Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ya ben de bir haftadır yapıyorum,ama istediğim gibi kilo verememişim..ben de maydonozlu küre başladım dün...bugün sabah maydonozlu kürümü yapıp içtim..yarım saat sonrakahvaltımı yaptım..bir dilim kepekli light ekmek,yarım kibrit kutusu light beyaz peynir,yarım kibrit kutusu kaşar,6-7 tane zeytin...inş. diğer öğünlerde de nefsime hakim olabilirim:)bu arada benim gibi adet olmaya 10 gün kala şişen var mı??adetime 10 gün var,ama vücudum şimdiden su tutmaya başladı,bu normal mi ya?ne kadar verdiğimi bile göremiyorum

:lepi:supersinnn

gnydn cnm saol sen nasılsın ?
ya aksam benım eskı tartımı getırı esım anaaa bı cıkarım ki 68 gosterdı benı sanırım onda bı yanlıslık var esımde 2ıle 5arasında fazla tartıyor sanırım dıyınce ıcım rahatladı ama yıne cıkıp ınıp duruyorum ben gamzeyı aynı tarttı ama yrm kılo fazla cıktı :) noldu yanı ıkı gunde benmı şiştim ama yok onda tartılmıcam cumartesı tartılcam ona gore hesaplıcam kılomu bende o tartıda yenısı ne zaman gelır kımbılır servısten

gunaydin kiz mehay ne yapiyorsuna?simitleri hep yedinmi?aklinialirimsmile

sorma benim canimd aistiyor istanbul simitinden kuru kuru oh yanindada beyaz peynir ve cay

bende sabah 2 dilim ekmek 1 kk mozerella peyniri 1 tatli kasigi kusburnu marmelati ve 1 tatli kasigi krem peynir yedim...
oglene arkadasa gidicem caya valla borek patates salatasi pasta falan yapicak insallah fazla kacirmam kacirirsamda aksama yemem telafi ederim artik napalim:kedi:

ya nasıl bir ayda bu kadar kilo veriyorsunuz??ben de dikkat ediyorum yememe ,içmeme,hergün pilates yapıyorum..ama öyle kilo veremiyorum...bunun keşfettiğiniz ince bi noktası var mı??

gunaydin kiz mehay ne yapiyorsuna?simitleri hep yedinmi?aklinialirimsmile

sorma benim canimd aistiyor istanbul simitinden kuru kuru oh yanindada beyaz peynir ve cay

gunaydin canim...yok simitleri hep yemedim cok sevinmedelikafadulden sadece butun gun 3 tane minik simit yedim ekmek yerine sabah yemistim 2 dilim ekmek sadece aksamda salatami ekmeksiz yedim...süprizzzzz

ya nasıl bir ayda bu kadar kilo veriyorsunuz??ben de dikkat ediyorum yememe ,içmeme,hergün pilates yapıyorum..ama öyle kilo veremiyorum...bunun keşfettiğiniz ince bi noktası var mı??

canim bol su sporunu ihmal etme ve ekmegi azalt bak nasil veriyorsun sende..bizde veremiyoruz diyip dusuyorduk her ne kadar yemiyoruz desekte azcik sundan azcik bundan derken baya yiyorduk hamur isleri falan..ama bu ara hirs yaptik yarisiyoruz herkeste bir azim bir gayret sorma gitsin:roflol::roflol:

prensesim sorma yaa taa ne zamandir simit istiyordu zaten canim...turkiyeye gidince alir yerim diyordum yapmiyordum diyette varya malum....ama su gazi reklami varya beyaz peynirin ustune konuyor hani :)) beni tahrik etti daha fazla dayanamadim o reklami gordukce yaptima.s

ben zaten günde en az 3 litre su içiyorum,bi de 2 bardak da sabah ve akşam olmak üzere lipton form çayım var...inş. sizle beraber ben de vercem,artık vermek istiyorum yaaaa,çok sıkıldım sürekli diyette olup da verememekten...

verirsin merak etme bizde biktik cabaliyoruz burda hep beraber gidiyorda kilolar artik...buurda birbirimizi iyi motive ettigimize inaniyorum..devamli girersen ve paylasimda bulunursan anlarsin...a.s

verirsin merak etme bizde biktik cabaliyoruz burda hep beraber gidiyorda kilolar artik...buurda birbirimizi iyi motive ettigimize inaniyorum..devamli girersen ve paylasimda bulunursan anlarsin...a.s

inş. ben de burdayım artık...yaz da geldi,daha fit görünmek lazım....burda peki,kaptan falan var mı??kilo bildirimi günü var mı??

inş. ben de burdayım artık...yaz da geldi,daha fit görünmek lazım....burda peki,kaptan falan var mı??kilo bildirimi günü var mı??

kaptan yok listeyle ben ilgileniyorum..haftalik motivasyon yarismalarimiz oluyor her cumartesi sabah bildirimi bana yapiyorsun buradan....bende 1. yi acikliyorum ve digerlerini tabi.....birde hergun ne yedigini yaptigin sporlari falan yaziyorsun bizim gibi....a.s

hmmm anladım şimdi..tamam ben de atık inş. hergün burdan bildirim yapcam:)bu arad süper zayıflamışsın,ne kadar sürede verdin??merak ettim...tam istediğim kilodasın şuan..ben de 62 leri görsem var ya uçarım:):dance:

canim ben dogmdan sonra subat ayinda basladim ama hep bozdum yani tam anlamiyladiyet yapmamistim taaki 2 ay onceye kadar 2 aydir gayet iyi gidiyorum..arada kacamaklarim oluyor abartmamak kaydiyla tabia.sbenimde boy 1.70 27 yasindayim ayniyiz hemen hemen....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…