- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #11.081
ama cidden burayı herkese tavsiye ediyorum.çünkü çok pis motive oluyo insan sempatiksalakcinni bu arada seni tebrik ediyorum mehay.iyi kilo vermişsin.birincisin kutlarım :lepi:
olsun canım sen spor yapamıyosun bildiğim kadarıyla.yine de çok güzel gitmiş yerimseniben ben senin 68 oldugun zamanları hatırlıyorum o zamanlarda burdaydım işte
slm..ben yeni üyeyim..birlikte zayıflamak istiyorum grubu galiba..ticker nasıl yaptınız..çok sevdim tickerlarınızı..bilmiyorumkismile
kızlarr kendime bi çay yaptım ıımm dillere destan :dance: 10 çeşit ot attım içine onu içince ne hale gelirim bilemiyorum yani.wc den çıkamayabilirim sabahki içtiklerim etkisini gösterdi de :teytey: :hooray:
gunaydin kizlar geciktim baya yeni kalktim ondan 65.5 ten 64.5 olmusum oh kacamaklarim olmasaydi dahada verirmiydim acaba? mehay bende dun 1 dilim borek yemistim ama yazmaya utanmistim.
henuz kahvaltimi yapmadim ama ekmek yemem lazim kabizlik basladi. guzel bir kahvalti hazirlayip yiyececim sonrada gezmeye gidecegiz bol bol yuruyus yani optum herkesi iyi hafta sonlari...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?