- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #11.321
günaydınlar
mehayım çok geçmiş olsun canım öncelikle sen harika bir annesin böyle kazalar herkesin başına gelebilir tabii kafasının üstüne düşmesi iyi olmamış ama çok ağlaması iyi olmuş öyle derler düşüpte ağlamazsa korkun derler şimdi nasıl doktora götürdünmü inşallah bişesi yoktur
Allah bağışlasın acısını göstermesin inşallah hiç birimizimkini :Saruboceq::Saruboceq:
kahvaltıda-haşlanmış yımırta,domates,1 kk peynir, 2 dilim ekmek,az şekerli çay
iyi olduğuna çok sevindim canım
tekrar geçmiş olsun opuyorumnanaktan
günaydın kızlar nasılsınız bakalım.mehay öncelikle geçmiş olsun canım.üzülme yaa küçük bebeği olan her annenin başına geliyo bunlar.her sn insan onların yanında olamıyo malesef düşe kalka büyüyecekler sıkma canını sen.
sabah karışık bitki çayımı içtim kahvaltıda 1 kk oeynir domates salata 2 bardak çay kızlar.azcık evi toparlicam sonra evde spor yapcam bugün.çünkü dışarsı yağmurlu bende astım bronşiti var korktum çıkmaya hasta oluyorum hemencecik.
cok saolun kizlar moral oldunuzopuyorumnanaktaninsallah birdaha yasamam bunu:çok üzgünüm:
inşallah canım inşallah.ama daha bunun imeklemesi var yürümesi var kafasını duvarlara çarpa çarpa yürümeyi öğrenmesi var.her düşmesinde kendini böle suçlarsan işimiz var seninle a.s üzme tatlı canınıı onların en büyük koruyucuları her an yanlarında bişeycik olmas allahın izniyle a.s.
haklisin canim Rabbime emanet o Allahim korusun insallaha.s.
haklisin canim Rabbime emanet o Allahim korusun insallaha.s.
aminn hepsinin korusun inşallahhh.
ee diyetler ne alemde.valla ben hiç kaçamak yapmadım bu hafta :teytey: :dance: :sm_cool: :dilcikar:
walla bende ole gecen haftakı kadar ekmek te yemedım sadece bı gun fazlaca bısıler yedım ama onlrda fazla deıldı sadece normal gunlerıme gore fazlaydı yrn relımınde son gunu cuamrtesı sabahını ıple cekıyorum
her ne kadar eskı tartım benı hala 68,5gostersede karar verdık o yanlıs tartıyor 2ile 5 kılo arasında fazla ona guvenmıyorum yenısı yapılmıs gelmıs alınması gerekıyor ıste gıdıp bgn arkadasım gıdıcek bakalım alıp gelsın o ne dıcek bana ama en guvenılır olanı arkadsımın tartısı ılk onda tartılmıstım cunku ıyıce kafamı karıstırdılar yenısı gelsın arkadasımınkıne ayarlıcam onuda :)
aminn hepsinin korusun inşallahhh.
ee diyetler ne alemde.valla ben hiç kaçamak yapmadım bu hafta :teytey: :dance: :sm_cool: :dilcikar:
walla bende ole gecen haftakı kadar ekmek te yemedım sadece bı gun fazlaca bısıler yedım ama onlrda fazla deıldı sadece normal gunlerıme gore fazlaydı yrn relımınde son gunu cuamrtesı sabahını ıple cekıyorum
her ne kadar eskı tartım benı hala 68,5gostersede karar verdık o yanlıs tartıyor 2ile 5 kılo arasında fazla ona guvenmıyorum yenısı yapılmıs gelmıs alınması gerekıyor ıste gıdıp bgn arkadasım gıdıcek bakalım alıp gelsın o ne dıcek bana ama en guvenılır olanı arkadsımın tartısı ılk onda tartılmıstım cunku ıyıce kafamı karıstırdılar yenısı gelsın arkadasımınkıne ayarlıcam onuda :)
yaa kizlar bugun tv 8 de ebruli programi varya ebru salli ile plates yapayim dedim dikis yerlerim acidi :1no2:karni cok zorluyor bazi harketler yapamadim..ben yine stepperle calismaya ve egzersizlere devabenneyaptımkim edeyim en iyisi..a.sbu hafta malum donemden dolayida hic canim eilip kalkmak istemiyor..sizdede oluyormu o donemde spora karsi sogukluk???CADIARZU
ha birde ebru salli hamile o nasil yapiyor o hareketleri anlamis degilim yaaakafamçokkarıştı
yaa canim sorun yok aslinda 2 gun once yani dun degil onceki gun oglumun lulklarini temizleyecektim tek kisilik yatagin ustune koydum hemen yanindaki dolaptan kulak copu almak icin dondum...yatakla dolap arasi yarim metre uzak degil yani..kafami bir cevirdim 5 saniye icinde yatagin ucuna gelmis bir dondu tutamadim kafasinin ustune dustu yere nasil agladi anlatamam...senağlamasenağlamao agladi ben agladim cookkk uzuldum kendimi cok kotu bir anne olarak gordumsenağlamasenağlamadaha 7 aylik o minicik bebegi yataktan dusurdum yaasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?