- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #11.341
mervecim sen 8 kiloyu ne kadar zamanda verdin toplam??
a.s.yazik okuyunca kayitsiz kalamadim ..Benim tanidigim ne kadar cocuk varsa,buna kendi iki cocugum da dahil hepsi yataktan dusmustur..Hatta buna yabanci arkadaslarimin cocuklari da ekleyebiliriz..Yani sozun ozu yataktan dusmeyen cocuk yok:ecrin_bebek:.Siz soguk kanli olun hemen mudahale edin..daha bu baslangic,oglum bir bucuk yasindayken pedalsiz bisiklete bindirmistim elleri gidonda yuz ustu betona dustu disinin yarisi kirildi,iki tane ayri hastaneye goturmustum beyin tomografisi ve disi icin..Olacagi varsa onune gecilmiyor..Ama anne olmak hizli dusunebilmek ve olaylara aninda mudahale edebilmektir..simdi cocuklarim dusuyor kalkiyor daha gik demeden mudahele ediyorum morarma sisme olmuyor..e sizde zamanla tecrube kazanacaksiniz..Allah saglikli uzun omurler versin her ikinizede.
cnm burdayım ama gamzenın aqrkadasları var pc yı vermıyolar cnm :) bende dokunmuyorum onlaara sarjı bıtıryorda bıraktılar bende ıkı yazayım dedım aksama arkadaslar gelıcek sımdı acılen bır ıkı bısey hazırlayım ama ben yemıcem :) kararlıyım 65 gormem lazım bu hafta işte ole cnm havuclu kek yaıcam ıı dakka bakayım ona
arada bır kayısı yedım bırazdan da
öğle :corba az ve turlu yaptım onu yıcez ekemeğim bıtmıs cok uzuldum buna onun ıcın ekmek yemıycem
He birde madem evdesiniz mumkun mertebe sabah 06-10.00 ya da aksam 18.00-22.00 arasi spor yapmanizi tavsiye ederim..Cunku vucut bu saatlerde yaglanma surecine girer siz spor yaparsaniz daha cok etki eder,aklinizda olsun; )
ara ogun olarak kendime 1 kellogs barre ve cay aldim simdizemuszemus
canım bu kellogsların kalorisi ne acaba ya öğrenebilirmiyim CADIARZU
canim simdi yedigim 95 kaloriydi ama 75 85 likleride var degisiyor..zaten ara ogunde en fazla 100 kalori alinabiliyor...
tamam canım saol boshayallersmile bende form ürünlerin aldım çeşit çeşit.krakeri bisküvisi limonlusu keten tohumlusu falan filan.ders çalışırken şekersiz çay şekersiz kahveyle içiyorumcokacimcoook
ekmeksiz salata yersen tatli yiyebilirsin tabi..ama taktin bu ara sutlu tatlilara heeewet cnm kek ole
bende bu yıl basladımacaıp acaıp kekelr yapıyorum ahmet keremın corasına kahvaltısına genelde ekmek yerın eklullanıyorum ekmek te verıyorum tabii ama kek yapnaya calısıyorum
bende corba ıcmedım sadece turlu yedım :) arada elma dusunuyorum kek yapamıcam arkadasım komsum aynı zamanda ben bı sutlu tatlı yapayımdedı artık salata yaparım bende :)
aksama bole olunca ben salata yerım kızlarlada artık azcık tatlı yerım azcıkta yaptıoğım salatadan
fazla calorı olmaz o zmn dımı???
ayy burda olsa bende severim onlari ama yok malesef:1no2:
ya ben çok çikolataymış reçelmiş zaten pek düşkünlüğüm yoktu.ama sütlü tatlıları çok seviyorum özelliklede tavuk göğsünü.çokda güzel yaparım :jeyyar: cumartesi bu haftaki hedefime ulşaşmış olursam tarifimin yarı ölçeğini yapcam çok olmasın olursa yerim die :) bir kase yicem.
yaaa neden yokki orda CADIARZU
ben 20 yaşındayım boyum 1.68
ekmeksiz salata yersen tatli yiyebilirsin tabi..ama taktin bu ara sutlu tatlilara heelmaz:
canim burdaki turk exportlarina hersey gelmiyorki turkiyeden yani satilmaz diye getirmiyorlar onlardan sanirim baska cesit biskuviler kekler var turkiyeden gelen ama diyet urunleri yok:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?