Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

aynen ole cnm bende acaıp yedın bgn tatlı kurabıye salata bıle yedım dusununa artık daha yemıcem artıkın gercı ycek yer kalmadı da olsun bugjunde ole olsun kacamak gnum olsun bgn dayanamıyordum cunkumm ama tatlılar hep sutluydu hihihiihih kendımı bole tesellı edeyım bAARııı

tatlının sütlü olması kurtarmışsempatiksalakcinni arada oluo kaçamaklar ama ya.önemli olan sürekli olmaması dimi amayerimseniben

ayyy bacım ne gzl dedın
dedın ama ben mıde spazmı gecırıyom galıba agır geldı bunkar bana mıdem bulnaıor :)))) ayyyy su donemı bı atlatsam ya

ayyy bacım ne gzl dedın
dedın ama ben mıde spazmı gecırıyom galıba agır geldı bunkar bana mıdem bulnaıor :)))) ayyyy su donemı bı atlatsam ya

fazla gelsede toparlarsın ama..sadece tatlı eksi bidurum senn için oda malum döneminden dolayı yani.kontrl ediyosunz mehayle yediklerinize.bence bu döneminde kilo alsan bile hemen verrsin..
ahh bizde biverebilsek oturdum yerden sürekli karnım acıkıo klava:klava:

bu arada yediklerimi de yazim:sabahı yazmıştım..öğlen ise çorba,mantarlı pilav ve az yoğurt..sonra 2.5 saat yürüyüş..yarım puaça...akşam ise hafif olsun diye 1 dilim light kepek ekmeği ile kahvaltılık şeyler yedim,zeytin peynir,domates,salatalık...2 saat sonra da meyvemi yerim,form çayımı içerim...bi de misafir ağırlıycam,inş. yaptıklarımdan yemem,kendimi tutarım:)

merhaba kıslar bakıyorum bu hafta herkes kaçamak yapıyor ben dahil
ama son verdim artık ve ara verdiğim spora yeniden başladım
akşama doğru evde yarım saat yürüdüm sonrasındada parktaki aletlerde 1 saat hareket yaptım
akşam dolma yiyeceğimi yazmıştım ama yemedim 2 kk kadar peyniri az şekerli çay eşliğinde hüplettim
karar verdim artık akşam yemeklerini sadece çorba,salata,yoğurt yada peynirle ekmeksiz geçiştirecem başka türlü olmıyacak

gnydn herkese kımselr gelmemıs gene herzmnkı gıbı acılısı ben yapıyorum
sabah yesıl cayım ve az beyaz ekmek ve az da tereyagda yumurta yedık kızım ve oğlum la :)

dun aksamı hıc sormayın dun ben ızın gunumdeydım sanırım :) hıc yazmıcam onu ama bgn dıkkat edıcem dunun acısını cıkarcam

günaydın nazlıbaharcım
bende sabah yürüyüş 1,5+yarım saatte parktaki aletlerde çalıştım
sonrasında kahvaltımı yaptım 1 tabak domates-salatalık,2 kk peynir,1 dilim çavdar ekmeği,az şekerli çay

herkesin 19 mayıs GENÇLıK VE SPOR BAYRAMI'nı kutlarım
nazlıcım sayfan açık ama ses çıkmadığına göre kuzucuklarla uğraşıyorsun herhalde :))

ayyy gunaydın ablacım
aynen ole walla ewı hallettım gamze kardesının yatana gırmıs sallayarak kardesını uyutmus bende kucuk glen kıyafet kolılerıni o yanınndayken kardesının asa bodruma ındırıyorum
aradabır elma yıyıp pazara cıkıcam kuzucuklarla oğlen kellogs dusunuyorum

slm cnm noldu kım uzdu senı

ya kımse yok sanırım herkes bayrama gıttı bgn

ara:bır elmaa mınık kurabıye

oğle:kellogs ve mınık bır kurabıye daha

ara:bır galeta dusunuyorum

aksama da :bol salata ve 3kofte

ya dar gelen hatta hıc kapanmayan bır gomlegım vardı 40beden etegıme cup dıye gırdım ustumede o gomlegımı gıydım pazara gıttık geldık kuzucuklarla gomlek ii walla bu gıdısle bol gelecek hihihihi

merhaba kızlar bende 2-3 ay önce kısa bir süre takip etmiştim sizi. şimdi aranıza tekrar döndüm:) nasılsınız? nasıl gidiyor kilo vermeler? ben 67 kilo ile başlamıştım. bu sitenin verdiği gazla 4-5 kilo verdim 62-63 arası gidip geliyorum.
şimdi kaldığım yerden devam edeceğim.. beraber başaracağız:)

çok sevindim nazlıcım a.s
menünde güzel özellikle akşamki yemek inşallah kurabiyeler cidden küçüktür

bende öğle yemeği olarak yoğurtlu-tarçınlı elma yedim
şimdi nescafemi içiyorum :içelim:

hoş geldin canım vereliniortak

kızlarr canlarım benim dün internbetimdeki sorun nedeniyle giremedim.ama kaçamaksız bi gün geçirdim.bugünümü yazmak istiyorum.sabah karışık bitki çayımı içtim.sonra spora gittim.1 saat yürüyüş ve spor aletleri.kahvaltımda domates salatalık 1 kk peynir ve 2 bardak şekersiz çay.öğlende 1 porsiyon meyve ve bir kase cacık ve 2 tane tahta gibi form bisküvi.akşama çorba içcem o kadar canlarım ben,m.bu hafta verimli bi şekilde kilo verdiğimi hissediyorum annemde farketti.cumartesiyi sabirsizlıkla beklıyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…