Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

walla ablacım kucuk hanı su ocucklar ıcın bebeklı cıceklı kalplı kalıplar varya onlardan tuzlu kurabıyeler ayyyy ama emıcem gamzede yıyıp bıtırmezkı sımdı bunları ole bekler ben yerım ama bu sefer yemıcem
tatlı ıcınde kellogs ların cıkolatalılarından alıcam yrn krızlerı onlemek ıcın :)

excity hosgeldın cnm aramıza ınsallah gzl paylasımlarmız olur kılo verırız yani

aksam yemekelrımı de yaptım ohhh rahatım sırayla gelenı yedırırım uyananı da hihihih

bende tabiii gzl gecıyor gunum dun e gore walla

bende akşam için koca bi tabak salata yiyecem eşim yapacak saat 6 gibi spora gidecem döndüğümde afiyetle götürecem :teytey:
ohh yensin salatalar gitsin yağlar :dance:

bende meraklndm beklıyrm ınsallh kotu bişey deıldır

havalar bozuk ya ben cocukları ahmet keremı cıkaramıyorm dolayısı ile spor yuruyus yok bu hafta nolcak bakalım

ya kızlar benim çizelgem neden olmuyo acaba ya.kaç kilo oldugum deilde kaç kilo fazla oldugu görünüyo.neden başaramıyorum acaba nerde hata yapıyorum yaa

olsun canım sıkma canını havalar cidden hiç belli olmuyor
kızım şimdi tavuklu,kremalı,mısırlı makarna yaptı mis gibi tereyağı kokusu aldı evi
eşim eline tabağı almış yanıma geldi tadına bakmamı istedi çok kızdım zaten kendimi zor tutuyorum
salatalık soy getir dedim şimdi onu yiyorum kütür kütür

oh walla abla buyutmussun ne gzl ınsallah bızde o gunlerı goruruz gamzenın yemek yapması ayyy dusunemıyorum ya hayal gıbı hihihiih

bende menumu hazırladsım ahmet kermı bıraz daha uyusun dıye ayagımda sallıyorum salata yaptım bolca koftelerı yaptım kızarcak ıste ben sadece bunları yıcem dusunsene cnm ısteye ısteye dğerlerınıde aşkuma ve kuzucuklara yapıcam :) he bu arada ben uzun samandır pılav yemıyorum ya

aman yemeyım nolcak dımı bak bgn gomlegımı gıydım 40bedene gırdım hedefım 38 olmayan dığer kıyafetlerım ınsallah bakalım :)

görürsün inşallah canım hayırlısıyla nasıl bukadar çabuk büyüdüler diyede düşünürsün zaman çok çabuk geçiyor

mervecim boyun kaç canım vücut kitle endeksinin bu kadar düşük olmaması lazım
nazlıcım sen ne dersin

canım benim boyum 1.68.ya ben vücut kitle endeksi falan öle bişi yapmadım.kilomu göstersinde nolursa olsun dedim çok iyi bilmiyorum yapmayı çünkü.zamanla öğrendikçe yaparım diğerlerini artık turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…