- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #11.201
yettım yettım burda olmazmıyım bakıp bakıp cıkıyorum oğlumu uyuttum 10dkka da uyandı yrm saattır sallıyorum pc de yanımda kızım geldı osırada gene uyandı sımdı gene dalmak uzere bı yrm saat uyusa yetecek ona da dalamıyor yavrum
uyansın corb<sını ıcırıp dısarı cıakrcam onu yuruyup gelırız
sen naptın ?ne alemdesın ?
ya kızlar bıme tartı gelıyormus cuma gunu kas ve yag da olcuyormus 22,5lıra offf elımde ıkı tartı var bırı servıste bırı esımde esımde dıyor yaptım onu calısıyor servıstekı gelır hfaftaya sanırımonu da almak ıstıyorum ayyyy ne doyumsuzum y a
hıc sormay a sankı fazla tartı olursa ewde cabuk zayıflıcam aha uyandı benımkı gene
daha da uyutmucak cıkarcam dısarı beklesın ya aksam 10 a kadar d agorsun bakalım
ben kalkıyorum cnm bır elma yedım bu arada bende sadece salata yıcem aksama
hadı ben kacayım aglamadan o gıyınıp cıkalım gamze dısarda bızı bekler
slm kızlaaaarr sabah toplantım vardı giremedim sorry :çok üzgünüm:sabah 1 kase kfelksimi yedikten sonra koşuşturmacam başladı :dance:bol su ve bitki çayı okuldan geleli yarım saat oluyo üşendiğim için bir şeyler pişirmedim kahvaltı hazırladım aklinialirimsmile2 kaşık melemen 1 kk peynir 5-6 yeşil zeytin 2 dilim de ekmek yanına da her zaman ki gibi boooooool salata şuan itibariyle şişmiş durumdayımalkisalkisalkis ama bugün keyfim yerinde olduğu için şimdi 2si bi arada kahvemden içecem:jeyyar: yarın memlekete gidiyorum pazartesi gelecem inşallaah diyeti bozmam yaaaa eyvahedigeldismilekendimi tutmaya çalışacam 1 ayda 6 kilo verdim bakalım annemlerin şok şok şok durumları nasıl olacak çok merak ediyorum allahım yanımda ol :Saruboceq:
dikkat et sakin bozma diyetilmaz:
keske soyle 5 kilo olsaydi verdigin kilo daha cok sok olurdu sizinkileraklinialirimsmile
slm kızlaaaarr sabah toplantım vardı giremedim sorry :çok üzgünüm:sabah 1 kase kfelksimi yedikten sonra koşuşturmacam başladı :dance:bol su ve bitki çayı okuldan geleli yarım saat oluyo üşendiğim için bir şeyler pişirmedim kahvaltı hazırladım aklinialirimsmile2 kaşık melemen 1 kk peynir 5-6 yeşil zeytin 2 dilim de ekmek yanına da her zaman ki gibi boooooool salata şuan itibariyle şişmiş durumdayımalkisalkisalkis ama bugün keyfim yerinde olduğu için şimdi 2si bi arada kahvemden içecem:jeyyar: yarın memlekete gidiyorum pazartesi gelecem inşallaah diyeti bozmam yaaaa eyvahedigeldismilekendimi tutmaya çalışacam 1 ayda 6 kilo verdim bakalım annemlerin şok şok şok durumları nasıl olacak çok merak ediyorum allahım yanımda ol :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?