Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

günaydınlar
mehayım çok geçmiş olsun canım öncelikle sen harika bir annesin böyle kazalar herkesin başına gelebilir tabii kafasının üstüne düşmesi iyi olmamış ama çok ağlaması iyi olmuş öyle derler düşüpte ağlamazsa korkun derler şimdi nasıl doktora götürdünmü inşallah bişesi yoktur
Allah bağışlasın acısını göstermesin inşallah hiç birimizimkini :Saruboceq::Saruboceq:
kahvaltıda-haşlanmış yımırta,domates,1 kk peynir, 2 dilim ekmek,az şekerli çay

yok canim kusma falan olmadi agladi baya ama babasi alinca sustu goturmedik devam etseydi goturecektik:çok üzgünüm:

günaydın kızlar nasılsınız bakalım.mehay öncelikle geçmiş olsun canım.üzülme yaa küçük bebeği olan her annenin başına geliyo bunlar.her sn insan onların yanında olamıyo malesef düşe kalka büyüyecekler sıkma canını sen.
sabah karışık bitki çayımı içtim kahvaltıda 1 kk oeynir domates salata 2 bardak çay kızlar.azcık evi toparlicam sonra evde spor yapcam bugün.çünkü dışarsı yağmurlu bende astım bronşiti var korktum çıkmaya hasta oluyorum hemencecik.

iyi olduğuna çok sevindim canım
tekrar geçmiş olsun opuyorumnanaktan

cok saolun kizlar moral oldunuzopuyorumnanaktaninsallah birdaha yasamam bunu:çok üzgünüm:

cok saolun kizlar moral oldunuzopuyorumnanaktaninsallah birdaha yasamam bunu:çok üzgünüm:

inşallah canım inşallah.ama daha bunun imeklemesi var yürümesi var kafasını duvarlara çarpa çarpa yürümeyi öğrenmesi var.her düşmesinde kendini böle suçlarsan işimiz var seninle a.s üzme tatlı canınıı onların en büyük koruyucuları her an yanlarında bişeycik olmas allahın izniyle a.s.

haklisin canim Rabbime emanet o Allahim korusun insallaha.s.

aminn hepsinin korusun inşallahhh.

ee diyetler ne alemde.valla ben hiç kaçamak yapmadım bu hafta :teytey: :dance: :sm_cool: :dilcikar:

walla bende ole gecen haftakı kadar ekmek te yemedım sadece bı gun fazlaca bısıler yedım ama onlrda fazla deıldı sadece normal gunlerıme gore fazlaydı yrn relımınde son gunu cuamrtesı sabahını ıple cekıyorum

her ne kadar eskı tartım benı hala 68,5gostersede karar verdık o yanlıs tartıyor 2ile 5 kılo arasında fazla ona guvenmıyorum yenısı yapılmıs gelmıs alınması gerekıyor ıste gıdıp bgn arkadasım gıdıcek bakalım alıp gelsın o ne dıcek bana ama en guvenılır olanı arkadsımın tartısı ılk onda tartılmıstım cunku ıyıce kafamı karıstırdılar yenısı gelsın arkadasımınkıne ayarlıcam onuda :)

oglumu uyuttum geldim kizlar:))
nazlim burdaysan iki lafin belini kiralim biraz..ben oglum uyaninca cikicam sonra birdaha giremem yarin sabaha kadar..
oglusuma alisveris yapmaya gidicem bugun ona yeni ciciler alicam.... :))

bende dun degil onceki gun haris iyiydim bu hafta ama o arkadasima gittigim gun abarttim baya yaa ( 2 su boregi 2 sigara boregi 3 kek ve patates salatasi...saat 4.30 da yedim bunlari aksama bisey yemedim ama zaten hic acikmadimda cok fena sisirdi beni ..mahvetti hatta ne zamandir o kadar yemiyordumya:1no2:

aminn hepsinin korusun inşallahhh.

ee diyetler ne alemde.valla ben hiç kaçamak yapmadım bu hafta :teytey: :dance: :sm_cool: :dilcikar:

valla benim iyiydi bu hafta 2 gun oncesi haric o gunde butun haftayi mahvedecek kadar yedim sanirim...bu hafta almam o kesin ama vermemisimdir de sanirim yaa:a015:

benim tartım ilk günden beri hep aynı tartım valla.dijital olmasada hemen hemen belli oluyo.

yaa kizlar bugun tv 8 de ebruli programi varya ebru salli ile plates yapayim dedim dikis yerlerim acidi :1no2:karni cok zorluyor bazi harketler yapamadim..ben yine stepperle calismaya ve egzersizlere devabenneyaptımkim edeyim en iyisi..a.sbu hafta malum donemden dolayida hic canim eilip kalkmak istemiyor..sizdede oluyormu o donemde spora karsi sogukluk???CADIARZU
ha birde ebru salli hamile o nasil yapiyor o hareketleri anlamis degilim yaaakafamçokkarıştı

ebru şallıdan nefret ediyorum sositososito şişman kadın güzel deil dedi salak lülülülülülü

a.s.yazik okuyunca kayitsiz kalamadim ..Benim tanidigim ne kadar cocuk varsa,buna kendi iki cocugum da dahil hepsi yataktan dusmustur..Hatta buna yabanci arkadaslarimin cocuklari da ekleyebiliriz..Yani sozun ozu yataktan dusmeyen cocuk yok:ecrin_bebek:.Siz soguk kanli olun hemen mudahale edin..daha bu baslangic,oglum bir bucuk yasindayken pedalsiz bisiklete bindirmistim elleri gidonda yuz ustu betona dustu disinin yarisi kirildi,iki tane ayri hastaneye goturmustum beyin tomografisi ve disi icin..Olacagi varsa onune gecilmiyor..Ama anne olmak hizli dusunebilmek ve olaylara aninda mudahale edebilmektir..simdi cocuklarim dusuyor kalkiyor daha gik demeden mudahele ediyorum morarma sisme olmuyor..e sizde zamanla tecrube kazanacaksiniz..Allah saglikli uzun omurler versin her ikinizede.

He birde madem evdesiniz mumkun mertebe sabah 06-10.00 ya da aksam 18.00-22.00 arasi spor yapmanizi tavsiye ederim..Cunku vucut bu saatlerde yaglanma surecine girer siz spor yaparsaniz daha cok etki eder,aklinizda olsun; )

cnm burdayım ama gamzenın aqrkadasları var pc yı vermıyolar cnm :) bende dokunmuyorum onlaara sarjı bıtıryorda bıraktılar bende ıkı yazayım dedım aksama arkadaslar gelıcek sımdı acılen bır ıkı bısey hazırlayım ama ben yemıcem :) kararlıyım 65 gormem lazım bu hafta işte ole cnm havuclu kek yaıcam ıı dakka bakayım ona

arada bır kayısı yedım bırazdan da
öğle :corba az ve turlu yaptım onu yıcez ekemeğim bıtmıs cok uzuldum buna onun ıcın ekmek yemıycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…