Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızlarr herkese tünaydın... güzel bi güne başladım sabah kalktım tam 2 saat sporumu yaptım ( yürüyüş+koşu+mekik+bisiklet ve diğer spor aletleri) kahvaltımı yaptım
sabah:bi domates yarım havuç 1 kk peynir 2 bardak şekersiz çay.
arada sinamekili mısır püsküllü kiraz saplı çay :) acayip faydalı müthiş bişey :) öğleni geçiştiriyorum kahvaltıyı geç yaptım çünkü.ev temizlicem ondan sonra meyve yerim akşamada çorba ve türlü yapcam onlardan yerim.bitki çayımıda içerim ohhhh sefaam olsun sempatiksalakcinni

evet bencede salatayi 3 e cikar canim...a.s

ya benım salatada kocaman bişi oluyo yuryus yapıp 7bucuk gıbı salatayı yıyınce acıkmıyorumda once salata sonra yuryuyus yaparsam ayyy o aksam gecmek bılmıyor erkende yememek lazım kendım ıcın dıyorum

yettım yettım burda olmazmıyım bakıp bakıp cıkıyorum oğlumu uyuttum 10dkka da uyandı yrm saattır sallıyorum pc de yanımda kızım geldı osırada gene uyandı sımdı gene dalmak uzere bı yrm saat uyusa yetecek ona da dalamıyor yavrum
uyansın corb<sını ıcırıp dısarı cıakrcam onu yuruyup gelırız

sen naptın ?ne alemdesın ?

ya kızlar bıme tartı gelıyormus cuma gunu kas ve yag da olcuyormus 22,5lıra offf elımde ıkı tartı var bırı servıste bırı esımde esımde dıyor yaptım onu calısıyor servıstekı gelır hfaftaya sanırım onu da almak ıstıyorum ayyyy ne doyumsuzum y a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…