Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızlarr akşam yemeği olarak sadece 2 tabak fasulye yedim.o yüzden çorba falan içmedim bir lokma ekmek bile yemedim.sinameki çayımıda yaptım içcem şimdi.

bende öğle büyük kase ezogelin çorbası içtim
akşamda fırında levrek,salata,roka yedim
birazdanda az şekerli siyah çayımı içecem
herkes kilo vermiş ne güzel
ben az verdim ama olsun hiç verememekten iyidir
şekerler hepinizi tebrik ediyorumkaydirigubbakcemile5 aynen devam
sakın haftaya almış olarak bildirim yapmayın klava:
herkese iyi haftasonları diliyorum opuyorumnanaktan

ay ay ay ne güzel bi taboldur buuu opuyorumnanaktanafferin bizeee kaydirigubbakcemile5buara ben akşam menümü söyleyim 1 tabak tavuklu çorba ekmek yok yanına büyük tabak salata geç yedim bi tek sorun o :bbo: ama salıya kadar 65 olmalıyım çok hırs yaptım guclubacismile

selam kizlar bugunun kahvaltisini yazmicam biraz fazla kacirdim.

ara ogun meyve yedim

aksamda 2 tane tavuk cop sis yedim firinda grilledim.

yanina bir dilim ekmek bir tatli kasigi mayonez ve bol yesillik bir bardakta gazoz ama yuruyusumude yaptim bugun oh herkese iyi aksamlar...

2haftadır geç bildiriyrm k.b cmrtsleri giremiorm bende 1 kilo vermişm ama listede yanlış olmş o 63kiloyu 5kilo diyetinde vermiştm onun ardından fazla kaçırdım için tekrr 65 kilo oldum geri aldım yani başlangıç kilom65 bu hafta 1 kilo vermişim 64 kilodayım şuanda.herkes vermiş bu hafta ha

buarada bugünkü menm
sabah öğleye doğru yaptım kahvaltıyı ılık su yine.2kk peynir 4tane zeytin,2salatalık,1domates 1dilim kepek ekmek,2br şekersiz çy,patates salatası
ara-egzersiz meyve,1lt su içtim çok ii oluo 1saatte yürüyüş
akşam-şehriye çorba,1kase ayran,1kase tavuklu pilav fazla kaçırdım ardından egzersiz yaptım.yatmadan önce yarım saat daha egzersiz yapıorum

herkese gunaydın işte gerı geldım :)))

dun pat dıye apar topar ıstanbula gıttık esımle anıden aradı cocukalrı babanneye bıraktık ıst. kazan bız cay kasığı saat 12 bı cıktık gece 12de geldıkhıc oturmadan sureklı gezdık tempolu bır yuruyus oldu her yanım agrıyor ama cok gzl bır gundu
dun sabh:2börek banımlık recel yesıl ca
ara yok bol yuryus
öğlen :bır dılım börek
4-5gıbı balık ekmek yrm cola
araşlarda bısı yok gezmekten 2,5lt. su tuketmısım o ii oldu ama yıne bol yruryus
aksam:bır dondurma ardından yıne yuryus tempolu bır sekılde
ayyy gene ii tutmusum kendımı ya gelınce de sırkelı suyumu ıctım sbh aksam devam edıyorum ve gercekten işe yaradğını dusunuyorum
bu hafatas anırım daha gzl verıcem cunku bu sbh kalktığımda tartı bıraz daha düşük gosterdi

hee bu arada bırıncımızı tebrık edıyorum
ıkıncılermızıde cok gzl bır haftaydı hepımız cok gzl vermısı z ınsallah bu hafatada aynı sekılde gecer

şimdi kahvaltı hazırlamaya ben zaten kımsecıkelr yok bgn oğleden sonra da pıknığe gıdıcez sanırım kendımı ona gore ayarlamm lazım

gzl bır pazar olması dıleklerımle ....

günaydın arkadaşlar.... kahvaltı menümcokacimcoook bol malzemeli salata 1 kk peynir 2 kaşık melemen 5 yeşil zeytin 1 bardek şekersiz çay 1 dilim kepek ekmeği...bilen bilir benim aram yok bol bol su ve bitki çayı varyerimseniben...akşama pilav yoğurt... salı günü 65 olmayı hedefliyorum çok hırslıyım çooooooooooooookkkk... guclubacismileÇok üzgünüm çoook

selam kizlar nasilsiniz??
bende dun aksam 2 tane cop sis yedim 3 kasik pilav ve salata

bu sabah 3 dilim ekmek 4 zeytin 1 kk peynir 2 dilim salam yedim....

gunaydin kizlar

bugunku sabah kahvaltim 2 dilim ince beyaz ekmek kepek ekmegi almayi unuttum bu hafta
1 bicak ustu recel ve beyaz surme peynir 5-6 kup dogranmis hollanda peyniri, 2 adet yesil zeytin ve bol bol domates salatalik

4-5 tatli kasigi cilekli yogurt bu kadar ara ogundede meyve yerim aksama daha belli degil ne yiyecegim belki arkadaslara gidebiliriz.

iyi gunler herkese.................

günaydın kader ortaklarım benim Şeniz bu sabah bir bardak karışık hemde karmakarışık bitki çayımı içtim :) sonra 1 kk peynir bir salatalık ve bir domates 2 bardak şekersiz çay.ekmek yemedim.2 saat sonra falan pikniğe gitcez.et yemiyorum zaten.salata falan yerim.dayanamayıp kola içerim eminim :) ama bol bol atlayıp zıplarım akşam gelince bişe yemeye halim kalırmı bilmem.bitki çayımı falan içerim belki meyve yerim bu günümü böle tamamlarım.kaçamaksız pazarlar diliyorum bitanelerim kaydirigubbakcemile3

sbh gerceı pek sabah deıldı pazar olunca bıraz kahvaltımız gecıkıyor
yesıl cay 2zeytn yrm kk peynır ve patetes kızartması ekmek yemedım hıc b arda oglen gume gıdıyor ıkı ara yapıcam bırınde elme bırın de galeta yerım aksma da bıber dolması corba yemeyı dusunuyorum

merhaba kıslar a.s.
sabah-öğle(haftasonları genelde böyle oluyor) klasik kahvaltı,2 dilim kepekli ekmekle
ara-1 muz
ara-nescafe
akşamda-çorba,1 tabak yeşil fasulye(susuz)
siyah çay(az şekerli)

herkese ii akşamlar.
sabah-ılık su
2br şekersiz çay,2kk peynir,2diim ekmek,2salatalık bugün hep ikiden gittm ha.ardından sirkeli su
ara-egzersiz
öğle-yağsız yoğurtlu makarna
ara-1saat yürüyüş
akşam-çok az pilav,çorba yoğurt ardından yine sirkeli su.

bende ıkındı ıkıncı arada :sutlaç
aksam:azcık corba azcık yesıl fasulye 3tane dolma bıber yrm da kepek ekmek
arkdasa gectım neskafe yanında bır tane ekler
sodamı ıctım sımdı 4tane yulaflı bıskuvı ardından sırkemı ıcıcem

ayyy bgn baya yenmısım ama reglı donemım benı ble yapıyor

sizce iradesi 0 olan biri 3-4 ayda 10-12 kg verebilir mi?bu kişi ben oluyorum:)

verir bende yan gelip yatarak ve sürekli yemek yiyererek kilo vermek isteyenlerdendim ama 1,5 ayda 5 kilo verdim ki bana göre çok büyük bir niemet sende dene canım verirsin eminim ben etrafımdakilerle idaaya girereik inada bindirerek ve büyük bir kararlılıkla başladım 74 kilodum şuan 69 kiloyum belimden ve kalçamdanda 5 er cm gitti

bu arada sabah bi şrksiz çay minik bir poğaca yedim
arada müsli yicem
öğle yemekte ne varsa artık

merhaba cocostar hosgeldin gecen senede gelmistim buraya guzelde paylasim yapiyordun.insallah bu seferde guzel paylasimlar yaparsin kilo bildirme gunleri cumartesi canim.hergunde ne yedigini ne spor yaptigini yazacaksin bu kadar canim.tekrar hosgeldin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…