- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #11.141
banami dedin canim gecmis olsun diyebilmiyorumkismile
amin cnm heomızın yavrularını Allah uzun omu r versın onlara mutluluk huzur sıhhat versın
cocostar evet canim hatirlamazmiyim hic :) bizimde hep yolumuz dusuyo baksana burdan cikmiyoruz
sendemi aynen devamsin bizim gibi :)
cocostar senin çizelgede benimki gibi olmuş snaırım bugün sorun avr yoksa doğru yapıorum nese bende o halini koyim barii
cnm bebegım 10aylık bıde 6yasında kzıım var
verir bende yan gelip yatarak ve sürekli yemek yiyererek kilo vermek isteyenlerdendim ama 1,5 ayda 5 kilo verdim ki bana göre çok büyük bir niemetsende dene canım verirsin eminim ben etrafımdakilerle idaaya girereik inada bindirerek ve büyük bir kararlılıkla başladım 74 kilodum şuan 69 kiloyum belimden ve kalçamdanda 5 er cm gitti
bu arada sabah bi şrksiz çay minik bir poğaca yedim
arada müsli yicem
öğle yemekte ne varsa artık
aynen işte bende onlardanım.hamile kalmadan önce vermem gerek en az 10-12 kg bu kilo ile kalamam hamile ama ben bu cümleyi yaklaşık 7-8 aydır kuruyorum.kaydirigubbakcemile3icraat yok anlıycağın
iyim nazlim sen nasilsin ohh kahvaltilar yapilmis benim canim hic istemiyor biraz rahatsizim acaip oksuruyorum ya icim yaniyor sanki
bende sabah sicak sut isittim icine biraz bal karistirdim.bir kac parca ekmek atip yedim oyle sicak sicak....
7-8 aydır bu cümleyi kuracağına bişiler yapmış olsaydın çoktannn vermiştin kiloalrını benim bel 82 kalçada 112 di kilom 74dü başladığımda birbuçuk ay önce ama şuan kilom 69 belim 77 kalçamda 107 ne yapıorum peki beyaz ekmeği kolayı çekrideği tamamen kestim arada bir dilim çavdar ekmeyi yiorum bazan acıcık çikolata kaçamakalrı yapıorum yeşil çay içiorum yediklerimi yarım porsiyone indirdim önceden 2 öğün yemek yerdim şimdi aralarla beraber 5e çıkardım akşamları evde yada parkta spor yapmaya başladım baya faydasını gördüm dahada devam edicem tavsiye ediorum şekerimopuyorumnanaktan
sizinle motive oldum inanın
ben geçen sene doğum kilolarımı vermiştim şükür. ancak bu kış önüme ne gelirse yedim. ama öyle böyle değil... hele o çikolata gofret ve yaşpastanın haddi hesabı yok. neyse ki bir baktım gidiyor hemen dur demem gerekti. sizlerle ben de vereceğim İnşaAllah
zaten önemli olan durrr diyebilmek sen bunu başarmışsın
eskidende tecrübelisin hemen motive olup vereceğine eminim
kolay gelsin opuyorumnanaktan
slm kızlar nasılsınız?
sbh:ceyrek kepek ekm1zytn hepsınden bır ıkı catal domates salatalık beyaz peynır kasar peynır az az hepsınden yesıl cayım ve bol maydonoz
ara da bol su cnm hıc bısey ıstemıyor oğlen de müsli dusunuyorum aralarda galeta ve yoğurt dusunuyorum aksam yemegıme karar vermedım belkı corba ve salata olabılır
tesekkur ederim nazlim sagolasin canim bu arada mehay nerde bugun hic damlamadi buraya emremi hasta acaba?
ewet emreyle ılgılı olabılır uyutunca kesın ugradrdı cunku ya da onuda alıp dısarı cıkmı s olabılır hava nasıl ki oralarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?