiorum ya deliricem herşeyi ayarlıorum kilo kaybımı gösterio ama kaç kilodan kaça inmek istediğimi sölemio bıktım bunda yaaa
sempatim cnm gecmıs olsun
dilekcim bak doktorum proğramının nette adresı ne ender saracın cok gzl bı cayı var emmzırdığımıcın ben ıcemıyorum oncekı yıl ben cok etkısını gormustum bu yıl ıcemıyorumyavas yavas gısıyor onunla cok gzl hızlı vermıstım ben
dilekcim bak doktorum proğramının nette adresı ne ender saracın cok gzl bı cayı var emmzırdığımıcın ben ıcemıyorum oncekı yıl ben cok etkısını gormustum bu yıl ıcemıyorumyavas yavas gısıyor onunla cok gzl hızlı vermıstım ben
nazlibahar hangi çay o? tarifini verebilir misin?
cocstar bence hemen yap acaıp motıve edıyor
cnm benımkı 5li caydı bgn farklı bı bıtkıyle yıne verdı şimdi baktım da nete henuz vermemısler verınce yazarım yenısını cnm
belkı bende gunde bır fıncan olatrak basladım hazıran ayında
slm kizlarr nasilsiniz of sonunda geldim ve hatta gidiyorum :)
biliyosunuz annamler vardi ve evde tam 10 kisiydik yatmayla birlikte ,gez ye ic ev temizle yemek hazirla
simdi kimse yok bende hazirlap ise gitcem
bildirime gelince cok ozur dilerim bir dk bile vaktim yoktu ,hem bilgisayar dayimdaydi
benimù kiloya gelince malum o kargasada tartilaadim ama aldim sanirim kilom ancak 62 olmustur yine
ama turkiyeden geldi artik ilaclarim ilk hastaligimla birlikte baslicam insallah
vz suan hemen cikmak zorundayim kusura bakmayin
obur haftalarda tamemn yanliz kalcam kaynanmlarda gidiyo
ohh ne guzel rahatca sporda yaparim
sizlerde masallah ne guzel vermisiiz ben bi baslayamadim ,insallah su hapla birlikte veririrm biraz
sempatım sen mısafırlerıne bak ılgılen gıdınce onlar devam ederız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?