Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bende benimkini uyutabildim 1 saatlik ugraslarim sonucu:roflol: 1 saat uyutmaya ugrasiyorum yarim saat uyuyup kalkiyor kus uykusu var benim oglanda teyzesi babasina cekmissırnaşık şey nefes alip vermemden uyanmiyor birtek dusun artik gerisini sena.s
bende simdi 2 kucuk simit yedim 1 elma yiycem aksamada sadece balikli salata o kadar ekmek yok..

ne bu ac gozluluk zayif olsan neyseee:roflol::roflol:

hıc sormay a sankı fazla tartı olursa ewde cabuk zayıflıcam aha uyandı benımkı gene
daha da uyutmucak cıkarcam dısarı beklesın ya aksam 10 a kadar d agorsun bakalım
ben kalkıyorum cnm bır elma yedım bu arada bende sadece salata yıcem aksama
hadı ben kacayım aglamadan o gıyınıp cıkalım gamze dısarda bızı bekler

aslinda cok iyi oluyor yag olcenler bende var ..bende hem normal baskul hem dijital-yag olcenden var vucuttaki suyuda olcuyor....:1rolleyes:tamam canim sen isine bak....

slm kızlaaaarr sabah toplantım vardı giremedim sorry :çok üzgünüm:sabah 1 kase kfelksimi yedikten sonra koşuşturmacam başladı :dance:bol su ve bitki çayı okuldan geleli yarım saat oluyo üşendiğim için bir şeyler pişirmedim kahvaltı hazırladım aklinialirimsmile2 kaşık melemen 1 kk peynir 5-6 yeşil zeytin 2 dilim de ekmek yanına da her zaman ki gibi boooooool salata şuan itibariyle şişmiş durumdayımalkisalkisalkis ama bugün keyfim yerinde olduğu için şimdi 2si bi arada kahvemden içecem:jeyyar: yarın memlekete gidiyorum pazartesi gelecem inşallaah diyeti bozmam yaaaa eyvahedigeldismilekendimi tutmaya çalışacam 1 ayda 6 kilo verdim bakalım annemlerin şok şok şok durumları nasıl olacak çok merak ediyorum allahım yanımda ol :Saruboceq:

dikkat et sakin bozma diyetilmaz:
keske soyle 5 kilo olsaydi verdigin kilo daha cok sok olurdu sizinkileraklinialirimsmile

meraba kıslar yine ben :) evi temizledim oh işlerim bitti yemekleride yaptım daha yimedim.birazdan bi kepçe sütlü çorba ve bi tabak türlü yicem.o kadaarrr.akşam otururken elişimi yaparkende çay içerim canlarım benim seviyorum sizi opuyorumnanaktan valla sizler olmasanız nası konsantre olurdum bilmiyorum.kaçamak yapmaya korkuyorum rezil olmim die yemiyorum düşünün artık :)

eweeet aksam yemegımızı de boulelıkle yedık kocaman bır tabak salata yedım azcık peynır attım yarımda patates ıcıne ceyrek de kepek ekmek yedım walla gzl oldu şiştim aksama 2kayısı soda ve sırkelı suyumu ıcerımm artık ama cnm nasıl tatlı ıstıyor ya napıcam bılmıyorum ınsallah dayanırım

kizlar bende simdi yiyecegim ya sebit mantisi yaptim bugun kesin cok yiyecegim ay yemeden once midemi suyla doldurdum vallahi az yiyeyim diye..............

insallah kacirmam fazla ama kaciririm kesin yaaa

2saat yürüdüm geldim ardından erik ve çilek yedim.
akşam-1kase şehriye çorbası,bol salata,2dilim ama küçük by ekmek,soğanlı ıspanak kavurması vede sirkeli su..
yatmadan önce yine egzersiz..

nası ya ya bende mi bi tuhaflık var naptın 1 ay boyunca. spor felan da yaptın mı ya yardım edin ya benim ağustos sonuna kadar 12 kg vermem lazım.bebek çalışmalarına başlamıcam yoksakaydirigubbakcemile3

günaydın hanımlar dün akşam ton balıklı salata yedim
sabahda yarım kurabiye bi brk şekersiz çay içtim
aradada 2 tane kayısı yicem

bu arada benmi yanlış ölcüorum yoksa hergün bir cm inceliormuyum anlamadım kalçam dün 107 di sabah 106 maşş deyin lütfen popoma akşam 200 kere duvara vurmuştum ondan olabilirmi acaba

ayy ole duvara falan vurma ısı yapma cnm ya gecen dr. anlatıyor cok yanlısmıs kemıkle r zarar goruyormus ılerkı yaslarda ıdyor ortaya cıkıyormus

günaydın
dün tek kaçamağım bir minik browni ve 4-5 kare sütlü çikolata oldubilmiyorumkismile
ama ilk gün için yine de iyiydi diyebilirim
bir de eve gidince elektrikler kesikmiş 8. kata kadar yürüyerek çıktım:)
50 dk da günlük yürüyüş yaptım.

gunaydin kizlar bakiyorum diyetler iyi masallah diyelim bende ilik suyumu ictim spor yapacagim.sonra kahvalti dun biraz gece kacamak yaptim ama fazla degil....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…