- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #11.221
dikkat edecem söz... :lepi:6 kilo verdim işte şok olmazlar mı yaniiii CADIARZU
meraba kıslar yine ben :) evi temizledim oh işlerim bitti yemekleride yaptım daha yimedim.birazdan bi kepçe sütlü çorba ve bi tabak türlü yicem.o kadaarrr.akşam otururken elişimi yaparkende çay içerim canlarım benim seviyorum sizi opuyorumnanaktan valla sizler olmasanız nası konsantre olurdum bilmiyorum.kaçamak yapmaya korkuyorum rezil olmim die yemiyorum düşünün artık :)
gunaydin kiz mehay ne yapiyorsuna?simitleri hep yedinmi?aklinialirimsmile
sorma benim canimd aistiyor istanbul simitinden kuru kuru oh yanindada beyaz peynir ve cay
ya nasıl bir ayda bu kadar kilo veriyorsunuz??ben de dikkat ediyorum yememe ,içmeme,hergün pilates yapıyorum..ama öyle kilo veremiyorum...bunun keşfettiğiniz ince bi noktası var mı??
canim bol su sporunu ihmal etme ve ekmegi azalt bak nasil veriyorsun sende..bizde veremiyoruz diyip dusuyorduk her ne kadar yemiyoruz desekte azcik sundan azcik bundan derken baya yiyorduk hamur isleri falan..ama bu ara hirs yaptik yarisiyoruz herkeste bir azim bir gayret sorma gitsin:roflol::roflol:
ben zaten günde en az 3 litre su içiyorum,bi de 2 bardak da sabah ve akşam olmak üzere lipton form çayım var...inş. sizle beraber ben de vercem,artık vermek istiyorum yaaaa,çok sıkıldım sürekli diyette olup da verememekten...
bılgecım yas kılo boy kac ?
verirsin merak etme bizde biktik cabaliyoruz burda hep beraber gidiyorda kilolar artik...buurda birbirimizi iyi motive ettigimize inaniyorum..devamli girersen ve paylasimda bulunursan anlarsin...a.s
inş. ben de burdayım artık...yaz da geldi,daha fit görünmek lazım....burda peki,kaptan falan var mı??kilo bildirimi günü var mı??
kaptan yok listeyle ben ilgileniyorum..haftalik motivasyon yarismalarimiz oluyor her cumartesi sabah bildirimi bana yapiyorsun buradan....bende 1. yi acikliyorum ve digerlerini tabi.....birde hergun ne yedigini yaptigin sporlari falan yaziyorsun bizim gibi....a.s
hmmm anladım şimdi..tamam ben de atık inş. hergün burdan bildirim yapcam:)bu arad süper zayıflamışsın,ne kadar sürede verdin??merak ettim...tam istediğim kilodasın şuan..ben de 62 leri görsem var ya uçarım:):dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?