Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bende mudahele ettim canim ama geciktim yakalayamadim yerden aldim kucagima sakinlestirmeye calistim ve bir taraftanda bisey olmusmu diye baktim..ama bisey olmamissa bile insanin icin parcalaniyor o kucucuk bedeninin sertb ir zemine hizli carptigini dusunmek....:1no2:cok saol canim destek icinŞeniz

havuclu kek yapmadim hic yaa nasil oluyor tadi.CADIARZU.normal kek gibi yapip ekstradan havuc rendeliyorsun degilmi???

canim simdi yedigim 95 kaloriydi ama 75 85 likleride var degisiyor..zaten ara ogunde en fazla 100 kalori alinabiliyor...

tamam canım saol boshayallersmile bende form ürünlerin aldım çeşit çeşit.krakeri bisküvisi limonlusu keten tohumlusu falan filan.ders çalışırken şekersiz çay şekersiz kahveyle içiyorumcokacimcoook

ewet cnm kek ole
bende bu yıl basladımacaıp acaıp kekelr yapıyorum ahmet keremın corasına kahvaltısına genelde ekmek yerın eklullanıyorum ekmek te verıyorum tabii ama kek yapnaya calısıyorum

bende corba ıcmedım sadece turlu yedım :) arada elma dusunuyorum kek yapamıcam arkadasım komsum aynı zamanda ben bı sutlu tatlı yapayımdedı artık salata yaparım bende :)

aksama bole olunca ben salata yerım kızlarlada artık azcık tatlı yerım azcıkta yaptıoğım salatadan
fazla calorı olmaz o zmn dımı???

ekmeksiz salata yersen tatli yiyebilirsin tabi..ama taktin bu ara sutlu tatlilara heelmaz:

ya ben çok çikolataymış reçelmiş zaten pek düşkünlüğüm yoktu.ama sütlü tatlıları çok seviyorum özelliklede tavuk göğsünü.çokda güzel yaparım :jeyyar: cumartesi bu haftaki hedefime ulşaşmış olursam tarifimin yarı ölçeğini yapcam çok olmasın olursa yerim die :) bir kase yicem.

bende kazandibine bayilirimmmmakannehir

ekmeksiz salata yersen tatli yiyebilirsin tabi..ama taktin bu ara sutlu tatlilara heelmaz:

ayyy sorma asıl obur tatlıları ıstıyyroum ama kendımı sutlyla sınırlıyorum hele bu donemde bu ayı gercekten gzl atlattım ghceen ayyy felakettı malum donemım :)

6bucukta hemn kızlar gemeden salatamı yr bıtırrıım :)

9gıbıde tatlımı yerım olmazmı

haftada bır yıyorum zati

aaa ıkı gun oncede gamzeye elmalı pudınglı cevız fındık karısımı krem santılı bı tatlı yaptım mmm ustune de cılek sosu esım bılem begndı begenmedım dedı ama bı kaseyı güplettı :) bır kase daha var dolabı acıp kapıyorum gozume ılısıyor ama fırenlıyorum bı an once yedırmelıyım cocuklaa onu :)

yoksa kazaya kurban gıdıcem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…