- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #11.261
aynen ole cnm bende acaıp yedın bgn tatlı kurabıye salata bıle yedım dusununa artık daha yemıcem artıkın gercı ycek yer kalmadı da olsun bugjunde ole olsun kacamak gnum olsun bgn dayanamıyordum cunkumm ama tatlılar hep sutluydu hihihiihih kendımı bole tesellı edeyım bAARİİİ
ayyy bacım ne gzl dedın
dedın ama ben mıde spazmı gecırıyom galıba agır geldı bunkar bana mıdem bulnaıor :)))) ayyyy su donemı bı atlatsam ya
merhaba kıslar
aramıza hoş geldin bilge vereliniortak
hoşbulduk,teşekkür ederim...walla bugün burdaki gazla 2.5 saat yürüdüm..canım çıktıkafamçokkarıştı
inşallah çok önemli bir sorun yoktur yada her ne ise çabucak halledilir bilmiyorumkismileselam kizlar erken giremedim bugun moralim bozuktu dunden beri....
slm cnm noldu kım uzdu senı
ya kımse yok sanırım herkes bayrama gıttı bgn
ara:bır elmaa mınık kurabıye
oğle:kellogs ve mınık bır kurabıye daha
ara:bır galeta dusunuyorum
aksama da :bol salata ve 3kofte
ya dar gelen hatta hıc kapanmayan bır gomlegım vardı 40beden etegıme cup dıye gırdım ustumede o gomlegımı gıydım pazara gıttık geldık kuzucuklarla gomlek ii walla bu gıdısle bol gelecek hihihihi
merhaba kızlar bende 2-3 ay önce kısa bir süre takip etmiştim sizi. şimdi aranıza tekrar döndüm:) nasılsınız? nasıl gidiyor kilo vermeler? ben 67 kilo ile başlamıştım. bu sitenin verdiği gazla 4-5 kilo verdim 62-63 arası gidip geliyorum.
şimdi kaldığım yerden devam edeceğim.. beraber başaracağız:)
hoş geldin canım vereliniortak
hoşbulduk cnm. yeni çizelgemi de yaptım:) kararlıyım tekrar kilo vermek için:)
kilo bildirme gününüz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?