Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ama cidden burayı herkese tavsiye ediyorum.çünkü çok pis motive oluyo insan sempatiksalakcinni bu arada seni tebrik ediyorum mehay.iyi kilo vermişsin.birincisin kutlarım :lepi:

olsun canım sen spor yapamıyosun bildiğim kadarıyla.yine de çok güzel gitmiş yerimseniben ben senin 68 oldugun zamanları hatırlıyorum o zamanlarda burdaydım işte

olsun canım sen spor yapamıyosun bildiğim kadarıyla.yine de çok güzel gitmiş yerimseniben ben senin 68 oldugun zamanları hatırlıyorum o zamanlarda burdaydım işte

ayy hatirlatma hic akannehirben coktan unuttum o gunleri:jeyyar: yeni dogum yapmistim kendimi cok sisman hissediyordum:çok üzgünüm: simdi cillop gibiyim:jeyyar:dahada olucam:dance::teytey:

slm..ben yeni üyeyim..birlikte zayıflamak istiyorum grubu galiba..ticker nasıl yaptınız..çok sevdim tickerlarınızı..bilmiyorumkismile

gunaydin kizlar geciktim baya yeni kalktim ondan 65.5 ten 64.5 olmusum oh kacamaklarim olmasaydi dahada verirmiydim acaba? mehay bende dun 1 dilim borek yemistim ama yazmaya utanmistim.

henuz kahvaltimi yapmadim ama ekmek yemem lazim kabizlik basladi. guzel bir kahvalti hazirlayip yiyececim sonrada gezmeye gidecegiz bol bol yuruyus yani optum herkesi iyi hafta sonlari...

kızlar sabah kalktım sinamekili çay yaptım içtim peşindende bitki çayımı içtim.sonra kahvaltı hazırlarken bi tatlı kaşığı ruşeym yedim kahvaltıda 2 kk peynir bi küçük domates yarım salatalık bir yaprak göbek 2 bardak şekersiz çay.

öğlen oldu zaten kahvaltıyı yapana kadar =) bir iki saat sonra biraz erik yerim arada bitki çaylarımı içcem.ömer çoşkunun 21 günlük diyetinin otlarını aldım içim dışım ot oldu kafamçokkarıştı ama çok zinde hissediyorum kendimi.bu hafta herkesi geçcem görürsünüz sırnaşık şeydelikafadulden:içelim:

kızlarr kendime bi çay yaptım ıımm dillere destan :dance: 10 çeşit ot attım içine onu içince ne hale gelirim bilemiyorum yani.wc den çıkamayabilirim sabahki içtiklerim etkisini gösterdi de :teytey: :hooray:

1 dilim yemissin utanmissin:roflol: ben 3 dilim yedim ve yazdim arsizim bensempatiksalakcinni

Haftalik diyet yarisindakilerin listesi

topraksuu. ................62 ............61.5 .........500 gr vermisalkisalkisalkis
mehay.......................63.8..........62.7......... 1.1 gr vermisbuyrunnnnnnnnn
sympathique..............62.............61.5............
princess....................65.5............64.5..........1 kilo vermisalkisalkisalkis
kvsr..........................63.5.............??...........
nazlibahar..................67...............66...........1 kilo vermisalkisalkisalkis
oskecik.....................67...............66............1 kilo vermisalkisalkisalkis
dilek7801...................70...............69............1 kilo vermisalkisalkisalkis
merve_52...................yeni yarismaci..............88

Kizlar inanilmaz ama gercek herkes birinci bu hafta:hooray::hooray:

kahvaltıdan sonra bitki çayımı içtim ve bir porsiyon erik yedim :lepi: akşama zeytinyağlı fazulye var çorba var.çorba içmek stemiyo canım fasulye yicem şekersiz çayımıda içerim.belki salata yerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…