Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

tmm canım hayırlı olsun hedefine çabuk ulaşman dileğiyle opuyorumnanaktan

selam kizlar bugun bende aktif olamadim pek

sabah yediklerim

1 haslanmis yumurta
domates salatalik
3 dilim kepek ekmegi
5 adet zeytin
birazcik becel ve recel
bir fincan cay

ara ogun

3 adet diyet biskui

simdi bir adet muz

aksama

kurufasulye,pirinc pilavi,salata ve kavun

kızlar saat 7 de bi kase çorba içcem.yanına ya salata yada sebze yemeği yerim bilmiyorum o anki psikolojime bağlı :) sonra bütkü çayımı içcem :) şimdi çıkıyorum tekrar gircem öpüyorum hepinizi.

selam kızlar...ben de bugün ii geçirdim sayılır,sadece 1 dilim kek yedim ekstradan..ama misafirlikteydim:)bu kadar tuttum kendimi ya yeter yani:)bi de maydonoz kürü ii geliyo bana,bağırsaklarım felaket çalışıyor,ben bu gidişle,ne yersem yiyim çıkarırım gibi geliyo:)tabi yemicem de :)bi 10 günüm kaldı zaten,kilo verirsem öneririm size...

kızlar günaydın.sabah yürüyüşümü yaptım ve geldim. 8-9 arası yağ yakma saatimiş bende bunu yürüyerek değerlendim bugün inş hep devam ederim..birazdanda kahvaltımı yapıcm.yapmadan ilk açılışı ben yapayım dedim...

gnydn kızlar
sbh:ıkı zeytın yrm yumurta yrm dom.yrm salatalık. bolca maydonoz bır mınık kurabıye ve yesıl cayımı ıctım erkenden de sırkelı suyumu ıcmıstım
bu aralar yuruyus te sporda yapamıyorum ama bır ıkı haftaya kadar platese baslıcaz aksamları anca arkadaslarla bakalım

günaydınlarrr dün tatilimdi tahmin edebileceğiniz gibi ben çoook yedim yine
ne yediğimi sölesem hepiniz beni kovalarsınızz nese sölim barim iskender
hep o kocamın yüzünden zaten ya kocamı kaybedeicem yada kiloalrımı ama ekmeklerini yemedim en son 69,10 düm bu sabah 69,50 im ama bu cumatesi kesin 658 i görücem inşş

hosgeldın cnm ınsallah hallolmustur sorun ne ise suan nasılsın ?
bende sımdı oğlumu uyuttum arka odada utuye gecıcem odayı bı gorsenız katlanacak utulenecek dolu walla bı corba yapayımonce pc yı yanıma alırım

yaa canim sorun yok aslinda 2 gun once yani dun degil onceki gun oglumun lulklarini temizleyecektim tek kisilik yatagin ustune koydum hemen yanindaki dolaptan kulak copu almak icin dondum...yatakla dolap arasi yarim metre uzak degil yani..kafami bir cevirdim 5 saniye icinde yatagin ucuna gelmis bir dondu tutamadim kafasinin ustune dustu yere nasil agladi anlatamam...senağlamasenağlamao agladi ben agladim cookkk uzuldum kendimi cok kotu bir anne olarak gordumsenağlamasenağlamadaha 7 aylik o minicik bebegi yataktan dusurdum yaasenağlamasenağlama

ayyyy cnm ya olur ole seyler o ılk dusmesıydı uzme kendını en kotusu bole olsun olur ole duseduse buyucek onlar ama bıraz daha dıkkat lı oluruz olur bıyter bıde sımdı cok merak ve hareket kazanma zamanları onların asırı dıkkatlı olmalıyız ama yıne de olabılıyo r ıste bı dustu dıye ole dusunme sakın sen uzulunce onlar daha da uzuluyor unutma tmm

yaa yok canim ilk degil gecenlerdede koltuktan dustu ama halim okalin tuylu shaggy halilardan biyeri acimadi sanirim aglamiyordu salona gittigimde yerde yatiyordu oyle:çok üzgünüm:bu sefer cok agladi cok cani yandi sanirim cok uzgunum iki gundur cokksenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…